Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 100
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יריב, שים לב לאיזה גוב אריות נכנסת.

מצד אחד אדון בר72 שהרשיע את כל רוכבי הקטנועים בניסיונות רצח של בנו הקטן שיחיה עד 120 בהרבה אושר.

אני רוצה לראות שקטנועים ואופנועים יתחילו לחנות כמו רכבים ליד מדרכות, איך יתנהגו הנהגים.

אם עד עכשיו היה להם קשה למצוא חניות, אז החוויה תהפוך ליותר מעניינת ומאתגרת.

כנראה אני מדמיין את כל ההזויים שנדחפים לי לנתיב, מתפרצים לי מהשוליים, חותכים אותי מכל כיוון, העיקר כדי להיות

עוד כמה מטרים קדימה.

והצחיקה אותי העובדה שהוזכר בו עניין הזיהום, עם כל הגרוטאות שמסתובבות על הכבישים, ללא ממירים וללא שום אמצעי

להפחתת הזיהום, אני לא מבין איך בכלל אפשר להפנות אצבע מאשימה כלפי הרוכבים בעניין הזה.

כמובן שמצד שני יש את שאר חכמי הפורום, שמעשירים אותנו בידע העצום שלהם.

עזבו, תמשיכו לעשות את מה שאתם עושים הכי טוב, לנהוג על המקלדת.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ניקו, יפה אמרת. גם אתה ירין (הטעות במקור, ד"ש בפג"ז). הקטלוג הוא מטופש, כי רובנו משתמשים בכמה סוגי כלי רכב. אדיוט יהיה אדיוט גם על שני גלגלים וגם על ארבעה. בן-זונה-חסר-התחשבות יחנה על מדרכה מטר מהפיצוציה גם עם אופנוע וגם עם מכונית.

אני מאוד אוהב את חניות האופנועים, ומשתמש בהן תמיד כשיש אחת בסביבה (מדובר על תל אביב). רק מה? לא תתפלאו לשמוע שהן ממוקמות בד"כ בטמטום מוחלט, ובהרבה מקרים מלאות עד אפס מקום. לא פעם אני רואה רחוב המחולק למקטעי חנייה לשתיים שלוש מכוניות ובינהן עצים או כניסות לחניות פרטיות. מכירים? יופי. למה החליט מהנדס העיר המוגבל למקם חניות אופנועים כך שיהפכו מקטע שמתאים לשלוש מכוניות לכזה המתאים לשתיים, כשסמוך מאוד יש מקום המתאים למכונית וחצי? צריך לדעת לנצל את המרחב.

לא חונה בכחול לבן. למה? מתוך התחשבות בנהגים (ואני הרי גם נהג, יותר נהג מאופנוען, וחיפוש חניה בת"א ממלא לי חלק נכבד ומטריד מהיום). חנית אופנוע, אפילו בניצב, יכולה בקלות להפוך שתי חניות לאחת, שלוש לשתיים, וכו'. מספיק שרכב אחד זז ופתאום האופנוע שלך עומד בלי שום הגיון באמצע 10 מטר של כחול לבן. לא מתאים לי, וממש לא מתאים לכם (הנהגים).

חונה בחניית הבניין אם אני מבקר שם מישהו, כמובן במקום שלא מפריע. אם יש חצר חונה בה. אין? מחפש לי חניה הגיונית על המדרכה, לא חוסם אף פעם. נצמד לעצים, נדבק לקירות, מוצא את האיזורים הרחבים. גם אם זה אומר שאלך עוד כמה מטרים עד היעד.

מצפה מכולם לנהוג ככה, ומתעצבן כמו בר72 כשאני רואה טמבל שלא עושה זאת וגם לא מתבייש להעיר לו, רק עם קצת יותר הגיון ופחות שלשול ורבלי (הגזמת, ועשית לעצמך שירות רע. תעדן קצת, זה ילדותי).

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

ל-bar72 ו-Shayulmer, תסתכלו על נהגי הרכבים "שומרי החוק" לפני שאתם קופצים על אוכלוסיית הדו"ג. אתם אולי רוצים את הסטטיסטיקה האחרונה שמראה כי 75% מתאונות הדו"ג הן באשמת רכבים?

ההבדל הוא, שאני לא מבקש מבעלי הטוסטוסים לתמוך במחאתי המוצדקת ובבקשה שלי לחנות על חניה שמסומנת לטוסטוסים אם אני לא מוצא כחול-לבן פנוי. זה ההבדל. ובלי קשר, לא קונה את הסטטיסטיקה הזו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא חונה בכחול לבן. למה? מתוך התחשבות בנהגים (ואני הרי גם נהג, יותר נהג מאופנוען, וחיפוש חניה בת"א ממלא לי חלק נכבד ומטריד מהיום). חנית אופנוע, אפילו בניצב, יכולה בקלות להפוך שתי חניות לאחת, שלוש לשתיים, וכו'. מספיק שרכב אחד זז ופתאום האופנוע שלך עומד בלי שום הגיון באמצע 10 מטר של כחול לבן. לא מתאים לי, וממש לא מתאים לכם (הנהגים).

חונה בחניית הבניין אם אני מבקר שם מישהו, כמובן במקום שלא מפריע. אם יש חצר חונה בה. אין? מחפש לי חניה הגיונית על המדרכה, לא חוסם אף פעם. נצמד לעצים, נדבק לקירות, מוצא את האיזורים הרחבים. גם אם זה אומר שאלך עוד כמה מטרים עד היעד.

אז יש צדיק בסדום. אבל מראש רוב האנשים שגולשים כאן מכבדים האחד את השני. אני מזמין אותך לעשר דקות על המדרכה באבן-גבירול או יהודה המכבי.

פורסם

ואווו... כמה שינאה. למה? מאיפה? על מה? כל ההכללות המיותרות וללא ספק לא מוסיפות לחוכמה.

בר, אני באמת בהלם. לא מכיר אותך אבל מאיפה העובדות שיריתבכזאת קלות?

אתה באמת חושב שמי שדופק לך את הדלתות של הרכב האהוב שלך והמטופל לא יפיל לי את האופנוע אם אני יחנה בניצב?

אתה באמת חושב שמי שמתנייד על דו גלגלי הוא מפונק יותר מנהג/ת ב׳גיפון?

אתה באמת חושב שאחד שיבוא יזרוק את האופנוע שלו על המדרכה ויחסום מעבר לעגלת תינוק או נכה לא יעשה את זה גם עם רכב?

מאיפה השינאה הזאת? אתה אמיתי?

חסר לך נהגים על הכביש שכל בוקר חותכים אותך בשביל להכנס לפני הפנייה בפקק? אותם אתה שונא פחות מדו גלגלי שעקף אותך בשוליים? נראה לי הרבה יותר מציק מלעמוד בפקק כשומר חוק ולראות את החכמים למיניהם נדחפים בחוצפה ותוקעים אותך עוד רמזור ועוד אחד ועוד אחד...

תתקרר רגע, תחשוב לעומק על כל הסיטואציות. אני בטוח שתמצא המון מילים מיותרות שזרקת.

ואם לא... אז סלח לי על הניסיון. באמת המצב גרוע וקיימת שינאת חינם מיתרת.

לבד אף אחד לא ינצח בשום מאבק!

רכבים ימשיכו לבכות על מחירי הדלק, הפקקים והצפיפות...

אופנועים ימשיכו לבכות על הביטוח, החניות והאטימות...

וכולנו נחייה באושר ועושר בחדר האינטימי.

פורסם
ההבדל הוא, שאני לא מבקש מבעלי הטוסטוסים לתמוך במחאתי המוצדקת ובבקשה שלי לחנות על חניה שמסומנת לטוסטוסים אם אני לא מוצא כחול-לבן פנוי. זה ההבדל. ובלי קשר, לא קונה את הסטטיסטיקה הזו.

אתה לא צריך לקנות, קח אותה בחינם.

אני אוהב קפה

The Vintage Motorcyclist

פורסם
אז יש צדיק בסדום. אבל מראש רוב האנשים שגולשים כאן מכבדים האחד את השני. אני מזמין אותך לעשר דקות על המדרכה באבן-גבירול או יהודה המכבי.

תשמע אני לא אתחיל להתנגח איתך על גיבוב השטויות שכתבת פה אבל יכול להגיד בפה מלא שאתה דמגוג בגרוש והטיעונים שלך לא שווים את הנייר הוירטואלי שאתה כותב עליו.

הכללות זה צורת ביטוי בוטה ומעליבה, בתור רוכב אופנוע ונהג ברכב אני יכול להגיד לך שאחוז האופנועים שאתה מדבר עליהם קטן מאוד ואין סיבה להטיח שקרים בקהילה שלמה.

אם אופנועים ירכבו כמו מכוניות ויחנו כמו מכוניות אתה התל אביבי הצדיק תסבול. (אני תל אביבי בדימוס גם עם אופנוע, גם עם קטנוע וגם עם אוטו)

עוד שניה תגיד גם שכדור הארץ זה מרכז מערכת השמש והכוח הכבידה זה פיקציה.

חולה על אנשים שמתווכחים עם עובדות.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
....

הם לא עושים את זה מטוב ליבם, ובטח שלא כי הם דואגים לכם. הם עושים את זה כי זה מה שהם אוהבים. ולא חסרים טמבלים על טוסטוסים, כמו שלא חסרים ערסים שדופקים פוזות באימפרזה.

....

אנחנו לא אירופה, ובטח שלא ארה"ב (למרות שאנחנו משלים את עצמנו). שם אופנוע תופס נתיב שלם, מחכה בפקק, מחנה במאונך למדרכה וגם ימצא את הכלי שלו כשהוא יחזור. הוא גם משלם הרבה פחות ביטוח, הוא לא מת מפחד משליחים שיחתכו אותו בכביש, יזגזגו בין כמה הולכי רגל ואח"כ יאשימו אותו, ושם החוק מתייחס אליו כשווה!

....

שים לב לסתירה הפנימית שלך, מתאר מצב של דו"ג נגד דו"ג.

הנה, ענית לעצמך. איני יודע איזה אחוז מכלל נהגי הדו"ג הם נהגי שליחויות, אבל לאור הנסועה שלהם והתנהגותם הפרועה הם בולטים מאוד בשטח. וכך יוצרים אצל כולם אנטגוניזם.

האמור לעיל אינו מצדיק התנהגות בריונית של בעלי רכב בעל 3 גלגלים ויותר, האכיפה צריכה להיות שווה. אבל האכיפה נגד דו"ג הרבה יותר קשה (הם חמקמקים) וכך זה נראה.

וכמו שנאמר על בעלי מקוצע מסויים - 99% מהם מוציאים שם רע לשאר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
שים לב לסתירה הפנימית שלך, מתאר מצב של דו"ג נגד דו"ג.

הנה, ענית לעצמך. איני יודע איזה אחוז מכלל נהגי הדו"ג הם נהגי שליחויות, אבל לאור הנסועה שלהם והתנהגותם הפרועה הם בולטים מאוד בשטח. וכך יוצרים אצל כולם אנטגוניזם.

האמור לעיל אינו מצדיק התנהגות בריונית של בעלי רכב בעל 3 גלגלים ויותר, האכיפה צריכה להיות שווה. אבל האכיפה נגד דו"ג הרבה יותר קשה (הם חמקמקים) וכך זה נראה.

וכמו שנאמר על בעלי מקוצע מסויים - 99% מהם מוציאים שם רע לשאר.

איפה הסתירה?

אם כבר, זה שם אותנו באותו מקום, כולנו סובלים מהשליחים. לא בתור רוכב, לא בתור נהג - בתור הולך רגל!

ואיך להיות רוכב, מכניס אותי למשפחה של כל הרוכבים האחרים?

אני גם נהג, אז למה אתה לא תומך בי?

רגע וכולנו ישראלים, איפה האחווה?

תפסיקו לחיות בסרט, או שכל אדם לעצמו, או שכולנו ביחד. אבל להתחלק לקבוצות רנדומליות, רק נותן כוח לממשלה ששמה עלינו זין וחצי.

הידעתם שמחיר הביטוח לאופנועים גדולים לא ירד, אלא לקטנועים קטנים (כלומר לשליחים שאתם שונאים). בדרך "העמיסו" חלק מהמחיר על הנהגים, וכל הכסף הזה בעצם הולך לחברת הביטוח ולא לאף רוכב.

תפתחו את הראש ותראו באיזו דמגוגיה מאכילים אותנו, ובמקום לחשוב איך משקרים לנו, אנחנו יוצאים אחד נגד השני.

פורסם
ואווו... כמה שינאה. למה? מאיפה? על מה? כל ההכללות המיותרות וללא ספק לא מוסיפות לחוכמה.

בר, אני באמת בהלם. לא מכיר אותך אבל מאיפה העובדות שיריתבכזאת קלות?

אתה באמת חושב שמי שדופק לך את הדלתות של הרכב האהוב שלך והמטופל לא יפיל לי את האופנוע אם אני יחנה בניצב?

אתה באמת חושב שמי שמתנייד על דו גלגלי הוא מפונק יותר מנהג/ת ב׳גיפון?

אתה באמת חושב שאחד שיבוא יזרוק את האופנוע שלו על המדרכה ויחסום מעבר לעגלת תינוק או נכה לא יעשה את זה גם עם רכב?

מאיפה השינאה הזאת? אתה אמיתי?

חסר לך נהגים על הכביש שכל בוקר חותכים אותך בשביל להכנס לפני הפנייה בפקק? אותם אתה שונא פחות מדו גלגלי שעקף אותך בשוליים? נראה לי הרבה יותר מציק מלעמוד בפקק כשומר חוק ולראות את החכמים למיניהם נדחפים בחוצפה ותוקעים אותך עוד רמזור ועוד אחד ועוד אחד...

תתקרר רגע, תחשוב לעומק על כל הסיטואציות. אני בטוח שתמצא המון מילים מיותרות שזרקת.

ואם לא... אז סלח לי על הניסיון. באמת המצב גרוע וקיימת שינאת חינם מיתרת.

לבד אף אחד לא ינצח בשום מאבק!

רכבים ימשיכו לבכות על מחירי הדלק, הפקקים והצפיפות...

אופנועים ימשיכו לבכות על הביטוח, החניות והאטימות...

וכולנו נחייה באושר ועושר בחדר האינטימי.

השנאה (או יותר נכון גועל) נובעת מכך שבן-אדם חנה על המדרכה, חטף דוח מוצדק, ועכשיו מנסה לעשות מזה סוג של מחאה, כאשר אני מידי יום (!) - לא פעם בשבוע - מידי יום (!), נתקל בחארות שנוסעים עם הטוסטוס שלהם על המדרכה, בנתיבי אופנים, במעברי חציה, או סתם חונים על המדרכה ומונעים מעבר. למה? כי לא אכפת להם. ואם אתה רוצה תטעון שההתנהגות הזו לא קיימת - אז נדמה לי שאתה זה שחי בחדר אינטימי. מידי.

מה שמפריע לי יותר מהכל - זו הצביעות.

אתה לא צריך לקנות, קח אותה בחינם.

אם אתה מעל גיל 18 ועדיין קונה "סטטיסטיקות", ועוד כאלה שמפורסמות בעיתון, וגם טרחת לקרוא מה שכתוב שם והאמנת לזה וזה עוד נראה לך הגיוני, אז באמת יש בעיה במערכת החינוך. אם טוסטוס מתגנב לשמאלי, בין הנתיבים, וממשיך ישר כשאני פונה שמאלה מהנתיב שממנו צריך לפנות שמאלה, אז לכתוב שהאשמה היא של הרכב כי הוא לא "ראה" את הטוסטוס, זה אפעס קצת מגמתי...

אבל יודע מה, גם בכתבה עצמה יש אור מסוים:

"הרוכבים אמרו כי הם רוכבים במהירות גבוהה מהמותר בכבישים עירוניים, ו-29% מהם ציינו כי הם עוברים את המהירות החוקית בכבישים בינעירוניים. 14% אף הודו כי הם מדברים בטלפון סלולארי בזמן הרכיבה.

בסקר התייחסו להתנהגות נוספת, שמרבה לעורר ביקורת מצד נהגי מכוניות: "זיגזוג" בין כלי רכב עומדים או נוסעים. 89% מהרוכבים אמרו כי הם נוהגים לזגזג בין מכוניות עומדות, ו-58% אמרו כי הם עושים זאת גם בין מכוניות נוסעות. ברשות אומרים כי "זיגזוג" היא ההתנהגות המסוכנת השכיחה ביותר של רוכבים, אלא שרק 4% מהרוכבים שהשתתפו בסקר סבורים כי פעולה זה מסכנת את בטיחותם. "

לשלוח אותך להגדרה של אוקסימרון או שאתה מבין לבד את הטמטום שבסברה הזו?

תשמע אני לא אתחיל להתנגח איתך על גיבוב השטויות שכתבת פה אבל יכול להגיד בפה מלא שאתה דמגוג בגרוש והטיעונים שלך לא שווים את הנייר הוירטואלי שאתה כותב עליו. הכללות זה צורת ביטוי בוטה ומעליבה, בתור רוכב אופנוע ונהג ברכב אני יכול להגיד לך שאחוז האופנועים שאתה מדבר עליהם קטן מאוד ואין סיבה להטיח שקרים בקהילה שלמה. אם אופנועים ירכבו כמו מכוניות ויחנו כמו מכוניות אתה התל אביבי הצדיק תסבול. (אני תל אביבי בדימוס גם עם אופנוע, גם עם קטנוע וגם עם אוטו) עוד שניה תגיד גם שכדור הארץ זה מרכז מערכת השמש והכוח הכבידה זה פיקציה. חולה על אנשים שמתווכחים עם עובדות.

כבר אמרתי בפוסט הראשון שאני מבצע אבחנה ברורה בין טוסטוסים לאופנועים. אופנוענים מכבדים אחד את השני ואת שאר משתמשי הכביש. לא נתקלתי עוד באופנוע (כביש או שטח) שחנה בגסות או נסע בפראות על המדרכה. בטוסטוסים שנוהגים כך אני נתקל כל יום. אז אם אתה מסרב לקרוא או להבין את זה, לא אני הוא הדמגוג, ובעצם הפוסל במומו פוסל...

פורסם
השנאה (או יותר נכון גועל) נובעת מכך שבן-אדם חנה על המדרכה, חטף דוח מוצדק, ועכשיו מנסה לעשות מזה סוג של מחאה, כאשר אני מידי יום (!) - לא פעם בשבוע - מידי יום (!), נתקל בחארות שנוסעים עם הטוסטוס שלהם על המדרכה, בנתיבי אופנים, במעברי חציה, או סתם חונים על המדרכה ומונעים מעבר. למה? כי לא אכפת להם. ואם אתה רוצה תטעון שההתנהגות הזו לא קיימת - אז נדמה לי שאתה זה שחי בחדר אינטימי. מידי.

אם אתה מעל גיל 18 ועדיין קונה "סטטיסטיקות", ועוד כאלה שמפורסמות בעיתון, וגם טרחת לקרוא מה שכתוב שם והאמנת לזה וזה עוד נראה לך הגיוני, אז באמת יש בעיה במערכת החינוך. אם טוסטוס מתגנב לשמאלי, בין הנתיבים, וממשיך ישר כשאני פונה שמאלה מהנתיב שממנו צריך לפנות שמאלה, אז לכתוב שהאשמה היא של הרכב כי הוא לא "ראה" את הטוסטוס, זה אפעס קצת מגמתי...

אבל יודע מה, גם בכתבה עצמה יש אור מסוים:

"הרוכבים אמרו כי הם רוכבים במהירות גבוהה מהמותר בכבישים עירוניים, ו-29% מהם ציינו כי הם עוברים את המהירות החוקית בכבישים בינעירוניים. 14% אף הודו כי הם מדברים בטלפון סלולארי בזמן הרכיבה.

בסקר התייחסו להתנהגות נוספת, שמרבה לעורר ביקורת מצד נהגי מכוניות: "זיגזוג" בין כלי רכב עומדים או נוסעים. 89% מהרוכבים אמרו כי הם נוהגים לזגזג בין מכוניות עומדות, ו-58% אמרו כי הם עושים זאת גם בין מכוניות נוסעות. ברשות אומרים כי "זיגזוג" היא ההתנהגות המסוכנת השכיחה ביותר של רוכבים, אלא שרק 4% מהרוכבים שהשתתפו בסקר סבורים כי פעולה זה מסכנת את בטיחותם.

כבר אמרתי בפוסט הראשון שאני מבצע אבחנה ברורה בין טוסטוסים לאופנועים. אופנוענים מכבדים אחד את השני ואת שאר משתמשי הכביש. לא נתקלתי עוד באופנוע (כביש או שטח) שחנה בגסות או נסע בפראות על המדרכה. בטוסטוסים שנוהגים כך אני נתקל כל יום. אז אם אתה מסרב לקרוא או להבין את זה, לא אני הוא הדמגוג, ובעצם הפוסל במומו פוסל...

אני יכול להבין את הכעס שלך, גם אני שוחה בו.

אבל אז נזכרתי שלפני האופנוע, גם לי היה קטנוע. אז מה שונה בין היום לאז? הפסקתי להיות עבריין או שאף פעם לא הייתי? רגע ואני גם נוהג ברכב, אז זה מבטל אחד את השני? או שהגן של האופנוען לוקח?

מה לעשות שיש כאלה שעושים רע, על הקטנוע, ברכב, ברגל, ערבים, יהודים, סודנים. לא חסרים פושעים בעולם. אבל לא זכור לי שכולם X או כולם Y.

ובגלל שכאלה קיימים, לא אומר שכל דו"ח שאופנוען קיבל הוא מוצדק. כנס לדף של הרוכבים בפייסבוק, תראה כמה קטנועים משטרתיים חונים בכל חור (בטח כבר ראית ניידות חונות בחניות נכים ובאדום לבן), ותראה כמה אופנועים וקטנועים חונים בחניות מוסדרות לדו"ג עם מקום לקשירה (!!) על המדרכה, ליד בניין כלל בירושלים לדוגמה. וכולם שם קיבלו דו"ח. אה רגע, כולם חוץ מהקטנוע עם הלוחית האדומה.

פורסם

בזה אני מסכים עמך 100%.

קצפי יצא על כך שהבן-אדם חטף דוח (מוצדק!) וחושב שזו עילה למלחמה, בוודאי אם עינו המדוייקת תשאיר לי גם בעתיד חלקה קטנה לעבור בה...

זה שלא כל הטוסטוסים נוסעים כמו משוגעים ומצפצים על הסביבה אני יודע. העובדה היא, שמניסיוני האישי, עם אופנועים זה בכלל לא קורה. לפחות לא בעבירות האלה.

אם הטוסטוסים היו נוסעים כחוק, הייתי תומך בבקשתם. אבל יש פה עניין של מדרון חלקלק. יתירו להם, נניח, לחנות במקומות מסומנים על המדרכה, ואז הם קצת יחרגו מהם. ועוד קצת. ואולי עוד קצת. אם היתה אכיפה של הנושא זה כבר היה משהו אחר, אבל במדינת ישראל אכיפה זו מילה גסה.

פורסם
בזה אני מסכים עמך 100%.

קצפי יצא על כך שהבן-אדם חטף דוח (מוצדק!) וחושב שזו עילה למלחמה, בוודאי אם עינו המדוייקת תשאיר לי גם בעתיד חלקה קטנה לעבור בה...

זה שלא כל הטוסטוסים נוסעים כמו משוגעים ומצפצים על הסביבה אני יודע. העובדה היא, שמניסיוני האישי, עם אופנועים זה בכלל לא קורה. לפחות לא בעבירות האלה.

אם הטוסטוסים היו נוסעים כחוק, הייתי תומך בבקשתם. אבל יש פה עניין של מדרון חלקלק. יתירו להם, נניח, לחנות במקומות מסומנים על המדרכה, ואז הם קצת יחרגו מהם. ועוד קצת. ואולי עוד קצת. אם היתה אכיפה של הנושא זה כבר היה משהו אחר, אבל במדינת ישראל אכיפה זו מילה גסה.

הבעיה היא, שהאכיפה היא רק לכיוון אחד. וברור לך לאיזה כיוון (איפה שהכסף הולך).

אולי זה התחיל מכמה דוחו"ת מוצדקים (ברחוב שלי כשקטנוע חוסם את הדרך, אני מצלם, ומגלה שרק אלוהים מקשיב לטענותיי) ומהר מאוד כל רוכב שחי בת"א, בירושלים ובהרצליה - הבין שכל יציאה מהבית = 250 ש"ח.

ככה התחילה המחאה.

ואם תקרא את התיאור בדף המחאה, תראה שהם מבקשים לחזור אחורה, למצב שבו הקטנועים הפושעים קיבלו דו"ח, ולא כולם.

פורסם

מה שמפריע לי יותר מהכל - זו הצביעות.

בר, לא אמרתי שאתה ספציפית חיי בחדר אינטימי. אלא כל אחד בנישה שלו למרות שכולנו משתמשי אותה דרך.

שוב, אתה נתקל... יש לך מושג מה אני רואה בתור רוכב שאתה לא תראה אף פעם בתור נהג. אני מציג לך את העובדה בגלל שאני מחזיק את המקל משני הקצוות. נהגים ברבריים שעושים הכל חוץ מלנהוג! עדיין לא תראה אצלי שינאה כמו שלך.

מפריע לך צביעות? מאיפה לך שזה דוח מוצדק?

הנה, ענית בלי לדעת אפילו. "לא נתקלתי באופנוע כביש/שטח שחנה/נסע בפראות על המדרכה"... יודע מה, אני לא יהיה צבוע, יש כאלה! אבל בדיוק אלו שלא פגשת ובדיוק אלו שנוסעים כחוק וחונים כחוק, מקבלים את הדוחות הלא מוצדקים. דוח לא מוצדק הוא לאחד שחיפש מקום חנייה שלא יפריע לאף אחד, חזר וגילה דוח רק כי מישהו יכול לכתוב אותו.

"האופמוענים" הם גם אלה שעומדים מאחורי ההתקוממות. לא באמת חשבת שאיזה ערס/שליח ירים הפגנה...

.....

• תוכן חדש...