Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהבעיה היא בהגדרות של המחשב , אבל אולי לא חיברתי טוב?

יש לי רסיבר yamaha rx-v463 , יש לי כרטיס מסך עם DVI TO HDMI במחשב השולחני, ממנו יוצא HD אל הטלוויזיה (ומכאן הגעתי למסקנה שיש בעיה במחשב) ללא חיבור לרסיבר , יש תמונה - אין סאונד!

אותו דבר עם חיבור לרסיבר וממנו לטלוויזה , אין סאונד! האם כבל אופטי יפתור את הבעיה? כי לפי הבנתי הכרטיס הזה לא מוציא סאונד ב HD כי זה DVI TO HDMI , אבל מצד שני גם בחיבור ישיר לטלוויזה אין סאונד! O_o מותקן הכרטיס קול , מותקן הדרייבר של REALTEK לATI שפורסם פה בשרשור הנעוץ , בחיבור רמקולים של מחשב יש סאונד ובחיבור אדום לבן לרסיבר גם יש סאונד (אבל אין תמונה כי צריך לחבר את VIDEO הצהוב

עצות טענות מענות?

פשוט לאבא שלי התקלקל הסטרימר (העלוב יש לציין) והוא רוצה לקנות חדש , ומה הטעם אם יש לי מחשב שאני לא משתמש בו ויכול לתת לו?

תודה!

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כבל HDMI מוציא בתוכו גם אודיו וגם סאונד.יש למחשב יציאה כזאת (וכניסה.. במגבר?) ? .

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

רועי , חיבור SPDIF קיים מהכרטיס ללוח אם.

סער , כמו שאמרתי הכרטיס הוא HD אבל DVI TO HDMI , וזה לא מוציא סאונד , מכאן אני מתחזק בהבנה שיש לקנות כבל אופטי

פורסם

אני אשמח לדעת איך זה נגמר.

בהצלחה.

עריכה:

אולי יש אי אילו כיוונונים בתוכנה שצריך לעשות כדי שייצא סאונד? (לפני שאתה הולך וקונה כבל).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אני אוהב שהמחשב מתקן את עצמו באורח פלא

נסעתי לחבר לקחתי כבל אופטי , חיברתי , משום מה המסך לא עלה פתאום , ניתקתי את הכבל אופטי כיביתי הכל הדלקתי מחדש ופתאום עולה המחשב עם סאונד

O_O בחיבור HD , באמת שאין לי מושג איך להסביר את זה אבל מסתבר שDVI TO HDMI מעביר סאונד בכל זאת? :)

• תוכן חדש...