Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העובדה שבחרת להתייחס לשיניים, שיושבות בסוף של הפה, שגם הוא בסוף של מערכת הנשימה, או בקיצור: ההתייחסות השטחית שלך, וההתעלמות משורש הבעיה, מהסירחון שנובע עמוק מבפנים, הופכים אותך למועמד טבעי לראשות הממשלה.

העובדה שאתה מתייחס ברצינות לתשובה עם חיוך, היא בעיה בפני עצמה.

ואגב, דווקא ג'וב מעניין, תודה על ההצעה, אגיש מועמדות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ערב טוב

487645_3898762741720_1190977946_n.jpg

תקראו לזה פרובוקציה אם תרצו , בטוח עכשיו יקפצו כמה שיגידו מה הקשר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מה הקשר?! אתה רוצה שאני יעלה תמונות של מכוניות של חרדים עם 13 ילדים במושב האחורי ובבגאז' ברכב ל5 אנשים?

מה יהיה עם הדמגוגיה בגרוש הזאת... :x

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

טוב, השרשור יוצא קצת מהקשרו...

זה הזמן להגיד תודה על ההתייחסות, נחמד לראות שיש גם כמה נהגים שמבינים אותנו,

וכנראה שהסטיגמות ישארו לעולם, בזה לא אצליח להילחם.

ערן.

פורסם

האפשרות שנותרת לי היא חנייה בצמוד למדרכה כשאר הרכבים.

במקרה כזה מצוקת החנייה בערים הגדולות רק תגבר והכעס שלכם הנהגים אל ציבור הרוכבים יגדל.

איננו רוצים להגיע למצב הזה כמו שאיננו רוצים לעמוד איתכם בפקקים.

*אני אפתח ראשית בכך שאני מאוד אוהבת אופנועים וחובבת את התחום, ולכן מה שאכתוב לא מגיע ממקום של חוסר הבנה או של רצון לנגח, אלא איך כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבטו שלו.

לאף אחד אין "עין צרה" על כך שיש "הטבות" לרוכבי הדו גלגלי: נסיעה על שול ימין בעת פקק, יציאה מהרמזור ראשונים, חניה על המדרכה וכו'.

כתבת "האפשרות שנותרת לי היא חנייה בצמוד למדרכה כשאר הרכבים", אף רוכב לא חושב על מצוקת החניה של הרכבים, אלא חושב על האינטרס האישי שלו, ברגע שלא יאפשרו לדו גלגלי לחנות על המדרכה ויאכפו בצורה מחמירה עימם את החוק, כל רוכב קטנוע יאלץ לחפש חניה חוקית ומסודרת כמו כל כלי רכב אחר, מה שיגרום לו לבזבוז זמן, והניידות שלו תפגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
*אני אפתח ראשית בכך שאני מאוד אוהבת אופנועים וחובבת את התחום, ולכן מה שאכתוב לא מגיע ממקום של חוסר הבנה או של רצון לנגח, אלא איך כל אחד רואה את הדברים מנקודת מבטו שלו.

לאף אחד אין "עין צרה" על כך שיש "הטבות" לרוכבי הדו גלגלי: נסיעה על שול ימין בעת פקק, יציאה מהרמזור ראשונים, חניה על המדרכה וכו'.

כתבת "האפשרות שנותרת לי היא חנייה בצמוד למדרכה כשאר הרכבים", אף רוכב לא חושב על מצוקת החניה של הרכבים, אלא חושב על האינטרס האישי שלו, ברגע שלא יאפשרו לדו גלגלי לחנות על המדרכה ויאכפו בצורה מחמירה עימם את החוק, כל רוכב קטנוע יאלץ לחפש חניה חוקית ומסודרת כמו כל כלי רכב אחר, מה שיגרום לו לבזבוז זמן, והניידות שלו תפגע.

ל'

א: נכון.

ב: נקודת המוצא שהסכמתי עליה, עדיין תשאיר את ההחמרה הפוטנציאלית למכוניות.

אז הסכמתי, נכון, התנאים שלי יהיו קשים יותר, בסדר, אך האם זה שהסכמתי עם העובדה יעשה טוב יותר לנהגי המכוניות?

אנחנו הרי מכירים לא מאתמול ולא משלשום נהגת, ואומנם לדו-גלגלי הגעתי מתשוקה, אך כיום אני ממשיך לרכב ביום-יום אך ורק עקב יתרונות הזמן והנוחות, כי נניח ואת שתי יתרונות אלו ייקחו לי, אינני מוצא סיבה להמשיך לרכב כלל ביומיום. את חדוות הרכיבה על האופנוע אני משיג מחוץ לכביש על אופנוע שטח יעודי וממוקד מטרה.

הרי הביטוח יקר פי 4 ממכונית, התחזוקה יקרה פי 3, הסיכוי לתאונה עם נפגעים גבוה, אז גם ייקחו את החניה הקלה? ואחריה ישלבו את המודל הניו-יורקי שאוסר בתכלית האיסור השתלבות בין הרכבים, ואופנוע מתנהג כמו אוטו? ראיתם אופנועים בניו-יורק הצפופה המשמשים ככלי רכב יומיומי (כתוצאה מכך)? הרי צעד צעד מגיעים לכל ההחמרות בישראל (הטבות לעולם לא, רק החמרות, בכל תחום, תשימו לב לתופעה).

במצב כזה אוותר על רכיבה יומיומית, וסתם אהיה עוד רכב לפקק התנועה האדיר הזה שיהיה אדיר עוד יותר כתוצאתו, וכן, זה לטובת הנהגים שאנשים בוחרים בדו-גלגלי, גם אם בחרו זאת לטובתם, זה נתן תמורה לכולם מסביב.

אופנוען

פורסם

ג'אלד אתה רוכב הרבה שנים ומכיר את התחום מקרוב.

האם בכל השנים הללו שרכבת נתקלת ברוכבים שקיבלו דוח לא מוצדק מכיוון שחנו על מדרכה?

אני בספק רב אם כך היה.

יש מקומות בהם העירייה מחמירה ומקפידה על מה שנעשה בתחום השיפוט שלה,

כדוגמא לכך ניתן את עיריית ת"א.

אני משערת שמדובר באכיפת חוק כנגד (בעיקר קטנועים) אשר מפרים את השלווה של משתמשי הדרך,

וחוסמים מעברים ומדרכות.

או כאלו שמעדיפים להחנות את הדו גלגלי בקרבת בית הקפה בו הם יושבים ולא חניה מוסדרת ותקנית

לקטנועים על הכביש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
ערב טוב

487645_3898762741720_1190977946_n.jpg

תקראו לזה פרובוקציה אם תרצו , בטוח עכשיו יקפצו כמה שיגידו מה הקשר.

מה אתה מנסה להגיד? שהוא אידיוט? אני מסכים איתך, במקרה הזה לדעתי בכלל צריך לפנות לרווחה שיקחו לו את הילד, אין הבדל בין זה לבין לתת לו לשתות וודקה.

ואיך זה קשור לנושא?

ל. כל המחאה הזו התעוררה בגלל דוחות לא מוצדקים שקיבלו דו"ג (קטנועים ואופנועים). אני חושב שגלשת מספיק בפולגז, ופורומים אחרים של אופנועים כדי לדעת שהאכלוסיה הפחות אהובה על רוב הגולשים אי קקנועים משתוללים שחונים על כניסות לבתים וחותכים דרך מעברי חציה כשיש אדום.

כנסי לפולגז תראי את התמונות של מקבלי הדוחות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
ג'אלד אתה רוכב הרבה שנים ומכיר את התחום מקרוב.

האם בכל השנים הללו שרכבת נתקלת ברוכבים שקיבלו דוח לא מוצדק מכיוון שחנו על מדרכה?

אני בספק רב אם כך היה.

יש מקומות בהם העירייה מחמירה ומקפידה על מה שנעשה בתחום השיפוט שלה,

כדוגמא לכך ניתן את עיריית ת"א.

אני משערת שמדובר באכיפת חוק כנגד (בעיקר קטנועים) אשר מפרים את השלווה של משתמשי הדרך,

וחוסמים מעברים ומדרכות.

או כאלו שמעדיפים להחנות את הדו גלגלי בקרבת בית הקפה בו הם יושבים ולא חניה מוסדרת ותקנית

לקטנועים על הכביש.

ל'

בוודאי, בואי לא ניתמם, החניה על המדרכה, על פי החוק, אינה חוקית.

אך מקום המדינה הייתה איזו הסכמה שדו"ג חונה שם, לתוך זה גדלנו, ככה זה עובד, אפילו נהגי המכוניות לא מקבלים את זה שדו"ג חונה במקום של מכוניות.

כיוון שהחוק היבש אוסר על החניה על המדרכה, כל הדוחות תקינים.

האם הם מוצדקים?

אני כבר קיבלתי שניים רק השנה, שניהם לא מוצדקים, שניהם רק גריפת כספים.

הופ רכב של פקח עובר, 20 קטנועים במכה אחת, כל אחד 250 ש"ח, תגידי לי אם זה בשביל הוגנות או בשביל קופה.

אני לא תמים.

אופנוען

פורסם

הכל עניין של מידה. אני בעד לאפשר חנייה של טוסטוסים מקום שהם לא מפריעים להולכי הרגל (ולא משאירים רק 130 ס"מ, כי לפעמים אנחנו צריכים יותר :-) ).

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אין פה בכלל וויכוח במקום בו ניתן להשאיר מרווח מעבר לכסא גלגלים עגלה קלנועית כזו של נכים אין שום סיבה שדוג לא יחנו על המדרכה. להפך אנחנוצריכים להודות להם על ההקלה הזו על חיי השגרה שלנו.

hope for the best, expect the worse.

פורסם

כמות השנאה שרצה פה מעוררת בחילה.

הנה לכם, אני שליח פיצה, רוכב בדימוס על אופנוע 125 ונהג על אונו ׳פשע׳.

אלה הנתונים היבשים, עכשיו מבטיח שכל מי שקורא את ההודעה הזאת עד עכשיו בטוח שאני אחד הרוצחים שיהרוג את הבת שלו, אכנס בו אח״כ עם האונו והכי חשוב, עושה פוזות עם האופנוע הקטנטן שבעבר רכבתי עליו.

בפועל, אני עם רישיון ארבע שנים, נטול עבירות תנועה.

כל היפי נפש, שכחתם איפה אנחנו מתכתבים, פורום רכב, פורום שבו הרוב המוחלט מחזיק רכב שלא חוקי במדינת ישראל היפה בגלל שהוא ביצע בו שינוי ללא אישור. כן, גם שינוי תוכנה נחשב כרגע לא חוקי. שלא נדבר על הנמכות, מידת גאנטים שלא במידה, החלפת פילטר ועוד דברים שלכם נראים שגרה נורמטיבית של עבירה על החוק.

נכון שאתם מוקיעים את אלו שמשפרים את רכביהם בצורה שמסכנת את הציבור?

יפה, ככה גם אנחנו, הרוכבים, מוקיעים את המיעוט הברברי והמגעיל שקיים בתוכנו.

קחו כוס מים קרים ותבינו, כולנו בסופו של דבר באותה הסירה מקרטעת שכל שנייה עומדת לטבוע בים של שנאה מיותרת.

פורסם

עודד, צר לי, אבל כנראה שאתה לא מבין את גישתם של חברי הפורום.

כולם מבינים את מגבלות החוק ואת ה-tolerance של האוכפים. יש גם הבנה נרחבת למשמעות הבטיחותית של עבירות שונות.

מרבית החברים כאן בזים למי שמבצע "שיפורים" מסוכנים, התלונות על הרשיויות הן לגבי שיפורי אמת שדווקא עשויים לשפר את ביצועי הרכב ובמסגרת זו את בטיחותו, אבל אסורים במסגרת האיסור הכולל.

התלונות לרוכבי הדו"ג הן על התעלמות מוחלטת מכללי בטיחות בסיסיים, ולצערי הרב נדיר מאוד למצוא נוהג דו"ג שנוהג בצורה סבירה, שלא לדבר על הקפדה על החוקים. זה מתחיל בשליחי הפיצה ומסתיים בנהגי האופנועים הכבדים. לא שנהגי הרכב הפרטי והכבד יותר צדיקים, אבל דרגת הזלזול בחוק ובבטיחות של רוכבי הדו"ג עולה עליהם בכמה דרגות.

מעבר לכך - ב-10-12 השנים האחרונות יש הדרדרות כללית באיכות הנהיגה של נהגי ישראל בכלל, ושל נהגי בדו"ג בפרט. ואני לא נהג חדש כמוך, למעשה יש לי בן בעל רשיון ותיק משלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
כמות השנאה שרצה פה מעוררת בחילה.

בפועל, אני עם רישיון ארבע שנים, נטול עבירות תנועה.

.

עודד, כשאתה כותב "נטול עבירות תנועה" הכוונה היא שאף פעם לא עברת על החוק, או שאתה רוצה להגיד שלא קיבלת דוח אף פעם? כי אלו שני דברים שונים, כן?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...