Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תופעה מגעילה (שמירת חניה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רגע רגע רגע...

שאני אבין, זאת ניראת לך תופעה מגעילה?

תגיע לאיזור קריית המלאכה פעם אחת אפילו בשעה 7 בבוקר בת"א.

ותיראה תופעה מגעילה

אנשים שמים ספסלים, חונים דאבל פארק, כיסאות, פחים, קלנועיות, קטנוע במקום של רכב, קרשים, דלאים ומה לא.

וכל זה על מנת לשמור חנייה אם זה לעמיתיהם לעבודה ללקוחות לספקים...

ורק בגלל השטויות האלה וכמובן השטויות של עיריית ת"א אנשים נגמר להם חצי שעה מהיום לפעמים למצוא חנייה.

אם העירייה הייתה קצת חושבת על טובת התושבים ולא על הכיס שלה אז היא הייתה צובעת את איזור התעשייה כמו כל איזור תעשייה שצריך להיות באפור ולא כחול לבן... (אבל, לא על זה הדיון שלנו כמדומני).

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ג'וקר אם החניה הציבורית אצלכם הוא במתחם של הבניין ולא ברחוב, אסור לרכבים שלא של דיירי הבניין (או אורחים שלהם) להחנות במתחם הזה. זה מתחם ציבורי לדיירי הבניין, לא לכל העולם. יש לא מעט בניינים כאלה ששמים שלט בכניסה וכתוב שהחניה מותרת לדיירים בלבד.

זה לא פועל באיזור שאני גר בו, לצערי. המתחם היה אמור להיות סגור עם שער, אבל זה לא קרה וזה גם לא יקרה, אז צריך לחיות עם זה.

אני לא רואה שום בעיה בלהחנות את המכונית ולהחליף עם המכונית השניה. במקרים מסויימים - אני עושה זאת.

לצורך העניין, אם אני אצא עם המכונית בחניה החופשית ביום שישי בערב, אין לי שום סיכוי למצוא חנייה ליד הבית.

בתור אחד שלא נהנה מיחסי שלום עם השכנים, אני תמיד טוען שאותם יחסים הם האחראים על איכות החיים, במידה רבה מאוד.

אם יש בעיה מסויימת ומדובר בשכנים של אותו בניין, שווה לנסות לדבר איתם.

אני מבטיח לפותח השרשור, שאם היה ניגש אליי שכן בגישה נחמדה (לא צריך נחמדה מאוד, מספיק סימפטית) ומבקש להגיע לאיזשהו הסדר, הדבר האחרון שהייתי עושה זה לטרוק את הדלת בפניו.

לא תמיד צריך לשחק משחקי כוחות: הוא עשה לי...אני אראה לו שאני לא פראייר וכו"...מבחינתי, זו הגישה המגעילה.

פורסם

למי אכפת אם יש שער או לא? אותו אחד מהרחוב השני, משלם תחזוקה על המתחם של הבניין שאתה גר בו? אם לא, אין לו את הזכות להחנות שם.

תציבו שלט שאוסר על החניה למי שאינו דייר הבניין ושכל רכב זר יגרר. ותדאגו ליישם גרירות, אצל חבר שלי סבלו מזה במשך שנים עד ששמו שער פשוט. גם אצל סבא שלי כולם היו מחנים עד ששמו שער פשוט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
חניה חופשית - היא לכולם. כל אחד יכול לחנות איפה שבא לו. נכון. גם אותי מרגיז ששכן שיש לו צי פרטי תופס חצי מהרחוב עם הרכבים שלו, אבל אין לי מה לעשות חוקי נגד זה. הגרוטאות עומדות שם בזכות. יש להן טסט בתוקף. אין לי מה לעשות נגד זה, חוץ מלתפוס מקום בעצמי.

יש מצב שאתה ממודיעין?

טריצפז- למה שלא תשאל את השכן אם אתה יכול לחנות את הרכב בחנייה שלו? אולי באמת יש לו סיבות אחרות, חוץ מ"לשמור" חנייה כביכול.

בלי קשר צסביר לו שיש מצוקה וזה יעזור אם יחנה בחנייה שלו. אם יתנגד תעשה מה שאמרת.

פורסם
למי אכפת אם יש שער או לא? אותו אחד מהרחוב השני, משלם תחזוקה על המתחם של הבניין שאתה גר בו? אם לא, אין לו את הזכות להחנות שם.

תציבו שלט שאוסר על החניה למי שאינו דייר הבניין ושכל רכב זר יגרר. ותדאגו ליישם גרירות, אצל חבר שלי סבלו מזה במשך שנים עד ששמו שער פשוט. גם אצל סבא שלי כולם היו מחנים עד ששמו שער פשוט.

עניין מסובך + חוסר רצון שיתוף של כלל הבניינים, הפילו את העניין. המשכנו הלאה...

מגיל 18, אני חולם על חנייה פרטית מקורה עם שער והחלום נמשך...:)

פורסם

אני לא מבין כל כך בחוקים עירוניים, אבל האם קיימת אפשר לרכוש את החנייה מבעל הקרקע? ( סתם יורה תהייה באוויר)

בכל מקרה, אם כל העצבים אין לך למי לבוא בטענות, זה שיש להם חנייה פרטית לא אומר שהם לא יכולים לחנות בחניות ציבוריות אחרות.

לנו יש 2 רכבים, אף אחד מהם לא חונה בחנייה שבטאבו, וזה כי הם רחוקים מהעין. אנחנו חונים בחניות קרובות לחלונות ובחניות שלנו חונים מי שרוצים. לנו אין בעיה עם זה ולאחרים שאין להם חנייה פרטית לא מפריע שנחנה בחניות אחרות.

כמו שנאמר באיזשהו סרט פעם, חוק זה חוק!!! :)

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
יש מצב שאתה ממודיעין?

טריצפז- למה שלא תשאל את השכן אם אתה יכול לחנות את הרכב בחנייה שלו? אולי באמת יש לו סיבות אחרות, חוץ מ"לשמור" חנייה כביכול.

בלי קשר צסביר לו שיש מצוקה וזה יעזור אם יחנה בחנייה שלו. אם יתנגד תעשה מה שאמרת.

אין כל כך עם מי לדבר, אז זה לא בא על הפרק...

ליאור, אצלך המצב הוא שונה, אתה/ם לא אטומים ומוכנים להתתפשר במובן מסוים ובמידה ואתם חונים בחניה הציבורית של הבניין אפשרת לדייר להכנס לחניה שלך, איך שאני רואה את זה יצאת גבר עם השכן, אז אני לא ביקשתי שהוא יתן לי להכנס לו לחניה אלא שהוא בעצמו יכנס אליה, אבל זה לא כבר לא משנה מוצאים פתרונות.

שיהיה המשך לילה רגוע :)

• תוכן חדש...