Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת הונדה שאטל 96

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי הונדה שאטל שנת 96, 200,000 קילומטר - מחיר מבוקש 15,000 ש"ח.

הבעיות הבולטות הן:

מחזירי שמן מטפטפים מעט (האיזור מתחת לח מעט משמן אבל לא ממש מטפטף) מאיזור הטיימניג, לטענת המוסך של המוכר - זו 'הזעה' נורמלית ואין בכך כדי לפגוע בטיימניג.

נוריות דולקות של ABS וכריות אויר.

מחשב טורים לא עובד נכון (מה שגורם לכיבוי המזגן בעמידה - כיוון שהטורים נמוכים).

[יש עוד כמה בעיות קטנות - צמיגים שחוקים, משולש רופף, ברקסים אחוריים, צלחות ברקסים קדמיות שחוקות].

בסה"כ הרכב מטופל - עם קבלות.

אשמח לשמוע חוות דעת על כדאיות הקנייה תוך התייחסות לעלויות תיקון הבעיות הבולטות שהזכרתי.

תודה רבה מראש

פורסם

להערכתי הצנועה והבלתי מקצועית בעליל מדובר ברכב, שעלות יישור הקו שלו תהיה שווה למחיר הקנייה.

כרית אוויר- אם מדובר בבעיית כרית פגומה-יש להחליף לחדשה סכום של 5 ספרות.

ABS -גם תקלה מאוד יקרה של כמה אלפים.בולם נוזל- בולמים מחליפים בזוגות (מומלץ) עוד כאלפייה.

טיפול בלמים ושמנים -עוד כשתי אלפיות.

בקיצור- לא מומלץ אלא אם נותנים לך בחצי מהמחיר וגם אז לא בטוח שהרכב לא יעשה לך חור ענק בכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
היום ראיתי הונדה שאטל שנת 96, 200,000 קילומטר - מחיר מבוקש 15,000 ש"ח.

הבעיות הבולטות הן:

מחזירי שמן מטפטפים מעט (האיזור מתחת לח מעט משמן אבל לא ממש מטפטף) מאיזור הטיימניג, לטענת המוסך של המוכר - זו 'הזעה' נורמלית ואין בכך כדי לפגוע בטיימניג.

נוריות דולקות של ABS וכריות אויר.

מחשב טורים לא עובד נכון (מה שגורם לכיבוי המזגן בעמידה - כיוון שהטורים נמוכים).

[יש עוד כמה בעיות קטנות - צמיגים שחוקים, משולש רופף, ברקסים אחוריים, צלחות ברקסים קדמיות שחוקות].

בסה"כ הרכב מטופל - עם קבלות.

אשמח לשמוע חוות דעת על כדאיות הקנייה תוך התייחסות לעלויות תיקון הבעיות הבולטות שהזכרתי.

תודה רבה מראש

אינני מוסכניק כך שלא אוכל לחוות דעתי בנוגע לעלויות התיקון. ממליץ לך לגשת למוסך על מנת לקבל הצעת מחיר ליישור קו.

על הרכב עצמו: נהגתי לפני כעשור כמעט 200,000 ק"מ בשאטל משנת 2008 (מנוע 2.3 ליטר, לעומת 2.2 ברכב שהנך מתעניין בו). יש לי רק שבחים על הרכב! אוח, כמה שאני מתגעגע להונדה! מרווחת, זריזה, פרקטית, מזגן מקפיא, מאובזרת (דגם ה-ES מתאפיין בנוסף לחישמול המקובל גם בגג שמש חשמלי, מושב נהג חשמלי, בקרת שיוט, Captain Chairs מאחור ועוד)...

בטוחני שאם תביא אותו למצב תקין, תיהנה מרכב מצוין במחיר מצחיק.

בהצלחה!

פורסם
נהגתי לפני כעשור כמעט 200,000 ק"מ בשאטל משנת 2008 בהצלחה!

מה, לפני עשר שנים נסעת על רכב עתידני? מה זה, "חזרה לעתיד 4"?

ולענייננו: יש כאן הוצאה של כמה אלפי שקלים על יישור קו, שתהייה עירני לכך. דבר נוסף: ישנם מעט מאד שאטלים בשוק (רובם במגזר החרדי...), מה שעלול ליקר חלפי/תיקוני פח ושאר אביזרים ייחודיים. מבחינה מכנית, הונדה אקורד, אין בעיה.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם
מה, לפני עשר שנים נסעת על רכב עתידני? מה זה, "חזרה לעתיד 4"?

ולענייננו: יש כאן הוצאה של כמה אלפי שקלים על יישור קו, שתהייה עירני לכך. דבר נוסף: ישנם מעט מאד שאטלים בשוק (רובם במגזר החרדי...), מה שעלול ליקר חלפי/תיקוני פח ושאר אביזרים ייחודיים. מבחינה מכנית, הונדה אקורד, אין בעיה.

:wink:

1998 כמובן

• תוכן חדש...