Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז ככה אתמול עשיתי סיבוב על הסיאט ואני ממש לא מבסוט , הגה פשוט מת ואתה לא באמת מרגיש שליטה על האוטו והבולמים באמת על הפנים זה .

מבחינת כוח( האוטו טיפה משופר,תוכנה ופילטר) לטענת הבעלים האוטו הוא עומד על 200 כ"ס שאני בספק, הרגיש לי כאילו חסר לפחות עוד איזה 30 כ"ס(כל אלה שיקפצו ויגידו מה , ש-200 זה הרבה , תנסו אתם לנהוג על אוטו עם 290 כ"ס ולעבור למשהו חלש יותר).

כרגע שוקל לחפש משהו אחר אשמח להצעות , אפשר לא גודשת אבל שלא תהיה חלשה .

התחלתי לחשוב גם לכיוון הWRX שנתון 2004 ,אבל אני דיי חושש כי מהניסיון שלי האחזקה דיי יקרה וגם נמאס לי שכל הזמן עוצרים אותך ל"בדיקה שגרתית" .

אתה בטוח שנהגת על קופרה? עם ניהול ושאר חמוצים ההספק הוא מעל 200 כ"ס והיא לא פחות מהירה מ-WRX בקו ישר.

עם כל שאר הדברים שכתבת אני מסכים.

אני מציע לך לחפש לאון ספורט אפ\FR משנתון 2007\2008. מנוע חזק יותר, שלדה טובה יותר והתנהגות טובה יותר.

לחליפין GTI דור 5 בהנחה שאתה יכול למתוח טיפה את התקציב.

פורסם

אני בטוח במאה אחוז שזה היה איביזה קופרה , לגבי הכוח אני הרגשתי שחסר לי הכוח המתפרץ הזה שאתה נותן קיק והלב שלך נשלח לתחתונים.

הבעיה שאם אני מותח את התקציב אני לא משאיר לעצמי שום דבר לישור קו ושיפורים.

הgti חיפשתי ואין כמעט ידנית הרוב זה dsg .

אני מתחיל להצטער שמכרתי , אם יש פה מישהו שהוא בעלים של wrx שנת 2004 ומעלה אני אשמח לדעת כמה עולה לו האחזקה לשנה .

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

בקו ישר ה-WRX אולי אפילו פחות מהירה מהאיביזה קופרה.

לגבי ה-GTI אתה צודק, אני גם דובק בגיר ידני שאגב בלאון\גולף הוא הרבה הרבה יותר טוב מאשר באיביזה. 6 הילוכים קצרים ומדוייקים לעומת האיביזה בעלת תיבת ה-5 הילוכים.

גם המנוע 2.0TFSI הוא בעל פוטנציאל יותר גבוהה. עם ניהול בלבד הוא מגיע ל-250 כ"ס. יש גם תוכנות יותר אגרסיביות שיוציאו יותר.

לכן אני מציע לך לחפש לאון ספורט אפ או FR.

פורסם

אני הייתי בהתלבטות דומה לשלך, הלכתי על GTI MK5, ה DSG עדיף על ידני בהרבה אלמנטים.

למרות שגם הלאון קופרה היא אופציה נהדרת אם אתה אוהב את העיצוב.

לגבי הכוח, מספיק עדים ראו שבוע שעבר לאון קופרה אחת משאירה אבק ל WRX משופרת.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

הקופרה הייתה תקינה לחלוטין , הבן אדם ממש שומר על האוטו לקח לי מלא זמן לשכנע אותו לתת לי סיבוב וגם זה בתנאי לא יתחרע . הלאון לא לטעמי ,כרגע הgti יכולה להיות אופציה אבל רק ידנית ממה שהבנתי הdgs הוא דיי בעייתי ומתקלקל הרבה.

פורסם

חבל לך על הזמן ,שום רכב VAG במודל 2006 ומעלה ובתקציב של 80K

לא יענה לדרישות שלך ,וזה לא משנה כמה הוא משופר

גם אם תעמיד איביזה קופרה סטייג' 4 עם 350 כ"ס אתה תיקח איתה סיבוב ותמצא את

עצמך מרוח על תמרור ,גם עם צמיגים סמי סליק הרכב הזה בקושי אוחז כשהוא משופר

אין בכלל מה להשוות לאון\איביזה\GTI

לסובארו GT שהוא רכב ספורט ברמה מקצועית.

שאל כול אחד שמבין ברכבי ספורט ,האופציות שיש לך בארץ לשיפור

מסובארו GT זה לעלות ל-STI ומישם למיצובישי אבולושן

מעל זה אתה תמצא רק ברכבי ספורט פרימיום שעולים מאות אלפי שקלים.

רכבי VAG הם רכבים למשפר המתחיל

יחס עלות תועלת גבוהה ועלויות אחזקה נמוכות יחסית

השאלה היא אם זה מה שאתה מחפש .?

פורסם

אז כנראה שאני באמת אוותר על לקנות וואגית , כרגע אני שוקל להוריד שנתון ולהוסיף עוד 15 לתקציב (אז לא יהיה אוכל ,חשמל ואינטרנט) אבל ככה אני יכול ללכת לSTI .כבר נהגתי באחת כזאת 2004 לפני כמה חודשים אוטו מרשים רק צריך למצוא אחת כזאת שמורה ועדיף מקורית כמה שיותר.

יש לי שאלה כמה האחזקה שלה הולכת לעלות לי בשנה ? כי הgt הפגינה אמינות יוצאת מהכלל וחוץ טיפולים שוטפים וקלא'ץ שהלך לעולמו לא הייתי צריך לשקיע יותר מדי .

פורסם

לא יודע מה איתך אבל GT עם 290 כוח עדיין תקבל בראש בקו ישר מאיביזה 230 כוח

אין בכלל ויכוח איביזה רכב מעוד מהיר בקו ישר מתנהג לא משהו,

עם היה לך קשה להחזיק GT אז STI זה כבר רמה או שתיים מעל באחזקה עם אין לך

כסף פשוט תקנה משהו יותר זול.

פורסם

אתה ראית אותי כותב שאין לי כסף לאחזקה? השקעתי באוטו הזה קרוב ל15 אלף רק על שיפורים.

שאלתי כמה עולה אחזקה כל כך קשה לענות? :?

• תוכן חדש...