Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט 2005-2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5109 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי תקציב מוגבל של 20000+- ושמתי עין על היונדאי אקסנט שנים 2005-2006 שבדיוק מתאים לתקציב שלי.

מה אתם אומרים על הרכב? מדובר ברכב שישמש 2 מבוגרים + 2 ילדים קטנים.

האם יש בעיות של אמינות? כי זה הכי חשוב לי אחר כך דלק וביצועים.

פורסם

אני בעלים של אקסנט שנת 2005 - 5 דלתות.

הרכב הספציפי שלי בעל עבר מפוקפק ביד הקודמת מלסינג, והק"מ שלו נורא גבוהים (203 אלף).

למרות זאת, אני חייב לציין שאני פשוט מאוהב ברכב, זול מאוד להחזיק אותו, חסכוני בדלק, הביקורים במוסך לא חונקים, הרכב מרווח, 4 חלונות חשמל, נוסע שקט על טורים נמוכים מאוד, באמת שפשוט בתקופה שהוא אצלי לא עשה בעיות לא צפויות.

הנסיעה נעימה, גיר אוטומטי נעים וחלק.

הגעתי למצב שחסכתי כסף עמ"נ להחליף אותו כדי שלא יווצר מצב שכבר הוא גרוטאה כשארצה למכור בעתיד, ועדיין אני לא רואה סיבה חוץ מזה להחליף אותו וקשה לי להיפרד :oops:

כל זה, כאמור, בכך שאתה מבין שזה רכב משפחתי -> פשוט

* בתקופה שהוא איתי חרשתי איתו מעלה מטה את כל הארץ בלי סוף ובלי שום הפתעה עצובה באמצע הטיול.

תהנה :)

פורסם

מסכים עם דעת קודמי.

יחד עם זאת, קח בחשבון שזה רכב מאוד בינוני מבחינת אופי הנהיגה שלו, הגה לא משהו.

אם זה מה שמתאים מבחינת התקציב- יתכן שזו קניה בסדר גמור.

רכב אמין יחסית כפי שציין קודמי.

אם יש לך אפשרות לקנות משהו יותר איכותי- אני הייתי הולך לכיוון אחר, אפילו רכב קטן יותר אולי, כגון פיג'ו 206 או רנו קליאו, שיש להם יכולת נהיגה ואחיזת כביש עדיפה.

פורסם

התנצלות מראש, ייתכן ותשודר בורות בהודעה הזאת:

האם אחזקה של סיטרואן או פג'ו לא יקרה יותר בהרבה מקרים?

כיום שומעים סיפורים שלהחליף מגבים לסיטרואן חדשנית עולה 600 שקל במוסך (חדשנית, בכל זאת).

באקסנט אין הרבה דברים וגימיקים שיהיו מיותרים לבעלי התקציב הדל, לדעתי.

( אבל יש 2 מחזיקי כוסות 8) )

פורסם

מאשש את קודמיי גם אחרי אקסנט 2001 וכיום אקסנט 2004 5 דלתות, רכב אמין ופשוט יחסית, התנהגות כבישה בהחלט סבירה אפילו ההגה בסדר גמור לטעמי. היתרון שלו על אחרים שהוזכרו בשרשור, הוא מרווח יחסית לאנשים גבוהים ולסל קל ויכול בקלות לשמש כרכב למשפחה צעירה, תא המטען שלו ביחס לקטגוריה הוא ענק ומכניס בקלות עגלה גדולה או ארגזים, במידה ורוצים אפילו לעשות הובלה לא גדולה מאיקאה זה גם אפשרי בזכות מבנה ה- 5 דלתות.

פורסם

ראשית כל - מדובר ברכב אמין ביותר (שלנו עבר כבר את ה- 270 K ק"מ).

נוח מאוד.

פלסטיקה מעט מתפרקת למי שלא עדין.

מזגן מצויין.

צריכת דלק ממוצעת - 1:8.

התחלת נסיעה איטית מאוד, ההמשך נעשה בנינוחות ועל סל"ד נמוך ושקט.

סה"כ מומלץ יחסית למחיר השוק שלו.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...