Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מיוחד עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מכירתה של הסיירה שלי, אני מחפש רכב.

אני חושב שבדקתי כבר כמעט כל דגם אפשרי, אבל אולי אתם תחדשו לי משהו.

קצת רקע, נוהג כבר שלוש שנים רק על הנעה אחורית, הרכבים שהייתי נוהג בהם ביום-יום היו לרוב הנעה אחורית, כמו E30 וסיירה.

בחיפושים לאחר E30 יחסית שמורה, עם מנוע פשוט M40, כמעט ולא מצאתי משהו במחיר מציאותי, כולם דורשים מחירים של E36 ומחירים לא הגיוניים למצבם של הרכבים.

חיפשתי אספנות, משהו מעניין, גם כן לא מצאתי שום דבר.

למרות כל האהבה שלי לענף הדריפטינג, אני חושב לעבור לתקופה של שנה +- (עד שאשתחרר מצה''ל) להנעה קדמית מגניבה.

הסיבה לכך היא שדריפטינג דורש המון השקעה, קוילאוברים מתלים וכו', כרגע כחייל אין לי את הכסף הזמין לכך.

אם אתם שואלים מה זה בשבילי הנעה קדמית מגניבה, זו אחת שזורקת ומתנהגת, או אחת שמייצרת סימפוניות (מישהו אמר אלפא?).

אשמח לשמוע על דגמי רכבים שונים ומשונים, רצוי מעל שנתון 93. גם התקציב יכול להימתח קצת (כי תמיד אפשר לסגור על מחיר באמצע ;) )

תודה וסופ''ש נעים, JEP.

פורסם

תמשיך לחפש E30 במצב סביר,אולי בקיץ יש לה מתחרות אבל בחורף בטוח שלא... :wink:

ראיתי אחת בתחנת דלק בערד לפני כחודשיים,בחור בן 60 נוהג עליה יד ראשונה. 1800 ידני, קופה.

רצה 12 אלף,היה אפשר להוריד אותו ל10 עגול.

אגב 144 אלף ק"מ.

פורסם

גם ביבש היא לא רעה בכלל, מניסיון רב עם מנוע M40 צנום.

מוזר שאת הE30 הזאת לא פגשתי בערד, כי אני מכיר כל אחת ואחת בעיר.

מצאתי אחת באשדוד, כבר קבעתי עם הבחור, אבל מאז הוא לא עונה לאף אחד :?

JEP.

פורסם
תמשיך לחפש E30 במצב סביר,אולי בקיץ יש לה מתחרות אבל בחורף בטוח שלא... :wink:

ראיתי אחת בתחנת דלק בערד לפני כחודשיים,בחור בן 60 נוהג עליה יד ראשונה. 1800 ידני, קופה.

רצה 12 אלף,היה אפשר להוריד אותו ל10 עגול.

אגב 144 אלף ק"מ.

איזה שנה מדובר ?

PUNTO 16V

206 XS

פורסם

שלא תגיד שלא הבאתי לFWD הזדמנות, לאחר כמה וכמה סיבובי נהיגה על הנעות קדמיות כאלה ואחרות.

אני לא יכול להנות מרכבים כאלו, אז חוזרת האופצייה רק לRWD.

חבר'ה, אם תראו ברכב/תשמעו מחבר על E30 שמורה במחיר שפוי, אשמח מאוד לקבל מס' פלאפון.

JEP.

פורסם

הנעה קידמית מעניינת יכולה להיות 205GTI,בסכום הזה קשה לי להאמין שתמצא הנעה אחורית שכוללץ מנוע ושלדה מורכבים יחדיו.

פורסם

סיירות יש מפה עד להודעה חדשה במחירים עד 10K, אבל יש לי היסטוריה ארוכה איתם, אז אני אוותר להפעם.

E30 יש די הרבה, הבעיה למצוא אחת לא רקובה.

אני מוכן אפילו לקנות אחת עם מנוע M10, העיקר שתהיה מלוקקת מבפנים ולא רקובה מבחוץ.

עד לפני חודשיים היו המון E36 קומפקט למכירה במחירים של 11K-12K, שזה רכב מאוד מעניין ועונה לדרישות שלי :)

JEP.

פורסם

אלפא 75 אם יתמזל מזלך תמצא אחת. הנעה והנאה אחורית.

בהנעה קדמית 145,146 אופציות ראויות.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

נהגתי המון על 146 ביום-יום, הרכב הקודם של אחי.

אז האופצייה הזאת נמחקת. חשבתי על אלפא 75, אך זמינות החלקים מאוד מרתיעה אותי, והטיפול הלא קל בסרן האחורי.

JEP.

• תוכן חדש...