Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תצילו תיקנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדברי מדביר שאני מאוד סומך עליו, ושנים רבות אני משתמש בשירותיו(הגון, מקצועי, וגם זול=>קשה למצוא בארץ),

יציאת ג'וקים גדולים מפתחי הניקוז בדירה הם בד"כ כתוצאה מחדירה המפגע בדרך אחרת,

וחיפוש בבית אחר מקור נוח למחיה, כלומר הביוב. ואז הם נכנסים לפתחי הניקוז, ושהם מבינים שאין דרך

יציאה משם, הם חוזרים חזרה.

הוא תמיד מקפיד לרסס את פתחי הניקוז כדי למנוע מהם להגיע לשם במקרה והם חדרו לבית.

אם יש חיה שאני מפחד ממנה זה ג'וק. מעדיף שיבוא נמר מולי ולא ג'וק ;-)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מחזיק בבית 2 חתולות בריאות בנות 6 ו-8 שנים.

בתקופה הזאת אני מבין למה אני מטפח אותן כל-כך במהלך השנה.

ג'וקים = משחק ושעשוע.

כל מה שנשאר זה לאסוף בבוקר את הגופה ולשטוף את המים :wink:

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

סנו K2000 הוא מיקרו קפסולרי ושווה את משקלו בזהב.

עובד אפילו על הג׳וקים של הונג קונג ואני עושה לו יבוא אישי לפה.

בשילוב עם איטום חריצים יסודי וכמה כללים שדואגים שלא יהיה לנבלות הרבה מה לאכול, השטח די נקי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש תרסיס מיקרו קפסולראי נוסף בשוק שנקרא אפקטיב.

מוצר מעולה שלצערי בהוראת המשרד לאיכות הסביבה נפסל לשיווק לאחרונה לקהל הרחב.

אם אתם מוצאים, קנו לכם איזה 2-3 כאלה, ותאחסנו מתחת לכיור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אלה כל החומרים המורשים לטיפול נגד ג'וקים

http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/PestControl/extermination/Documents/F_hachlata_n2_1.pdf

מניסיון, החומר הכי יעיל נגדם הוא פנפוס. זרחן אורגני בשחרור איטי (מיקרו קפסולות). חומר מאוד רעיל, גם לבעלי דם חם וקרצינוגן ידוע.

כפי שאפשר לראות, החומר אסור בשימוש ביתי (פנפוס = כלורופיריפוס), לכן מה שנשאר הוא הרשימה שהלינק שלה ניתן לעיל.

בהצלחה.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

לפי שירשורים אחרונים פה בפורום אני ממליץ על להכניס לבית את הדברים הבאים:

tarantula.jpg

images?q=tbn:ANd9GcSvY3f-KbwIOhBoUsaFwyGv4CQPnFJmln6lmwNtgYMhIJ9cyaascKkTthJ42w

ואחרון חביב...

2007_June_Camel_Spider3_small.jpg

פורסם

בגירה אשמח לעזרה:

לאחרונה עשו הדברה אצלנו בבניין, וכשהמדביר עלה אלינו (קומה אחרונה + גינה גדולה המחוברת לצלע הר = המון ג'וקים, עכבישים וכו') הוא נתקל באוכל של החתולים שלנו בגינה, ולא הדביר אצלנו בקומה.

אני אשמח לדעת על הדברה ידידותית לבע"ח (וגם לבני אדם :lol: ) כגון חתולים ותוכי מכיוון שיש לנו פה את שניהם.. אה, וגם כלב :)

תודה

8)
פורסם

אם יש חתולים, מי צריך הדברה? :twisted:

יש לך את המדביר הטוב מכולם והכי פחות רעיל.

פורסם
סנו K2000 הוא מיקרו קפסולרי ושווה את משקלו בזהב.

עובד אפילו על הג׳וקים של הונג קונג ואני עושה לו יבוא אישי לפה.

בשילוב עם איטום חריצים יסודי וכמה כללים שדואגים שלא יהיה לנבלות הרבה מה לאכול, השטח די נקי.

אני מדמיין אותך חוזר מביקור בארץ עם שלושה מיכלים במזוודה. הבודקים בשדה לא ידעו איך לאכול את זה...

אבדוק את הנושא :twisted:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אני מדמיין אותך חוזר מביקור בארץ עם שלושה מיכלים במזוודה. הבודקים בשדה לא ידעו איך לאכול את זה...

אבדוק את הנושא :twisted:

ראשית, משתמש בשליחים, טרם הבאתי בעצמי.

שנית, כשהגעתי לפה לראשונה זה היה עם 200 קילו כבודה על שתי עגלות ואף אחד לא שאל כלום. הבודקים פה ישנים בעמידה.

ביפן לעומת זאת, חיפשו לי בדפנות של המזוודה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

פעם היו לי חמוסים, לחמוסים יש ריח גוף מסוים, בא נקרא לו מוחשי ביותר!

תיק הנסיעות שלי היה מתחת למיטה ולא ידעתי שהם החליטו לעשות מתיק הנסיעות מזרן שינה לשלאפשטונדה.

בקיצור, עברתי מעבר גבול חזרה מצרפת לשוויץ (בבזל) ואיך שהמוכס מרים יד במין תנועה כזאת של "תמשיך, תמשיך" כל הכלביה שלהם מתחילה להשתולל כאילו מחשמלים אותם למוות.

זינקו עלי איזה 5 מוכסים, באדיבות ונחישות ביקשו שאצא מהרכב, פירקו אותו לגורמים, כולל דפנות של הדלתות, פירקו החוצה מושבים (מסכנים אויס, קיבלו בחזרה רכב בחלקים) פרקו דפנות פנימיות של כל המזוודות, הביאו כלבים, הביאו מצלמות רנטגן ניידות ורק בסוף נפל האסימון, זה היה הריח של החמוסים מהתיק שלי! :x

עוד חוויה לאוסף החוויות הביזאריות שלי.

פורסם

בעולם קים פיתרון 1 שעובד

dachshund

או בעברית ״כלב״ דקל

המרכאות בכוונה כי זה לא ממש כלב, זה יצור תלותי (אפילו מניאק) שלא עושה שומדבר שאופייני לכלבים,

יודע רק לבקש/לקחת ולא לתת כלום, אפילו הנביחות זה ״ליד״

נראה ככה:

Dachs1.jpg

עכשיו למה אני מספר את כל זה?

כי היצור הזה לא ינוח עד שלא יושמדו כל הג׳וקים ברדיוס עשרות מטרים ממנו

לא יודע איזה מין רדאר יש לו אבל הוא שומע אותם וכמו מכור לסם הוא יגיע אליהם כל עוד והם חיים

מה שיפה זה שהוא הופך אותם על גבם, ממלא אותם ברוק עד שהם מתים

מניסיון אישי!

אפילו נגיד היינו הולכים לחברים שהבית שלהם מצוחצח ממש בית מרקחת

הם אומרים שבחיים לא היו אצלהם תיקנים, רק נכנסים אליהם והוא הולך מוצא 1-2-3 בלי שידעו על קיומם

היה בזה גם קטע מצחיק שהם מתפדחים

בהתקלות עם בעלי דקל כאלו נושא התיקנים (והיותו מניאק) רלונטי גם אצלם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צריך לעשות הבחנה בין בעיית תיקנים סביבתית או בעיה בתוך הדירה.

על בעיה סביבתית ניתן להתגבר די בקלות, מרססים תרסיס מיקרוקפסולרי נגד תיקנים מסביב לחלונות הבית מהצד החיצוני וזה ימנע מהם מלהכנס.

מי שבכל זאת יכנס, ציק צק ימות.

לבעיית תיקנים בתוך הבית, אין שום ברירה חוץ מריסוס מקצועי שפותר את הבעיה למספר שנים.

בגירה, אצלי בדירה בוצע ריסוס אבל הם נכנסים דרך הארגז תריס ואז אני קולט אותם הולכים על הקיר.

הריסוס מבוצע הרי על הרצפה בפינות שם לרוב הוא מגיעים.

מה שכן הם יכולים לרדת מהקיר ישר למיטה שלי.

החומר שאמרת, ניתן לקנות לבד ולרסס או שיש להזמין בעל מקצוע?

Got To love It

פורסם
ג

מקקים בדירה מגיעים בד"כ דרך מערכת הביוב. זו האמת ואני התקשיתי להאמין בה עד שבוקר אחד אורח לא רצוי הציץ מפתח הביוב בכיור והוכיח לי זאת.

ניתן לצמצם משמעותית כניסת מקקים לדירה באמצעות מערכת הביוב ע"י סגירת פתחי הביוב {כיורים/אמבטיה} באמצעות רשתות הסינון הפשוטות + סגירת פתחי הניקוז בחלק העליון של הכיור או האמבטיה בכל לילה.

לפני כמה שנים, כשעוד גרתי ברמת גן בדירה ישנה שכורה, היתה לי בעיה כזו של מקקים אבל רק באיזור אחד בבית - בחדר האמבטיה.

התקשתי להאמין שהמקקים הגדולים האלו מסוגלים לעבור את הסיפון של הכיור או אמבטיה ולצאת משם, שלא לדבר על זה שהם יעלו 3 קומות בביוב רק בשביל להגיע אלינו הביתה.

אממה, תמיד הייתי מוצא אותם ר-ק שם. תארתי לעצמי שהם מחפשים מקום חם\לח ולכן הם מתרכזים שם. הייתי בטוח שהם מגיעים ממקום אחר.

בקיצור, מעולם לא ראיתי אותם יוצאים מפתחי הביוב, אבל מישהו בזמנו המליץ לי לחסום את פתחי הביוב באמצעות הרישתיות מתכת האלו שקונים בשני שקלים בשוק. ובאמת, מאז ששמתי את הרישתיות האלו בכיור ובאמבטיה, לא ראיתי גו'ק אחד במשך שנים רבות בבית הזה.

בקיצור, +1 להצעה הנ"ל.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...