Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

ובכן צריכת הדלק בעיר מראה על 16L\100K ומחוץ לעיר 11.5L\100K.

יבדיקת גזים תקינה.

הוחלף פילטר אוויר.

הוחלף חיישן MAP (האם צריך לנתק מצבר לאחר החלפת חיישן?).

צמיגים - לחץ - תקין.

מה עוד למען ה' ??

צריכת הדלק היא דומה לצריכה של סופה !

לא משתלם להניע את הרכב הזה .

מה אפשר לעשות.

הצילו !

פורסם

לפחות הרכב סוחב טוב ? :wink:

מה אופי הנסיעות העירוניות ? האם קצרות ? האם הרכב מגיע בכלל לטמפרטורת עבודה ? (נסיעות קצרות = צריכת דלק גבוהה)

בשילוב עם מזגן (ואולי רגל מעט כבדה על דוושת התאוצה...?) - נראה לי שצריכת הדלק העירונית "אפשרית" איכשהו (לא שזה טוב, כן?).

לגבי הבינעירוני זה נראה קצת גבוה.

- באילו מהירויות אתם נוסעים ? (וכמה נוסעים יחד ברכב ?)

עריכה - חשוב ! האם בדקת צריכה לפי התדלוקים עצמם ?

alfa 156 2.5.

פורסם

אהלן, תודה על התגובה.

בבדיקה תדלוק של 14 ליטר מקנה 100 ק"מ בעיר (כולל כניסה עמוקה למנורת תידלוק).

זה אומר 1:7 .

הרכב מגיע לטמפ' עבודה.

עדיין, צריכת דלק כזו שייכת לליגה של אמריקאיות \ ג'יפים זוללי דלק ולא לרנו פשוטה.

פורסם

1:7 בעיר, עם מזגן, אל תשכח - מנוע 2 ליטר -- נראה לי אפשרי עד סביר (אולי למישהו יש רכב דומה להשוואה).

מחוץ לעיר - לדעתי - "טעון שיפור" (כמו שאומרים).

alfa 156 2.5.

פורסם

כבעלים לשעבר של סניק שנת 01 מנוע 2.0L, אצלי הייתה הצריכה הממוצעת 1/10 ובעיר גם לי המחשב היה מראה 13/14 ל-100

אבל מחוץ לעיר היה מראה 7.5L/100, ובממוצע כמו שכתבתי בערך 1/10 והבדיקה שלי היתה תמיד רק תדלוק ליטרים חלקי ק"מ,

תבדוק אוליי שווה לך לנקות מצערת או אוליי לנקות מזרקים או אוליי להחליף פלגים, או אחד החיישנים התלכלך והרכב צורך יותר מדיי.

בהצלחה.

פורסם

אני לא חושב שסניק עם מנוע 2000 אמורה לעשות בעיר הרבה יותר טוב מ 1/7.5 - אם תבדוק טוב עם אנשים שמודדים כמו שצריך ולא מחרטטים, תגלה שצריכת הדלק של רוב הרכבים עם מנועי 2000+ במשקל של סביב הטון וחצי גם כן צורכים בעיר סביב ה 7-7.5, לא חושב שזה חריג, בכלל. רוב האנשים שמדווחים אחרת פשוט בד"כ לא יודעים למדוד כמו שצריך או שלא יודעים (או לא יכולים) לגמריי להפריד בין דרך עירונית לבינעירונית (למשל, חלק מהדרכים באזור המרכז הם לא מוגדרים ממש, אתה יכול דקה אחת לשוט על 100 ו5 דקות לזחול בפקק ככה שקשה ממש להגדיר).

צריכה בינעירונית נראית לי גבוהה קצת, הייתי אומר שכל דבר פחות מ 10-11 הוא חריג. על כמה אתה נוסע בד"כ מחוץ לעיר?

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם צורת הנהיגה סבירה ולא לחוצה - אז משהו לא בסדר באוטו שלך.

הסיבה יכולה להיות בהמון מקומות באוטו, מצמיגים פגומים או בלחץ לא נכון, ועד מערכת הדלק והחשמל.

אולי פיח, אולי מסנן דלק, אולי מזרקים, אולי בעיה בממיר. פתרון יהיה, כנראה, בניסוי ותעיה.

נסה לחפש בפורום בעלי מקצוע מי שמתמחה ברכב צרפתי באזור שלך. לאו דווקא מורשה.

מנסיון ארוך עם סניק 02 אבל מנוע 1.6 - מחוץ לעיר הצריכה באזור ה- 90-100 קמ"ש היא 6 עד 8 ליטר ל-100, וגם במנוע הגדול יותר הסטיה לא תהיה חזקה כמו אצלך. לא התנסיתי בנסיעות עיר מרובות ולא יכול לתת אומדן לזה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

ערב טוב לכל החברים,

אז איך מתמודדים עם צריכה כזו שערורייתית (חוץ מלמכור את הרכב).

כנראה שאלך על החלפת פלאגים - כצעד שני לאחר החלפת חיישן MAP (נקנה באיביי כולל משלוח 50% פחות מהעלות בארץ).

לגבי ניקוי ממצערת - חשבתי על זה רק שאינני יודע היכן היא נמצאת.

בנוסף שכחתי להזכיר שהנסיעה היא כוללת מזגן (בעיר ומחוצה לה).

הנסיעה סביב 100 קמ"ש (, עם תינוק אין דרך אחרת להגיע מנקודה A ל- B /

אמשיך לעדכן .

פורסם

תבדוק על כמה סל"ד המנוע עובד כשאתה משייט במאה קמ"ש, והאם במהלך שיוט, אם אתה עוזב את המצערת - האם הסל"ד נופל לכיוון ה 1000 או שהוא נישאר באותו מקום ויש תחושה של בלימת מנוע.

פורסם

100 קמ"ש - 3000 סל"ד למנוע 2000 חחח לא יאמן.

סיריון במהירות 120 קמ"ש על 2800 סל"ד ....

ולגבי אמינות הרכב , טפו טפו טפו את כל ההוצאות בנתיים אני שם על הדלק ...(הוחלף גיר לפני שנה).

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עידכון \

הוחלפו פלאגים.

צריכת הדלק הפכה להיות שפויה יותר (12 ליטר ל-100 קילומטר בעיר).

ובערך - 10 ליטר ל-100 קילומטר מחוץ לעיר.

בשילוב עם חיישן MAP חדש , יש מדדים טובים יותר .

לידיעתכם.

• תוכן חדש...