Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם ,

אנא מכם ,אין כאן מטרה לעודד צריכת אלכוהול ודומיו בקרב קטינים,אין כאן צורך לרגום אותי בסיסמאות וסלוגונים אחרים,אין כאן מטרה ליצור קשר בין צריכתם ונהיגה או ביצוע פעולות אחראיות אחרות.

הכל ברוח טובה חברים.

מביקורים במס' מדינות בעולם לעולם לא נתקלתי בתופעות המצויות כאן בארץ,

אלכוהול נמכר בחנויות המיועדות בלבד ובשעות מוגדרות לגיל המתאים

על אף 'ההחמרות' בנושא חוקיות האלכוהול שהתחלולו כאן בשנים האחרונות

אני מוצא אבסורדיות מגוחכת שמהולה בפוליטיקה מקולקלת בכל הקשור

לשימוש באלכוהול בארץ,

זה אבסורד שאלכוהול נמכר ברשתות המזון הנגישות לצד מדפי החטיפים

זה אבסורד שאלכוהול נמכר בתחנות דלק ופיצוציות

זה אבסורד שאלכוהול ניתן לרכישה דרך הרשת

על אף החקיקות האחרונות בנושא שעות המכירה המותרות אני רואה כאן עצימת עיניים

מצד הממשלה שכנראה נכנעת ללחץ מצד טייקוני האלכוהול.

ולהרחבת הדיון : מדוע אינם מתירים שימוש חוקי במריחואנה ? האם לטייקוני האלכוהול יש יד בדבר ?

Gn'f'R

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא רואה בזה בעיה שמוכרים אלכוהול בסופרמרקט ובתחנת דלק. קטין יכול לבקש ממבוגר שיקנה לו בקבוק וודקה גם מליקרסטור.

הבעיה היא בחינוך, לא מעניין אף אחד מה הילד עושה ועם מי הוא מסתובב. למה לא אוכפים את זה כמו שצריך? כמו שלא אוכפים פה הרבה דברים כמו שצריך.

דווקא נראה לי הגיוני שבמדינה שעלולים להוריד אותך מהכביש בגלל ריפוד קרוע, יאסרו שימוש במריחואנה...

כי הכי קל להגיד "אסור".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פולטיקאים בנו קריירות על סמך התנגדותם להתרת המריחואנה כאשר בשורה התחתונה כולנו כבר מודעים לסגולותיו

של הצמח.

אולי מצטיירת כאו תמונה שלי כג'אנקי מסומם - לצורך העיניין אני לא צורך את הסם הזה או סם אחר ואני נהנה

מכוסית עראק לעיתים ,באותה מידה אולי אני רוצה להנות מסיגריה טובה ? למה הצטיירה בעולם בכלל תמונה

כל כך אנטית כנגד הצמח הזה ?

עריכה: 'מצתיירת' זה עם ת' או ט' ? נראה לי ש ט' כי ת' לא מסתדר לי בעיניים.

Gn'f'R

פורסם

על איזה מדינות בעולם אתה מדבר בדיוק? אני מקווה שלא על ארה"ב כי שם הם מחמירים הרבה יותר מאיתנו. לא רחוק היום שנגיע לשם בגלל הבהמות ששותות אלכוהול ללא אחריות ובצורה לא אחראית ועושים מעשים נפשעים שמשפיעים על כולם. אין לי בעייה עם אנשים ששותים או אלה שרוצים לפצוץ את הכבד שלהם. יש לי בעייה עם אלה שמאבדים שליטה ומוציאים את השטויות שלהם החוצה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קליפת מוח,לא הבנת -אני טוען הפוך,שבארץ ישנה מתירנות כאשר בחו"ל לעניות דעתי ולמראה עיניי נתקלתי ביותר הדיקות בנושא.

Gn'f'R

פורסם
פולטיקאים בנו קריירות על סמך התנגדותם להתרת המריחואנה כאשר בשורה התחתונה כולנו כבר מודעים לסגולותיו

של הצמח.

אולי מצטיירת כאו תמונה שלי כג'אנקי מסומם - לצורך העיניין אני לא צורך את הסם הזה או סם אחר ואני נהנה

מכוסית עראק לעיתים ,באותה מידה אולי אני רוצה להנות מסיגריה טובה ? למה הצטיירה בעולם בכלל תמונה

כל כך אנטית כנגד הצמח הזה ?

גם למורפין יש סגולות רפואיות, אבל אני לא חושב שתסכים לאיזה הזרקה טובה(הוא די מקביל להרואין, למקרה שלא ידעת)

אין לי מושג מה הסיבה האמיתית שמריחואנה אסורה ע"פ חוק, אבל אחרי שראיתי מה מינון יתר עושה לאנשים, אני בהחלט שמח שזה כך.

בכול מקרה אין צורך לקשר כול דבר לקונספירציות. הממשלה לא נכנעת לטייקוני אלכוהול. היא נכנעת כי זה מה שעושים אחרי שקובעים חוקים שאין רצון ויכולת לאכוף.

פורסם

האמת זה לא האלכוהול שנמכר ברשתות, זה באמת הילדים של היום.

דוגמא מעכשיו בדיוק ברגע כתיבת ההודעה:

אחי הקטן הביא כמה חברים הביתה (14-13), מכיוון שכמובן ההורים בחו"ל.

רציתי שהם לא ישתו ממה שיש בבית, אז שמתי את הוודקה במטבח ואמרתי להם שמי שנוגע,

אני יגע בו (יתן לו מכות במילים פשוטות :) אחרי שתי דקות אני רואה פס וודקה נעלם כי איזה ילדה בת 13 שתתה!

תאמין לי שאני בן 17 ,ושאחי שאל אותי אם אפשר להביא וודקה שחברים שלו ישתו ,

עוד דקה הוא מצא את עצמו עם שתי כחולים בעיניים ובלי ז*ן בין הרגליים.

תראה רק לאיזה מצב זה הגיע שאני זוכר שעד גיל 15-16 אצלנו אף אחד לא נגע בזה!

(למרות שכיום כולכם יודעים מה קורה שאתה בן 17 ולצערי גר במקום שגורר אותך לזה כמו ראשון)

אבל האמת לא האמנתי שהיא שתתה לקחתי את אחי ואת אחד מהחברים שלו לחדר ופשוט פוצצתי אותם,

אין מילה אחרת ואז לשמחתי הילדה הרגישה קצת אשמה.

אז שוב נקווה שרק יהיה הדוק יותר החמרת האלכוהול.

(אני מבין שזה לא הכי קשור למה שרשמת אבל ראיתי כותרת אלכוהול וישר חשבתי על זה)

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה קשור, כי היום ילד לא מתבייש לבקש אלכוהול בגיל 14, לשתות במקום ציבורי עם חברים שלו ולהשתולל כשלפני 10 שנים ילד בן 13 לא ידע מה זה וודקה, אולי היה שותה חצי כוס בירה עם אבא שלו בארוחה משפחתית ובטח לא היה הולך לשתות ברחוב עם חברים שלו, כמו איזה בטלן בן 40. אין חינוך ולא רוצים לאכוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא אתחסד,הייתי שותה מידי פעם עם החברים כשהייתי בן 16 17 -בעיקר זה היה בקומזיצים ובסגנון.

אבל יש הבדל קטן : כשאנחנו עשינו את זה זה היה מבצע סודי חשאי עם רמת סיווג אללה יסטור ,

לא הסתובבנו בציבור ברמת המוחצנות כמו היום,לא עשינו בלאגן ולא גרמנו נזק כלל.

התעסקנו בעינייננו ותו לא.

אני מדבר היום כאדם בוגר מבוגר ואחראי ושואל את השאלה ששאלתי בהודעה הראשונה ללא קשר

להתנהגותם הבזויה של חלק מהחברה הצעירה כיום.

אני לא מדבר על מינוני יתר שכן מינון יתר או צריכה גבוהה מכל דבר שהוא מזיקה.

Gn'f'R

פורסם
אין לי מושג מה הסיבה האמיתית שמריחואנה אסורה ע"פ חוק, אבל אחרי שראיתי מה מינון יתר עושה לאנשים, אני בהחלט שמח שזה כך.

:shock:

למה בדיוק גורם מינון יתר במריחואנה...? :shock:

איך אמר המוכר בקיוסק הקבוע שלי כשראה אותי מחייך למראה שני צעירים קונים באנג:

וודקה אני לא אוהב למכור, כי אלכוהול מפרק משפחות. אבל שני אלה? מקסימום יפרקו שקית במבה...

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

יש הרבה גורמים שלא מאפשרים ליגליזציה של מריחואנה. בגדול זה נחלק לשלוש קטיגוריות - בורות (בעיקר בקרב האוכלוסיה המבוגרת יותר שלא התנסתה בעצמה), עסקנות (אל-סם, הרשות למלחמה בסמים, המשטרה ועוד אי אלו טפילים שמתפרנסים מתעשיית הסמים) ודת. כן, אלו כמעט אחת לאחת הסיבות שאין בישראל ספורט מוטורי, לתשומת לב מתנגדי הליגליזציה.

מבחינתי שיביאו בלדרים עם 10 גרם חומר לכל גינה ציבורית שבה יושבים נערים ושותים אלכוהול ויתנו להם לעשן את זה במקום, אני מבטיח שיצא מזה רק טוב. אין שום סיבה רפואית, בטיחותית או הגיונית לכך שמריחואנה אסורה ואלכוהול מותר.

יום אחד, כשדור ה20-ומשהו של היום יהיה בהנהגה, היחס הממסדי למריחואנה ישתנה, אך לא בהכרח בישראל.

לגבי התקנות למכירת אלכוהול, לא שמתי לב שהן נוקשות יותר באירופה - ממה שאני זוכר בירה אפשר לקנות בתחנות דלק בדיוק כמו כאן - ואת המלחמה על האלימות בקרב הצעירים אי אפשר לנצח עם איסורים. אם כבר, זה גורם לתופעה ההפוכה. הבעיה האמיתית היא שגדל כאן נוער זבל אצל הורים תת-רמה, השיכרות זה רק סימפטום (רבים אחרים משתכרים ולא נעשים אלימים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

ההבדל הוא בנוער. אם לפני 20 שנה היינו שותים בשושו ומתים מפחד שמישהו יראה אותנו, אז היום הילדים יושבים מרוחים ברחוב ושותים לעיני כל.

לגבי קלות הרכישה - באונטריו בקנדה אפשר לקנות אלכוהול רק ב-LCBO ועדיין בני הנוער שותים שם. באירופה לעומת זאת (אנגליה, גרמניה, איטליה, צרפת) אפשר לקנות אלכוהול בכל סופר ותחנת דלק. באנגליה אפילו יש פחיות מוכנות של ג'ין וטוניק :)

אה, וגם שם בני נוער שותים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

עם ט'. צדקת.

מצב האלכוהול בארץ, כמו כל דבר אחר: פאתטי.

מי שלא מוצא אלכוהול נגיש זה דווקא הנורמטיביים, שקונים יין לשבת ביום חמישי בערב (אחרי 11) או שישיית בירה ביום הקניות השבועי. מי שרוצה ימצא דרך בקלות. בדיוק כמו עם נשק... נוצר מצב שבו לנורמטיבים אסור לקנות נשק חם שיכול לשמש להרתעה וחלילה גם להגנה עצמית בעת הצורך מול פושעים שאין להם בעייה להשיג נשק בעצמם.

והילדים של היום... סיוט. "רק" פס וודקה זה עוד טוב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
התקפים פסיכוטיים. לא לכולם, אבל אצל חלק לא קטן.

אני מצטער, אבל זה שטויות מוחלטות.

הדבר היחיד שאולי אפשר להגיד בנושא הוא שיש קשר בין מריחואנה לבין הקדמת תסמינים סכיזופרניים אצל אנשים שיש להם נטיה טבעית לכך. אצל אדם שאין לו נטיה לסכיזופרניה יש רק תופעה אחת בצריכת יתר.

מה גם שבשביל להגיע לכמות קטלנית של THC, צריך לצרוך כחצי טונה של מריחואנה בפחות משעתיים.

לגבי אלכוהול, צריך פשוט להעביר ולאכוף חוק שלקטינים אסור לשתות.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

• תוכן חדש...