Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי ספלאש חדשה ידנית נסעתי 50קילומטר בעיר עם מז גן,המחשב מראה. לי 10.6 ב kml/ליטרר זה יותר מ1ל 10 זה המון מוגזם לא?

פורסם

הרכב חדש לחלוטין? 0ק"מ? אם ככה אתה צריך לעבור הרצה (חפש בפורום) ורק אחרי שהמנוע "נפתח" (אחרי 3000ק"מ לערך) אז הצריכת דלק מתייצבת.

זה שנסעת (בעיר או מחוץ,לא משנה) רק 50ק"מ לא מהווה מדד לכלום.

תדלק מיכל מלא,וסע לפחות 350ק"מ (אפשר גם יותר,תלוי שוב עם זה עירוני או בינעירוני).

חזור לאותה תחנת דלק ולאותה משאבה ותדלק,תחלק את מס' הק"מ שנסעת בכמות הליטרים שנכנסת עד שהזרנוק תדלוק קופץ לבד (אל תמשיך ידנית).

זאת הצריכת דלק שלך פחות או יותר ונתון יותר ריאלי יהיה לך לאורך מס' תדלוקים.

נ.ב - הייתה לי סוזוקי כזאת מהשכרה למשך חודש (רק אוט') והממוצע היה 1:12,אולי בידנית המצב יותר טוב.

נ.ב 2 - אל תסתמך לחלוטין על המחשב,שים לב שבעליות וירידות קיצוניות הנתון שהוא מציג משתנה דרסטית (סטייל בירידה יש לך דלק לאילת וחזור,ובעליה תלולה דלק מהבית לעבודה וחזור בקושי :p)

בלי לפגוע - הרכב ממש עגלה :| (לשימוש עירוני הוא מספיק,בבינעירוני כבר ממש מציק).

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

יש לך אוטו יותר חזק בקטגוריה?לא חושב ומה זה אומר הרצה? בסוכנות אמרו שלא צריך' להריץ לנהוג רגיל

פורסם

לגב הרצה,הכי טוב לקרוא את הספר רכב שם רשום הכול.לא תמיד אנשי המכירות נותנים את המידע הכי אמין.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקי קראתי את הספר ויש הרצה לגבי 1000 ק"מ ראשונים שזה אומר לא להאיץ חזק לא לנסוע במהירות קבועה למשך הרבה זמן ולא לנסוע במהירות נמוכה בהילוך גבוה ננסה ליישם.

בנוגע לצריכת דלק היצרן רושם בעיר 1.16.3 בכמה בערך הסטייה תתבטא? והאם יש מה למדוד צריכה לפני ה1000 ק"מ הראשונים?

פורסם

בעיר עם מזגן קשה לי להאמין שרכב יכול להגיע לכזה נתון.אך אתה יכול למדוד ולתת לנו מדד.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איך מודדים במדויק? מישהו אמר לי לתדלק מלא לנסוע 100 קילומטר ואז לחזור לתדלק מלא ומה שנכנס זה הצריכה זה נכון?

והאם הצריכה אמורה להשתפר אחרי ההרצה?

פורסם

איזה עיר? בבאר שבע זו צריכה גבוהה, בתל אביב סבירה, בחיפה טובה, ובנצרת מעולה. תלוי גם איך אתה נוהג.

בכל מקרה, תוצאות ניסוי הן אמינות כגודל המדגם, אצלך המגם הוא פצפון חכה אלף קילומטרים ותראה מא יצא, הרכב באמת חסכוני בגרסה הידנית.

פורסם

1. מחשב הדרך נותן אומדן גס מאוד, במיוחד בהתחלה.

2. ההוראות שנתן ezuf בתגובה 2 בשרשור זה נכונות, ומומלץ לחשב ממוצע על פני כמה תדלוקים.

3. אם אתה כל כך מוטרד הכן לך טבלת אקסל ומלא בה פרטי כל תדלוק - עם חישוב אוטומטי של הצריכה מאז התלדוק הקודם או של כמה תדלוקים אחרונים. בימים שבהם הייתי קנאי למידע השתמשתי בממוצע 10 תדלוקים, היום אני ממלא ונוסע, מכסימום מחשב באומדן גס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בנוגע לצריכת דלק היצרן רושם בעיר 1.16.3 בכמה בערך הסטייה תתבטא?

נתוני יצרן מתאימים אתה יודע למי? לזקנה חרשת בת 90 עם רגל ימין קצרה ורגישות גבוהה למזגנים.

בפועל ברוב המקרים הנתונים הם בסביבות ה 25-30% פחות טובים מהמוצהר. זה בערך כמו שרוב היצרניות של משפחתומטיות רושמות שהצריכה מחוץ לעיר היא יותר טוב מ 20. עכשיו אני רוצה לראות משפחתית אחת לא היברידית\חשמלית שעושה מחוץ לעיר יותר טוב מ 15-16 בחים האמיתיים (משאבה ולא מחשב דרך) על 110 עם מזגן ושלושה אנשים ברכב.

לדעתי מישהו צריך לעשות משהו עם ההצהרות השערוריתיות האלו שמטעים קונים סתם.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

באתר KML רשום על האוטמט בעיר 1ל12.8 ואני מבין שזאת צריכה אמיתית בפועל

אז ציפיתי בידני לפחות ל1ל13-14 מוגזם?

פורסם

אני מאמין ש 13-14 זה ריאלי כן במיוחד אם אתה נוהג רגוע. בטח מחוץ לעיר אני מעריך 18-20, תלוי באיזו מהירות ואם מזגן או לא. סה"כ 16-17 ממוצע, לא רע בכלל.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

צריכת דלק מודדים מחוץ לעיר בנסיעה שוטפת, בתוך העיר (איזה עיר?) כל

נסיעה זה משהו אחר. תמלא דלק עד הסוף תבצע נסיעה בין עירונית לא בשעות

הלחץ בנסיעה רגועה ואז תמלא שוב עד לאותה נקודה, ואז תחשב את הצריכה

לפי מספר הקילומטרים.

הרכב שלך צריך להיות מאד חסכוני, קח בחשבון שרק אחרי כ 7000 ק"מ המנוע

מגיע לביצועים המלאים שלו מבחינת זריזות וחיסכון.

0

• תוכן חדש...