Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקי, נניח ויש לי עמדת טעינה בבית ובעבודה.

היה והחלפתי מקום עבודה - יעבירו עבורי את עמדת הטעינה? אצטרך לשלם על זה?

או במקרה היותר גרוע, היה ובמקום העבודה החדש שלי אין אפשרות לחנייה פרטית / שמורה, מה אז?

אתם שוב מפספסים את העיקר - זה רכב ליסינג. החלפת מקום עבודה בטרם תום החוזה? תשלם את הקנס שקבוע בהסכם ההעסקה שלך (אם הסיום הוא ביוזמתך).

לגבי המודל שלהם - כתבתי כבר מה שלמדתי עליהם ממקור קרוב, וזה המודל שלהם. ללא הנחה בשווי השימוש באמת אף אחד לא ייקח את זה.

לגבי האמונה שהם יזכו לקבל הנחה כזו - אני חושב שמשפחת עופר (ששכרה את אגסי, ולא להיפך כמו שכמה כאן נוטים לחשוב, לאחר שכנראה הועזב ממקום העבודה (המאוד בכיר שלו) הקודם) לא היתה נכנסת להרפתקה שכזו ללא אחיזה מספקת, אבל נחכה ונראה. או בפרפרזה על מה שאמר לכם אגסי ומשום מה נתפס אצלכם כתשובה הגיונית: "אני מוכן להתערב אתכם, ששווי השימוש שיצטרכו לשלם לקוחותיו של המיזם הזה יהיה יותר קרוב לאפס מאשר לשווי שימוש מלא, אבל זה לא יכול להיות רשמי כי אני אצטרך להפריש לזה סכומים בדוחות הכספיים, ואשתי לא מרשה לי ;-) ".

הכל ברוח טובה, אני פשוט מרגיש שלפעמים הניסיון שצברתי מכתיב איזשהו קו פטרנליסטי. עד היום לא טעיתי בנושאים מסוג זה, אבל אשמח לטעות במקרה זה. מי שרוצה לשמוע על הניסיון, אני מוכן לפרט בפרטי, אבל הוא כולל בין היתר את ייצוג העובדים של חברה גדולה בעת מכירתה לאחים עופר, ומגעים מול משרדי ממשלה שונים, כאלה שבהם לפעמים למשרד בו עבדתי יש קשרים - וכאלה שאין. את ההבדל אתם בטח יכולים לנחש לבד, ובחיים לא תאמינו כמה הוא תהומי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 525
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זהר טוען שכבר הרבה לקוחות הזמינות את הרכב, גם פרטיים וגם דרך ליסינג. בקרוב מאוד נדע האם "אף אחד לא יקח את זה" ש bar72 טוען הוא נכון או לא.

emotion of motion

פורסם

אני לא יודע כמה כלים הוזמנו, על המסירות אני לומד בפורום - אבל אני חייב לציין שהיום ראיתי, לראשונה בשכונה שלי (בחיפה) שמי פלואנס ZE עם המדבקות המאפיינות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אתם שוב מפספסים את העיקר - זה רכב ליסינג. החלפת מקום עבודה בטרם תום החוזה? תשלם את הקנס שקבוע בהסכם ההעסקה שלך (אם הסיום הוא ביוזמתך).

אל תהיה קשה. קח תרחיש אחר,

נניח ויש לי עמדת טעינה בבית ובעבודה.

היה והחלפתי מקום מגורים- יעבירו עבורי את עמדת הטעינה? אצטרך לשלם על זה?

או במקרה היותר גרוע, היה ובמקום המגורים החדש שלי אין אפשרות לחנייה פרטית / שמורה, מה אז?

:)

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אז כמו שאמרו בגבעת חלפון: אכלת אותה וויקטור

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אם התחזית שלי תתאמת, כל הדיון כאן יהפוך למיותר בעליל.

גם אם מכוניות יונעו בכוח גזי פליטה של החמין-של-שבת, מדינת ישראל תמצא דרך למסות את הנודים.

סביר להניח שזה יהיה ע"י ייקור הקטניות..:-P

חן, זה בדיוק מה שהרבה אנשים מפספסים ומנסים לחשב למה שאני לא ארכוש רכב חשמלי בעצמי ואשלם לחברת החשמל רק 2 שקל לטעינה מלאה. זה אולי יקרה למי שירכוש עכשיו (למרות שזה כלל לא כלכלי) אבל ברור שאם תהיה מסה קריטית אז העלות לנו הצרכנים לא תהיה שונה מכל רכב בנזין אחר כיום. בעצם אגסי כבר כיום אומר לנו את זה עכשיו ולכן כל מה שאנחנו הצרכנים נרוויח זה אולי מחיר יציב יותר ל"דלק", מכוניות עם ביצועים טובים יותר (בעתיד) וכמובן מכוניות לא מזהמות.

נגיד שאין בכלל מכוניות חשמליות וכל מכוניות הבנזין יצרכו עכשיו מעל 20 ק"מ לליטר, המדינה פשוט תייקר את הדלק או את המס על הרכבים בדיוק כפי שהיא עומדת לייקר (מס ירוק) את רכבי המיני והסופרמיני בקרוב. אז השאלה היחידה היא האם אנחנו רוצים רכבים נקיים יותר ופחות מזהמים או לא. העולם החליט שכן, באירופה למשל הציבו יעד שעד 2030, מחצית מצי הרכב יתבסס על מכוניות עם 0 פליטת מזהמים.

פורסם

BAR72

אני באתי כדי להתרשם בעיניים של קונה

לא עניין אותי דבר מעבר לזה גם לא כל השחיתויות שלו אם ישנן כאלה, ועול ההוכחה על המאשים כידוע.

במילים אחרות גם אם הוא קיבל מרנו את הרכב במתנה ואת הסוללה מיצרן הסוללות במתנה והוא לא משלם סנט אחד מיסים והוא רוצה לחייב אותי ב 120K עבור היצירה

מתאים לי ארכוש , מבלי לבחון כמה הוא מרוויח מזה, .

אין פשוט מזה.

ולרגע זה אם לא קיים פער מובטח של 30% ( לרבות הפחתת ערך ) בין ההצעה שלו לבין רכב דומה בנזיני , אני לא קונה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם קניתם את זה שהצרכן הפרטי מעניין אותם, זה רק משום שלכל קהל הוא מספר משהו אחר.

אמרתי ואחזור על דברי - בנאום שהוא נותן למנכלים של חברות - זה נשמע אחרת לגמרי, ושם הוא גם מספר על הטבת המס שבדרך, ועל זה בעצם מתבססות ההזמנות (למרות שלדעתי זה יותר כמו קומיטמנט בקרן הון סיכון ועדיין לא כסף בבנק, אבל לגבי זה אני לא בטוח). לזה אתם לא מתייחסים.

שוב אתה נתפס לקטנות. מה זה "אם קניתם את זה". כשאנחנו כותבים כאן ש"שי אגסי אמר..." זה לגמרי לא אומר שאכלנו את זה בלי מלח. יש דברים שהוא אמר שנשמעו מאוד הגיוניים ונכונים, ויש כאלה שפחות. אבל בסופו של דבר אלו דברים שהוא אמר, שלחלקם אין הוכחות, כך שאתה מוזמן להאמין לו, או לא.

ואל תגיד לנו למה להתייחס ולמה לא. אם היית רוצה באמת, היית מגיע ומתייחס לכל מה שחשוב לך.

עזוב בחייך, גם אני לא מאמין בסיכויים של העסק הזה ולא בגלל שלא נחשפתי לקסמיו של מר אגסי, אלא בשל העובדה שמודל כזה של נסיעה אחת ארוכה שתכלול באופן בלתי נמנע מספר עצירות הכרחיות ועמידה בתור לצורך החלפת הסוללה, מספיק מרתיעה ואין שום תמורה כספית יוצאת דופן שתפצה על כך. עלות אחזקה שדומה לזו של רכב דיזל עם טווח נסיעה גדול פי עשרה לאחרון ונפח איכסון נורמלי, מבחינתי לפחות, דיים כדי להפוך את האוטו החשמלי הזה לאפיזודה ותו לא. עד היום בו תמצא סוללה יעילה ויתקצר משמעותית משך הטעינה שלה, אפשר להסתפק ברכב הייברידי שמציג פתרון סביר בהרבה למי ש"ירוק" בראש מעייניו וגם לא צריך טובות מאף אחד, או בסתם דיזל יעיל ומודרני.

דווקא זה בכלל לא מטריד אותי. חלקים מהשיחה עם אגסי ושותפיו היו על המכונית עצמה, וזה אולי מתבקש אבל מבחינתי לא העיקר. הרי אגסי לא באמת רוצה למכור מכוניות. בסופו של דבר הוא רוצה למכור לך שירות, ואם נהיה לגמרי ציניים נגיד שהוא בסה"כ חברת מימון. המכונית שיש לו עכשיו בוודאי לא מתאימה לכל אחד, אבל היא סנונית ראשונה ואם היא תצליח (אצל המאמצים המוקדמים וחבריהם) אז יגיעו עוד לפחות שלושה דגמים נוספים מבית רנו, ואולי גם אחרים מבית יצרנים אחרים.

כרגע אני מסכים איתך שהרכב לא מתאים לכל אחד וגם החיסכון לא מובטח לכל אחד. בעתיד - לך תדע (אגסי טוען שהוא יודע).

אל תהיה קשה. קח תרחיש אחר,

נניח ויש לי עמדת טעינה בבית ובעבודה.

היה והחלפתי מקום מגורים- יעבירו עבורי את עמדת הטעינה? אצטרך לשלם על זה?

או במקרה היותר גרוע, היה ובמקום המגורים החדש שלי אין אפשרות לחנייה פרטית / שמורה, מה אז?

:)

החלפת מיקום לעמוד טעינה זה 4900 שקלים למיטב זכרוני. אם אין אפשרות לחנייה פרטית במקום החדש - בעיה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בר, צא בבקשה מהקטע האישי. אנחנו לא משתמשים חדשים שהעזו לא לקנות GTI לפי הכתבתך!!

חמישה סימני שאלה. :roll:

ישה - אתה די מצדיק את מה שאמרתי - בלי הטבת המס בדמות שווי שימוש נמוך משמעותית בעצם אין הצדקה לרכב הזה.

זול יותר לאחזקה עבור 95% מהאוכלוסיה (לפחות, בהערכה שמרנית) הוא לא. תא מטען מרווח אין לו. לחנות עימו קשה ביחס למקבילותיו. זריז במיוחד הוא לא. מאובזר במיוחד הוא גם לא. לנסוע עימו לירושלים וחזרה אי אפשר. גם לא לחיפה וחזרה. אז מה הסיבה הנוספת שיכולה להיות קיימת כיום לרכוש את הרכב שאגסי מנסה למכור?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני יכול להגיד לך את הסיבות שבעטיין קונים את הרכב לפי סמנכ"ל המכירות של בטר פלייס, נכון להיום:

1. כדי להיות ראשון למהפכה (וזו גם הסיבה הראשונה שבעטייה לא קונים את הרכב, אגב).

2. למען איכות הסביבה.

3. סיבות גיאופוליטיות.

4. כי זה חוסך כסף.

מה זה אומר לי אישית? שכרגע אכן החיסכון הכספי לא מתאים לכל אחד, ומרבית הציבור מסתכל גם על החסרונות ומבין שהם מבטלים את הרכב החשמלי מבחינתו נכון להיום. מי שקונה את הרכב הזה היום הוא ה-early adopters ולא אף אחד אחר. שי אגסי טוען שתוך שנים בודדות החסכון הכספי יהיה כה משמעותי עד כי מרבית הציבור תעדיף את הפתרון שלו. נחיה ונראה. זכור גם שתוך 3 שנים ככל הנראה יהיה כאן יותר מדגם חשמלי אחד, ושהדגמים הבאים בוודאי יהיו בנויים טוב יותר מהפלואנס - שבהחלט עדיין נראית כמו מוצר לא לגמרי אפוי (תא מטען בעייתי, מפתח התנעה, ידית הילוכים מגודלת ומיותרת, מרכז שליטה+אוסקר שאינם חפים מבעיות UI וכן הלאה). ואסור לשכוח שגם טווח הסוללה ישתפר וגם המחיר שלה, מה שיאפשר לרכב להיות תחרותי יותר עם הזמן.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לגבי המודל שלהם - כתבתי כבר מה שלמדתי עליהם ממקור קרוב, וזה המודל שלהם. ללא הנחה בשווי השימוש באמת אף אחד לא ייקח את זה.

לגבי האמונה שהם יזכו לקבל הנחה כזו - אני חושב שמשפחת עופר (ששכרה את אגסי, ולא להיפך כמו שכמה כאן נוטים לחשוב, לאחר שכנראה הועזב ממקום העבודה (המאוד בכיר שלו) הקודם) לא היתה נכנסת להרפתקה שכזו ללא אחיזה מספקת, אבל נחכה ונראה. או בפרפרזה על מה שאמר לכם אגסי ומשום מה נתפס אצלכם כתשובה הגיונית: "אני מוכן להתערב אתכם, ששווי השימוש שיצטרכו לשלם לקוחותיו של המיזם הזה יהיה יותר קרוב לאפס מאשר לשווי שימוש מלא, אבל זה לא יכול להיות רשמי כי אני אצטרך להפריש לזה סכומים בדוחות הכספיים, ואשתי לא מרשה לי ;-) ".

הכל ברוח טובה, אני פשוט מרגיש שלפעמים הניסיון שצברתי מכתיב איזשהו קו פטרנליסטי. עד היום לא טעיתי בנושאים מסוג זה, אבל אשמח לטעות במקרה זה. מי שרוצה לשמוע על הניסיון, אני מוכן לפרט בפרטי, אבל הוא כולל בין היתר את ייצוג העובדים של חברה גדולה בעת מכירתה לאחים עופר, ומגעים מול משרדי ממשלה שונים, כאלה שבהם לפעמים למשרד בו עבדתי יש קשרים - וכאלה שאין. את ההבדל אתם בטח יכולים לנחש לבד, ובחיים לא תאמינו כמה הוא תהומי.

אין לי ענין להכנס לעימות בכל הנוגע לכרונולוגיה עיסקית, אבל כדאי אולי לבדוק שנית כיצד בא המיזם הזה לעולם, מי החל בו ומי הצטרף במהלך הדרך לפני שקובעים קביעות במין פסקנות שכזו, כפי שאתה עושה.

ואשר לנסיונך העשיר בייצוג גופים שונים מול המשפחה הזו, אין בכך משום מתן רשות לייחס לה, כמו גם לעובדי הציבור העובדים מולה, דברים חמורים כפי שאתה עושה. אני גם חושב שכדאי לבדוק היטב אם אין מקום לבחינה מדוקדקת יותר של אמירות שיש בהן משום חשש ללשון הרע בטרם משחררים אותם במין קלות כזו, אפילו אם אנחנו בפורום כזה סבורים שאנחנו מוגנים בחיקה החמים של האנונימיות.

ואיזו נקודה שולית לסיכום, נסיון אינו יכול להכתיב כלום, מה שמכתיב לנו את ההתנהגות שלנו, כמו גם את האופן בו אנחנו מתבטאים הוא האופי שלנו וזה הכל.

פורסם

לצרכן הפרטי, התשובה שהם נתנו:

1. ביצועים - רכב עם מומנט של 22 קג"מ. לדעתי סיבה מטופשת כי הפלואנס לא באמת מהירה.

2. רכב בגודל של מונדיאו ב 120 אלף שקלים. לדעתי סיבה מטופשת לגמרי לטעמי כי המונדאו טובה יותר בכל פרמטר בערך.

3. טעמים אידיאולוגיים - איכות הסביבה, להיות ראשון וכו'. סיבה הגיונית.

כמו שאתה רואה, כרגע נראה שיש סיבה אחת הגיונית שצרכן פרטי יקנה את זה.

לעומת זאת, ללקוח המוסדי יש סיבה אחת גדולה והוא עלות ידועה לתקופה של 3-4 שנים. אכן לטענתם בהמון חברות יש הזמנות של הרכבים שימסרו השנה. אז שאלנו, האם החברות מכריחות עובדים לקחת הרכבים כאלה? התשובה שלהם היא שהם לא מעוניינים בלקוחות כאלה ושבהזמנות שהם קיבלו, אנשים מעוניינים ברכב.

emotion of motion

פורסם
שוב אתה נתפס לקטנות. מה זה "אם קניתם את זה". כשאנחנו כותבים כאן ש"שי אגסי אמר..." זה לגמרי לא אומר שאכלנו את זה בלי מלח. יש דברים שהוא אמר שנשמעו מאוד הגיוניים ונכונים, ויש כאלה שפחות. אבל בסופו של דבר אלו דברים שהוא אמר, שלחלקם אין הוכחות, כך שאתה מוזמן להאמין לו, או לא.

ואל תגיד לנו למה להתייחס ולמה לא. אם היית רוצה באמת, היית מגיע ומתייחס לכל מה שחשוב לך.

דווקא זה בכלל לא מטריד אותי. חלקים מהשיחה עם אגסי ושותפיו היו על המכונית עצמה, וזה אולי מתבקש אבל מבחינתי לא העיקר. הרי אגסי לא באמת רוצה למכור מכוניות. בסופו של דבר הוא רוצה למכור לך שירות, ואם נהיה לגמרי ציניים נגיד שהוא בסה"כ חברת מימון. המכונית שיש לו עכשיו בוודאי לא מתאימה לכל אחד, אבל היא סנונית ראשונה ואם היא תצליח (אצל המאמצים המוקדמים וחבריהם) אז יגיעו עוד לפחות שלושה דגמים נוספים מבית רנו, ואולי גם אחרים מבית יצרנים אחרים.

כרגע אני מסכים איתך שהרכב לא מתאים לכל אחד וגם החיסכון לא מובטח לכל אחד. בעתיד - לך תדע (אגסי טוען שהוא יודע).

החלפת מיקום לעמוד טעינה זה 4900 שקלים למיטב זכרוני. אם אין אפשרות לחנייה פרטית במקום החדש - בעיה.

הדברים שכתבתי נגעו בדיוק לענין אליו אתה מכוון, לא לאוטו בו מותקנת הטכנולוגיה. ומבחינה זו אין באמת הבדל אם זו רנו משפחתית משמימה או מיאטה מתנהגת. אגסי מנסה למכור סוג של תפיסת עולם חדשנית ומאוד כלכלית לתפיסתו, אני סבור שהיא במידה רבה בעיתית ולכן לא "תתפוס", אבל גם אני יודע לטעות.

פורסם

"בעיה"?

זו היתה התגובה של נציגי בטר פלייס כשהועלתה השאלה של מעבר דירה לדירה שאין לה חניה פרטית?

כלומר במצב כזה בעל הרכב אנוס למכור את הרכב למישהו שיש לו חניה פרטית.

אולי אפילו במחירי מימוש מהיר. (תלוי איזה התראה מראש בטר פלייס תיתן במצב הזה לפני סיום ההתקשרות עם הלקוח)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...