Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5089 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
משאבת המים נמצאת במקום הכי נמוך בבלוק מנוע, אם החלפת את המשאבה יתכן וכל המיים יצאו.

צריך להיות עוד בורג ניקוז בצינור חימום מאחורי המנוע בין המנוע לשילדה תבדוק את העיניין.

אתה אומר שהוצאת אוויר מהמערכת נסעת קצת והאוטו ממשיך להתחמם, עצרת בדקת שוב ויש שוב אוויר.

לפי מה שאני מבין יוצאים מים ונכנס אוויר, תנסה להחליף מכסה רדיאטור ותחזור על הניקוז אוויר שוב תסע עם האוטו ותבדוק עם התקלה חוזרת סימן שאתה צריך לעשות שיפוץ ראש.

יכול מאוד להיות שמהנזילות שהיו לך ברכב נסעת הרבה בלי מים האוטו התחמם ולא הרגשת, ככל הנראה ששרפת את האטם בין הבלוק לראש מנוע.

עם אתה מוכן לבוא אלי למוסך בחדרה אשמח לבדוק לך את העיניין ללא עלות ובלי התחייבות.

הרכב אצלי טיפה יותר משנה, אף פעם לא התחמם הרכב, תמיד אני מסתכל לכיוון השעון חום, לפחות פעם בשבוע אני פותח את הפקק רדיאטור על מנת לוודא שהמפלס מלא.

פורסם
בכל העשרות אלמרה שהחלפתי להן רדיאטור.

כתוב לך בספרות המקורית של הרכב במפורש שאם יתחיל להשפריץ החוצה תסגור את הפקק.

הייתי שמח לקבל הסבר מדוע משפריץ ולא גולש, הרי המים אמורים לגלוש אלה שכן הנוזל הגיע למצב רתיחה, אבל אם זה המצב, מדוע הוונטות לא פועלות מיד? האם הן יפעלו רק כאשר יש לחץ במערכת (פקק סגור)?

אשמח לקבל הסבר על כך.

פורסם
הייתי שמח לקבל הסבר מדוע משפריץ ולא גולש, הרי המים אמורים לגלוש אלה שכן הנוזל הגיע למצב רתיחה, אבל אם זה המצב, מדוע הוונטות לא פועלות מיד? האם הן יפעלו רק כאשר יש לחץ במערכת (פקק סגור)?

אשמח לקבל הסבר על כך.

ככה זה אצל היפניות אז אל תתרגש אם אין איבוד נוזל קירור והמנוע לא מתחמם הכל תקין

סע לשלום

• תוכן חדש...