Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותנו היום סוזוקי בלנו שלאחרונה מבלה על בסיס שבועי במוסך לכן אנחנו שוקלים ברצינות להחליף.

התקציב לא ממש גדול, עד 45K, וכנראה גם שלא נפסול רכבי ליסינג.

חשבתי על כמה אופציות:

1) קורולה 2008, רובוטית חסכונית מליסינג

2) מגאן 08-09, גם יחסכית חסכונית וגם מליסינג

3) יונדאי I30 CW גם מליסינג, קצת יותר יקרה אבל כנראה להתקין בה גז תודות לנפח מטען הגדול וגם הבנתי שזה יחסית רכב חזק

4) פוקוס סטיישן 08-09 מליסינג, גם טיפה יקר ולהתקין מערכת גז

אז כמו שאתם מבינים אני צריך רכב משפחתי, 4 נפשות (בינתיים) עם מקום בתא מטען כך שרכב מתצורת סדאן ובו להתקין מערכת גז זה תופס יותר מחצי בגאז'.

האם הרעיון של לקנות רכב סטיישן ולהסב לגז הוא בכלל טוב או שפשוט עדיך לקנות רכב שיחסית חסכוני?

ואם כבר סטיישן אז מה עדיף? כמעט בכל מקום שחיפשתי ראיתי שהיונדאי ממש טובה וחזקה אבל בסוף הפוקוס לוקחת. האם הדבר נכון?

ואם יש לכם עוד רעיונות ברי ביצוע נשמח לשמוע. כמו כן זה מתחיל להיות ממש דחוף כי אני עוד שבוע וחצי יוצא למילואים ואשתי כבר מסרבת לנהוג על הסוזוקי...

תודה מראש.

נ.ב.- בקשר לליסינג אני יודע שיש הרבה חסרונות אבל הרבה מכרים שלי ממליצים בחום והיום כבר יש המון בדיקות ואחריויות וכו' כמו למשל בקרסו על מגאן..

פורסם

יונדאי I30 לא תיכנס בתקציב שלך, בטח שלא CW שהגיעה רק ב-2009.

גם פוקוס תצטרך להיות מ-2007 בערך כדי להתאים לתקציב הזה.

קורולה נכנסת בלחץ כשמדובר ברכב פליט ליסינג שכבר עבר יד אחת.

המגאן מתאימה.

כמה חסכוני אתה מחפש? מה הנסועה השנתית שלך שזה כל כך עקרוני?

לדעתי אם כבר מגאן וחיסכון חפש אחת דיזל ידנית, הן נדירות מאוד אבל כך תפטר גם מבעיות האמינות של ה-AL4 וגם תחסוך בדלק.

פורסם

הייתי הולך על המגאן מזמן אבל מסתמן שיש לה הרבה בעיות אמינות. האם זה נורא או עדיף להוציא עוד קצת ולקנות קורולה?

אנחנו נוסעים בערך 30K ק"מ לשנה..

פורסם

לדעתי, חפש שברולט מאליבו 2006, תתקין בה מערכת גז וככה ייצא לך לנהוג על רכב מפואר יחסית עם המון פינוקים וכוח של משאית (מנוע 3.5) במחיר קנייה בדיחה ובעלות דלק של סופר מיני. אה כן וגם יישאר לך הרבבה מקום בתא מטען אפילו עם מיכל הגז. זה לא מדע בדיוני אלא מציאות בפועל. 2006 אולי נשמע לך נמוך כשאתה משווה לקופסאות הפח שהזכרת למעלה אבל זה בדיוק ההבדל בין לנהוג ב"אוטו" ללנהוג בקופסה. רק אם תנסה תדע.

בלי קשר לאיזה רכב תבחר בסוף. קח בחשבון שלא כל רכב מתאים להתקנת מערכת גז. אמריקאיות סובלות גז טוב אז אתה יכול להיות רגוע, לגבי השאר כדאי לך לבדוק כל רכב לגופו ובכל מקרה להתקין במקום אמין ועם שם טוב כי זה חשוב.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...