Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

היום בבוקר האוטו לא רצה להתעורר, ונאלצנו להניע אותו בדחיפה.

אבא שלי נסע למוסך שם התבשר שהמצבר שבק חיים,

והוצעו לו "מצבר גרמני" (אנרג'ייזר) ב650 שקלים, ו"מצבר טורקי" (לא טרח אפילו לשמוע את שם החברה אחרי ששמע שהוא טורקי) ב-600. אבא שלי כמובן לקח את האנרג'ייזר.

אני יודע שאנרג'ייזר היא חברה ידועה של בטריות, אבל לא ידעתי שהם מייצרים מצברים, אז:

1. המצברים שלהם אמינים? יש למישהו ניסיון איתם?

2. 650 זה מחיר טוב למצבר כזה (60AH)?

3. כמה זמן אמור להחזיק מצבר טוב, אם שומרים על מפלס תקין של חומצה/מים מזוקקים?

תודה מראש לכל העונים,

שגיא

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

נשמע לי יקר משהו, בהתחשב בעובדה שב-620 רכשתי מצבר VARTA של 74A (שהתברר כתקול... אבל זה כבר סיפור אחר שבשירותו הטוב של היבואן נגמר מהר).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

מחיר גבוה מידי - נסה למצוא במקום אחר.

(מצבר לברלינגו של פיאם 72 אמפר(חברה איטלקית מוכרת וידועה שמיצרת מגוון מוצרי חשמל לתשעיית הרכב) עלה 540 ש"ח.

פורסם
מחיר גבוה מידי - נסה למצוא במקום אחר.

הבעיה שלא היה באזור מקום אחר לקנות בו, אז הוא נאלץ לרכוש דרך המוסך

פורסם

היום כל המצברים אותו דבר, כל חברה בדביקה עליהן את השם שלה.

אם המצבר מחזיק לך למעלה מארבע שנים זכית, חברה זה לא מה שקובע היום.

המחירים היום כמעט כולם אותו הדבר, המחירים משתנים לפי תקופת האחריות, אותו מצבר עם שנתיים אחריות יעלה יותר ממצבר עם שנה אחריות.

פורסם

בקשר לאחריות שכחתי להגיד, המצבר ניתן עם 20 חודשי אחריות (שנה ושמונה)

אגב, מה ההבדל בין מצבר עם אריזה שקופה לאחד עם אריזה שחורה?

• ספונסר פורום
פורסם

המצבר תוצרת VARTA ומתויג כ-אנרג'ייזר בגרמניה תחת זיכיון של אנרג'יזר מארה"ב (זה כתוב על תוית המצבר)

לא ברור לי מה זה מצבר עם אריזה שקופה, אם כוונתך לקופסה האפורה של VARTA אז היא שונה רק בחזות מהקופסה השחורה של אנרג'ייזר ושאר המותגים המבוססים על VARTA.

לא תוכל לשמור על מפלס המים במצבר מאחר והוא סגור - למעשה במצברי VARTA לא צריך לבדוק מים

ליאורש - לדעתי מצבר פיאם שקנית הוא בעל 12 חודשי אחריות

אלדר - טכנולוגיות המצברים המשווקים בישראל שונות משמעותית זה מזה, עם זאת אכן מצב מערכת החשמל של הרכב משפיע על אורך חייו לא פחות מהטכנולוגיה

טלרון מצברים בע"מ, המעיין 7 מודיעין.

טלפון 1-700-700-130

• תוכן חדש...