Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בירידה ההגה צריך להיות מסובב לצד ימין, בעליה לצד שמאל במידה ויש מדרכה וכו, הגיון בעיקר

טיפ משיעורי התיאוריה שבפועל רק מסב נזק למתלים ולמסרק ההגה. רצוי להשאיר את הגלגלים/הגה במצב ישר ככל שניתן, ובכל חניה, ועל אחת כמה וכמה להמנע מחניה תל-אביבית מצויה של שני גלגלים על המדרכה ושני גלגלים על הכביש. אני תמיד מחנה בהילוך מתאים לשיפוע - רוורס בירידה, ראשון בעליה. זה מספיק.

פורסם

אני לא רואה שום נזק בסיבוב ההגה ולהשאיר את האוטו כך, הכוונה לא לסיבוב עד הסוף אלא בשביל לקבל כיוון, לא צריך שהגלגל יהיה מחוץ לבית הגלגל אם לזה הכוונה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

סיבוב ההגה מומלץ כאמצעי בטיחות נוסף נגד הדרדרות הרכב (בנוסף למעצור היד ושילוב הילוך).

לעתים, כאשר אני חונה בירידה, אני מציב את המכונית באלכסון קל עם הפנים לכיוון המדרכה.

יש מקומות בעולם שבהם הטית ההגה הינה חובה, וחניה בלי ההטיה תתגרור קנס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצאתי הודעה בפורום רכב כלשהו

"DON'T DO THAT!!!

Unless you are shifting it very slowly with the clutch being used - You are damaging your synchronizer blocker rings when you do that..

I cringe every time I see a kid sitting in Dads car hammering through the gears with the engine off and the clutch not being activated...

Actually - it's not good to hammer through the gears even when using the clutch with the engine off as it will still cause many thousands of miles worth of wear in just a few minutes..

This holds true with all synchronizer transmissions. If you have a dog-shift transmission, like a motorcycle, it doesn't do anything bad to the trans as long as the clutch is used."

אז הוא טועה או צודק? אין גם עניין שכשהרכב כבוי לא עובר שמן בגיר ויש בלאי מוגבר?

תודה

• תוכן חדש...