Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , אחרי שנתיים ביחד אני האיפרזה GT החלטנו להיפרד , ואני מחפש רכב חדש שאני יכול להנות ממנו .

מה שאני מחפש זה שנתון לא פחות 2006 ושתהיה גודשת מה שמשאיר אותי אם איביזה קופרה .

חשבתי על אופציות אחרות אבל פשוט לא מצאתי (הצעות יתקבלו בברכה) , רציתי לדעת קצת על הרכב מבחינת התהגות (נהגתי על 2001 20vt של חבר ואני מעדיף לנהוג על עגלת סופר שדוחפים בירידה).

ממה שהבנתי היא לא בדיוק מוכנת סיבובים , אבל האם ניתן לשנות את זה ?

בנוסף ממה שהבנתי הצד החיובי של האוטו שאפשר לשפר אוטו ולהגיע לתוצאות יפות.

נשים אי אפשר איתן,וכבשים לא יודעות לבשל .......:-D

פורסם

לא מכונת סיבובים זה understatment...

קיט קויילאוברים וצמיגים דביקים יכולים לעזור. גם כיוון פרונט נכון יפחית מעט את התת היגוי.

אבל היופי במכונית הזו הוא המנוע המצויין והאמין. אולי האמין ביותר של הקונצרן.

השקעה לא גדולה והיא מפלצת בקו ישר...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

שיפור במערך המתלים יעשה לרכב הזה רק טוב. המתלים נוקשים מאד, מתרסקים ובעלי מהלך קצר מאד.

סה"כ אתה מקבל תמורה מצויינת, גם הרבה ביצועים וגם רכב משנתון מתקדם עבור הסכום שאתה משקיע.

עוד דבר, אני סבלתי מבעיות גב עם הרכב הזה, דבר שלא קיים בלאון לדוג' אז כדאי שתבדוק את זה כי הרכב לא נח בלשון המעטה.

פורסם

רכב נוח אני אחפש כשאני כבר יהיה בן 30 , נוחות זה הדבר שהכי פחות מדאיג אותי , גם ככה אני לא נוסע יותר מדי חוץ מסופ"שים ועם כבר אני נוסע אני רוצה לנסוע עם חיוך , אני רוצה הגה מתקשר ולא משהו מת וממה שהבנתי זה הבעיה העיקרית של הקופרה .

האם אחרי החלפת הבולמים זה יפתור את הבעיה או רק חלק ממנה?

דרך אגב מחר אני הולך לנהוג על אחד כזאת משופרת מקווה שאני לא יתאכזב.

פורסם
מה עם הונדה סיויק טייפ אר 5 דלתות ??

הוא ביקש גודשת.

אם הוא מוותר על הגדישה, גם קליאו ספורט מארק3 נכנסת כאופציה לא רעה.

מגאן 265

פורסם

אני יכול לתת לך חוו"ד ממקור ראשון,

לפני כשנתיים הייתה לי איביזה קופרה שנת 2008 משופרת.

בהשקעה לא גדולה של בערך 7K אתה מגיע להספק משוער של כ-230 כ"ס.

בקו ישר היא בהחלט מספקת את הסחורה והעלתה לי אינספור חיוכים, 0-100 ב-6 שניות הספיק לי בהחלט,

אך עם השקעה לא גדולה נוספת אתה גם מגיע לאיזור ה-250 כ"ס ואם החלפת טורבו באה בחשבון

אז הספקים מעל 300 כ"ס הם לא דמיונים בכלל.

בנוסף החלפתי גם לקוילאוברים של V-MAXX ובאורח פלא הרכב נהיה נוח יותר ופחות מתרסק

למרות שהרכב הונמך ב-40 מ"מ.

זוויות הגלגול כמעט ונעלמו והרכב הרגיש הרבה יותר אוחז. בהחלט שדרוג מבורך באיביזות.

הגה מתקשר לא יהיה בכל מקרה, זו הבעיה עם הגאים חשמליים, במיוחד כמו זה של הקופרה.

בתור חובב קו ישר אני ממליץ בחום, השמיים והכיס הם הגבול עם המנוע המדהים הזה.

אישית מכרתי אותה בצער עקב חתונה ומעבר דירה.

פורסם

אז ככה אתמול עשיתי סיבוב על הסיאט ואני ממש לא מבסוט , הגה פשוט מת ואתה לא באמת מרגיש שליטה על האוטו והבולמים באמת על הפנים זה .

מבחינת כוח( האוטו טיפה משופר,תוכנה ופילטר) לטענת הבעלים האוטו הוא עומד על 200 כ"ס שאני בספק, הרגיש לי כאילו חסר לפחות עוד איזה 30 כ"ס(כל אלה שיקפצו ויגידו מה , ש-200 זה הרבה , תנסו אתם לנהוג על אוטו עם 290 כ"ס ולעבור למשהו חלש יותר).

כרגע שוקל לחפש משהו אחר אשמח להצעות , אפשר לא גודשת אבל שלא תהיה חלשה .

התחלתי לחשוב גם לכיוון הWRX שנתון 2004 ,אבל אני דיי חושש כי מהניסיון שלי האחזקה דיי יקרה וגם נמאס לי שכל הזמן עוצרים אותך ל"בדיקה שגרתית" .

פורסם

איך שלא תהפוך את זה, עדיין מדובר ברכב עם 200 כ"ס, ככה שלא מדובר במזדה של השכן.

ההיגוי שלה חד, הצליל שלה נכון, הברסים מעולים ולא פחות חשוב, מדובר בסלפרית מושלמת.

לכל הפחות, לא הייתי מוריד מהפרק ללא בדיקה.

פורסם

שלא תבין לא נכון-אני איתך,התנהגות אצלי בעדיפות ראשונה,אבל אי אפשר להשוות 200 סוסים גודשים ו200 סוסים אטמוספריים,ואם הבחור לא התלהב מביצועי הלאון בקו ישר אז יהיה לו מאוד קשה להתלהב מהקליאו,למרות כל הפלוסים שיש בה.

• תוכן חדש...