Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שכתבתי, כתבתי מנסיון אישי של חברים שראיתי, ולא משמועות של סבתא של דודה של חבר מחו"ל.

אחרי הדברים האלה, אין לי כול סימפטיה לחומר(ופעם הייתה לי, כי גם אני הייתי ניזון מכול מיני "מחקרים" בנושא).

ודרך אגב, אחוז האנשים שיש להם סיכון גנטי לסכיזופרניה(באחוז כזה או אחר) הוא הרבה פחות נדיר ממה שאתה חושב.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אתה מסתמך על שניים/שלושה חברים שלך שהתנסו וקיבלו סטלה רעה, זה לא מדד, זאת הכללה.

ושוב - אם נשווה את כמות הנפגעים עם אלכוהול (באופן ישיר/עקיף), מה תגיד?

532163_10151087604172176_1586699061_n.jpg

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

מצב האלכוהול נובע מסגנונות הילדים/ אנשים שחיים פה.

אין כאן תרבות אלכוהול במדינה הזו, אני אישית מאוד אוהב וויסקי ומשקאות איכותיים, מחזיק המון סוגים של וויסקים יקרים שהרבה אנשים לא יודעים בכלל מה זה, אבל שותה כוס 1-2 בערב של שתייה לא מעבר.

לדעתי הכל גם מגיע מחינוך, סביבה, והורים חברים וכדומה.

אבל לכו תלמדו ילדים שכל מה שמניע אותם בגיל 16-17 זה פוזה ואיך להרשים ומי יותר חזק ומי יותר ערס.

זו התרבות שלנו אנשים. אני בא ממקום כזה, אני יודע כי גם אני היתי שם פעם.

הספיקה לי ההזדמנות להשתכר פעם אחת ולא לחזור על זה שוב.

ובנוסף גרתי באילת, עבדתי ועדיין עובד כברמן כבר 4 שנים מתוכם שנתיים באילת, ופעם אחת הגעתי למצב שהצטערתי שאני נוגע באלכוהול, לא יכלתי להריח אלכוהול חצי שנה וההרגשה עוררה בי בחילה בכל פעם שפתחתי בקבוק ללקוח.

אגב, בנוגע לסמים אני בכלל לא מתכוון להגיב, כל מה שקשור למריחואנה / חשיש / מכבי חיפה למיניהם אני מעדיף שלא להתקרב ומבחינתי אסור בתכלית האיסור.

וכל מי שחושב שזה בריא ---> שיבושם לו, אני כבר מחכה לשלל תגובות של אנשים "אלכוהול זה יותר מסוכן".

הכל מסוכן ותלוי במינון, אבל דברים כימיים אני לא מוכן להכניס לגוף שלי. כמו שסיגריה אני לעולם לא אעשן.

Opel Adam S 2017

פורסם
אין לי מושג מה הסיבה האמיתית שמריחואנה אסורה ע"פ חוק, אבל אחרי שראיתי מה מינון יתר עושה לאנשים, אני בהחלט שמח שזה כך.

ראית פעם מה מינון יתר של אלכוהול עושה לאנשים?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב, בנוגע לסמים אני בכלל לא מתכוון להגיב, כל מה שקשור למריחואנה / חשיש / מכבי חיפה למיניהם אני מעדיף שלא להתקרב ומבחינתי אסור בתכלית האיסור.

וכל מי שחושב שזה בריא ---> שיבושם לו, אני כבר מחכה לשלל תגובות של אנשים "אלכוהול זה יותר מסוכן".

הכל מסוכן ותלוי במינון, אבל דברים כימיים אני לא מוכן להכניס לגוף שלי. כמו שסיגריה אני לעולם לא אעשן.

סיגריה זה כימי.

כאנאביס זה צמח.

כמו שאמרת - הכל תלוי במינון.

ומכבי חיפה זה המועדון הכי איכותי בארץ.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם
ראית פעם מה מינון יתר של אלכוהול עושה לאנשים?

אולי זה במקרה?

http://www.mako.co.il/special-mako-news/Article-27b9a61c8623831006.htm

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למה אתם מנסים להוכיח לי שמריחואנה זה בסדר ע"י נסיון להציג לי שאלכוהול גרוע יותר?

אני מהנסיון שלי ראיתי את התופעות הרעות של זה שהם מתעצמות לעומת התופעות הטובות של הסם. לי זה הספיק. אני לא רואה סיבה לעשות ניסויים עצמיים ולראות אם לי זה יקרה או לא. פשוט בוחר להמנע מזה.

פורסם

מכיוון שעברתי את חיי בישראל עד לתחילת שנות ה20 והיום אני יכול לראות את הנוער האמריקאי מכיוון שיש לי 2 אחים שנולדו פה וכיום הם בני 19 ו16.

הילדים פה שותים, אבל שותים עם אחריות, אני זוכר איך בימי שישי הייתי קונה להם בירות והיינו מתכנסים בבית של אבא שלי, כל הילדים ששתו השאירו את המפתחות של המכוניות אצלי ונשארו לישון אצלנו, ההורים שלהם ידעו והם היו רגועים, עדיף שהילדים יתנסו תחת אחריות מאשר שישתו לבד, ומה היינו עושים? משחקים BEER PONG, הם היו מדליקים נרגילה, הרבה צחוקים וזהו, לפעמים קצת שחייה לילית וזהו. ותמיד היו את הילדים שלא שתו, מבחינתי זה בסדר.

אני לא חושב שעשיתי משהו פסול, בארץ לא הייתה הגבלה ובגיל 16 השתכרתי כי הייתי מטומטם, התערבתי על 50 שקל שאני מסיים בקבוק טקילה, חוץ מזה שעשיתי היכרות כואבת בין הפרצוף שלי למדרכה פשוט הקאתי את הנשמה ולא הפסקתי להתנצל כל הלילה כשחיבקתי את הדלי ליד המיטה.

אני לא שתיין, היום אני שותה יין ושמפניה בבית, בחוץ אני בקושי שותה, אני אוהב להיות בשליטה וכשאני נפגש עם חברים בבר אני בדרך כלל שותה בירה אחת או כוסית של בייליז.

לגבי מריחואנה, פה בקליפורניה זה חוקי. התנסתי עם מריחואנה בישראל ומעולם לא הייתי מהסטלנים שחייבים לעשן כל הזמן, אני לא מסוגל לעשן באנג כי זה לא מסתדר לי בראש, זה נראה לי זול, אבל ג'ויינט? לפעמים אני מעשן פעמיים שלוש בשבוע ולפעמים אני לא מעשן 3 חודשים.

הכל עניין של אחריות וחינוך, בתור ילד לא אמרו לי אסור אז להתמרד היה להגיד לא, אמא שלי אמרה לי, בן אם אתה רוצה לעשן גראס תגיד לי, אני אתן לך, אני מעדיפה שתעשן משהו טוב מאשר שמישהו יביא לך משהו חרא מהרחוב.

ככה גם מספר חברים קרובים שלי גדלו, ואתם יודעים מה? אף אחד לא ניסה דברים כדי לדפוק את הראש, גדלנו בידיעה שזה שם ושיש אחריות לכל דבר.

מריחואנה זה דבר לגיטימי בעיני, עישנתי דברים מפגרים, כל החנויות פה מחזיקות ג'אראס וחשיש מצויינים, וגם בירוק יש כל כך הרבה סוגים, יש כאלה שאחרי 2 שאכטות אני רואה את בייבי ג'יז'ז רץ לי בבית, ויש את אלה שאחרי ג'ויינט שלם פשוט עושים לי חשק לנבור בארון אחרי שקית ביסלי והראש מרגיש קצת קצת קליל.

וכן עישנתי פעם עד למצב שהקאתי, זה היה חד פעמי ולמדתי איפה הגבול שלי.

האם הייתי עצבני? האם הייתי קופצני? לא, ממש לא, הייתי מרוח על הספה עם חיוך מטומטם במשך שעה.

אלכוהול משפיע בצורה שונה, הוא בונה ביטחון ומערפל את שיקול הדעת.

לא זכור לי שראיתי אנשים על מריחואנה הולכים מכות, מיותר לציין כמה מכות ראיתי בברים ומועדנים.

הכל עניין של אחריות והיום לא מלמדים ילדים מהי אחריות, הרי איזה ערכים ילדים סופגים? תוכניות ריאלטי?

אלכוהול זה חרא של דבר, ראיתי מספיק אנשים הופכים למפלצות אחרי שהם שתו יותר מדי.

וילדים ששותים יותר מדי? הם מרגישים כאילו שהם טוני מונטנה, במיוחד בסביבה הישראלית.

haters will hate

פורסם

או הרעלה שתגרום לך להכיר את חדר מיון מקרוב. או שתראה שדים מהגיהנום מסתובבים אצלך בסלון. או פסיכוזה שתגרום לך לסטטוס לקוח מועדף במחלקה סגורה של שער מנשה דרך בית משפט. או אותה הרעלה או פסיכוזה שתבטיח לך ולעוד מישהו מקום במועדון השיש.

דוגמאות לא חסר.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%9C%D7%9B%D7%95%D7%94%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%96%D7%9D

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני מעשן רק סיגריות. לשאר אומר לא תודה וזהו זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ככה אני עם שתיה - אני לא שותה שום דבר יותר חזק מבירה, וגם זה פעם בשבועיים-חודש.

פורסם

מה, מה?? בקליפורניה מותר לקנות ולעשות שימוש במריחואנה? זה לא מיועד רק לכל מני מחלות כאלו ואחרות ומותנה במרשם רופא?

מה הן ההגבלות שחלות על נטילת סמים קלים בקליפורניה?

פורסם
למה אתם מנסים להוכיח לי שמריחואנה זה בסדר ע"י נסיון להציג לי שאלכוהול גרוע יותר?

אני מהנסיון שלי ראיתי את התופעות הרעות של זה שהם מתעצמות לעומת התופעות הטובות של הסם. לי זה הספיק. אני לא רואה סיבה לעשות ניסויים עצמיים ולראות אם לי זה יקרה או לא. פשוט בוחר להמנע מזה.

עצם זה שמריחואנה אתה מכנה "סם" ואלכוהול הוא "אלכוהול" בשבילך, אתה כבר חוטא.

מריחואנה וחשיש (THC) הם סמים.

קפה (קפאין) הוא גם סם.

סיגריה (ניקוטין ועוד אי אלו כימיקלים) היא גם סם.

אקמול, דקסמול, קודאין, קטמין הם גם סמים.

אלכוהול הוא גם סם. מסוכן בידיים לא נכונות.

- אתה מוזמן להביא לי עובדות, סטטיסטיקות ואחוזים לגבי מנת יתר מכל הנ"ל.

כשאתה שולל סם כלשהו על סמך זה שראית "מישהו שלא הצליח להתמודד איתו" (ועוד ציינת שהם לקחו מנת יתר) זה לא הוגן מצידך.

אתה גם מפספס את כל הצד החיובי שלו, שחוסך להרבה נכים בארץ (לא מספיק לדעתי) כאב וסבל רב (ואתה לא מבין עד כמה. אתה מוזמן לבקר בראשון לציון, אני אפגיש אותך עם כמה נכים, חלקם בעלי משפחה עם ילדים).

תוסיף לזה את המגוון הרחב של מוצרים טבעיים שניתן ליצור ממנו (נייר, מזון, בד, שמן, דלק ועוד..) ואת העובדה שהצמח כל כך קל לגידול וכל כך תורם לסביבה אקולוגית נקיה - ואתה מבין שיש פה פסילה מגמתית פוליטית וכלכלית של משהו שהוא כן חיובי (או לפחות לא כזה מסוכן כמו שמתארים אותו).

אתה יכול להימנע מזה, זו זכותך ואני מבין אותך. אבל לבוא ולהצהיר שזה מסוכן? תביא עובדות יותר קונקרטיות מניסיון של 2-3 חברים.

*אני אישית לא צורך ולא ממליץ לצרוך.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תוכן חדש...