Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיל נהג 30+ ללא תאונות או הפעלות ביטוח על רכבים קודמים .

בשירביט אני 3 שנים (את הרכב החדש אקבל עוד שבוע וחצי, ביינתים אני מבוטח אצלם על הישן וכבר ביקשתי הצעה לרכב החדש)

קיבלתי הצעה בסך 3200 למקיף , אשר דורשת קודן+עלוקה , או איתוראן.

במנורה נתנו הצעה ב2500 שח לשנה, לא דרשו מיגון בכלל (מיגון יצרן, רק אמובילייזר). נשמע לי קצת חשוד , תאמת.

עכשיו בלי להבין יותר מדי, מהנתונים בטבלה ניתן לראות שהתנאים בשיביט טובים יותר ברמת השתתפות עצמית וכיסוי עורך דין.

איתוראן יהיה לי ברכב התקנה חינם כחלק ממבצע בעת הקניה. אם אני לא טועה שנה ראשונה חינם.

לאחר מכן במהלך השנים הבאות כ500 שח לשנה.

ההפרש של ה700 שח בהצעה בנוסף לעובדה שלא אדרש להפעיל איתוראן מפתה לקחת את ההצעה של מנורה.

עם זאת יש לי הרגשה לא טובה כבר מעכשיו לגבי התנהלות במקרה של גניבה או פריצה לרכב ונזק אפשרי.

אשמח אם בעלי הנסיון כאן ברכבים שפרצו אליהם או נגנבו , ממליצים על ביטוח מסוג אחר, לפנות לסוכן מסויים או לקחת את אחד מ2 ההצעות. (ראיתי כאן שרשורים רבים נגד כלל הביטוחים, כך שהבנתי שאין ביניהם הבדלים גדולים במקרה ואכן נגנב או שהרכב ניזוק)

השתתפות עצמית: 1,580 ש"ח (מנורה 1875)השתתפות עצמית במוסך הסדר: 1,040 ש"ח ובתנאי שהנזק מעל 1,580 ש"ח (מנורה 1175 עצמית , נזק מעל 1875)ביטוח נזק לצד ג': 400,000 ש"ח (מנורה 500000)חבילת גרירה וחילוץ: כלולשירות רכב חליפי: כלול רכב אוטומטיהשתתפות עצמית בירידת ערך: 1.5% מערך הרכבהשתתפות עצמית בהגנה משפטית: 495 ש"ח (720 מנורה)הגנה משפטית: 25,000 ש"ח (12000 מנורה)השתתפות עצמית בתביעה צד ג': 1,099 ש"ח (1400)כיסוי לרדיו חילופי: כלולכיסוי לשבר שמשות: כלולכיסוי חדש תמורת ישן: רכב עד שנהאחוז קביעת נזק טוטלי (טוטלוס).: 60% נזק (50% נזק במנורה)שרות טיפול משפטי בתביעות צד ג': כלול

תודה!

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

אכן קראתי כאן כמה שרשורים על "מכתבים שלא הגיעו" , חוסר טיפול וכו.

השאלה אם מנורה כאלטרנטיבה תהווה חלופה סבירה ביום שהרכב יגנב (סיכוי לא רע) , או יעבור התעללות בעת ניסיון פריצה/אחריו.

כמו כן כל הצעה אחרת תתקבל בברכה.

מבחינת סוכן אישי , לא יודע עד כמה אני צריך כי אוכל לקבל עזרה גם כאן בפורום ומבחינת התנהלות ומכתבים מניח שאצליח להסתדר עם זה לבד. סוכן הוא עדיין לא עורך דין , ואלא אם יש מישהו מטעם הפורום (או בהמלצה) שבאמת יודע להזיז גלגלים ולזרז עניינים באורח פלא, לא רואה סיבה להוסיף פרמיה אצל סוכן ללא המלצות .

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

לא מכיר את החברות.

אם איני מוכרח, אעדיך להימנע מתוספות לא הכרחיות לרכב. לא חובה במנורה. אם תוותר על איתוראן אולי תקבל הטבה אחרת.

מנורה זולים יותר, מעבר לכך יתרונות לכאן ולכאן.

יש לך תחושה חשודה רק בגלל עלות נמוכה ואי בקשת מיגון? נשמע כמו הטייה פסיכולוגית קלה, זה ששרות זול יותר לא הופך אותו לטוב פחות. לא באופן סיבתי לפחות.

אם אין לך פרטים נוספים, התשובה לשאלתך כתובה שחור על גבי לבן בשאלתך.

על היעוץ אני גובה עשר אגורות פיקטיביות שישולמו בעשרה תשלומים. תיתחדש.

פורסם

1. אם נותנים לך איתוראן בחינם אז בקש שיביאו לך אותו בקופסה המקורית שלו ולא יתקינו אותו בכלל.

תמכור אותו ביד2 או משהו.

כמו שראית - אתה לא צריך אותו.

2. קח את ההודעה של רועי ברצינות המירבית. אני הייתי מעדיף אפילו לשלם יותר ולהיות מבוטח בחברה נורמלית.

ההצעה של מנורה נשמעת הוגנת.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...