Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור,לפי דעתי אתה סתם קורע את הרכב בלשון המעטה כי היא לא בדיוק רכב ספורט,יש לי חבר עם לאון קופרה(לא שהיא בדיוק פרארי) אבל ללא ספק היא נותנת,הוא נוסע עליה ביום יום רגוע כי פשוט אין טעם להרוס את הרכב לטענתו(חבר פורום אגב).

אבל בלילות בקו ישר הוא נותן פה ושם פושים קטנים על הגז אבל לא יותר מדי, למה?

כי אין סיבה ולטענתו אין כל כך איפה לנסוע בארץ.

אבל עדיין אין כמו אחזקת רכב שונה (לטענתו).

למה אני רושם את זה,כי למדתי ממנו שאכן כך הדבר,אין סיבה להרוס את הרכב,אפשר לתת גז בקו ישר אבל החלקות וכל השטויות האלה? בשביל מה?

אם אין לך איזו S2000,מיאטה וכדומה לפי דעתי תימנע מכל מיני החלקות למיניהן ותחליף צמיגים.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יריב אתה צודק שכחתי מהם.

הם גם דוגמא קיצונית.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
לכל אלו שזילזלו במוסטאנג.

מבחן וידאו למוסטאנג GT נגד BMW M3:

אותו מבחן רק בכתב:

http://www.motortrend.com/roadtests/coupes/1010_2011_2011_ford_mustang_gt_vs_2011_bmw_m3_comparison/viewall.html

איזה יופי המוסטנג הזאת. איזה רעש של המנוע. חלום.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

אם כבר מוסטנג - אז GT 500 שלבי קוברה,

עשו לי סיבוב על היחידה בארץ וזה פשוט מכונה מדהימה,

גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת סאונד.

פורסם

אני מדבר לדוגמא על יציאה מהחלקה בסיבוב, עם הרכב הקודם בסיום ההחלקה היית מרגיש מעין התנגדות של הצמיג והיה נצבט קצת הלב כי הרכב לא ממש מיועד לזה, תמיד היה פחד שהרגעי הנאה הקטנים האלה עולים לך בנזקים גדולים לרכב.

.

לא נורא, רק צמיגים, כפי שנאמר כבר לפני.

וכעת עם הרכב הנוכחי, יש בו 320 כ"ס, הוא לא נוסע בכלל הוא פשוט מפרפר ממקום למקום, אבל עדיין כמו ברכב הקודם, בסופה של החלקה יש את אותה תחושה שהקיר של הצמיג מתנגד ונמעך, הרגשה שאתה קצת מקלקל דברים בדרך.

.

שוויצר :-)

נ.ב בנהיגה ספורטיבית אמיתית, לא נהוג לעשות דריפטים או "להחליק בסיבוב". זה סתם מאיט אותך.

פורסם
לכל אלו שזילזלו במוסטאנג.

מבחן וידאו למוסטאנג GT נגד BMW M3:

אותו מבחן רק בכתב:

http://www.motortrend.com/roadtests/coupes/1010_2011_2011_ford_mustang_gt_vs_2011_bmw_m3_comparison/viewall.html

מה הקשר בין המוסטנג הזו לבין זו של פותח השרשור?

מכוניות אחרות לגמרי. בדור החדש שינו, כיוונו ושיפרו כל מכלול אפשרי.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אל תשוו בין ה GT ל BMW.

מנהיגה יומית מלאה ב GT, הפלסטיקה שם בפנים ואיכות ההרכבה מרגישה כאילו ילד סיני בן 5 בנה ועיצב את הרכב.

הנהיגה לא נוחה, וסבבה יש סאונד וביצועים.

בבימר, האיכות גבוהה יותר, אפילו ה 135 שלי מבחינת פנים הרכב הרשימה אותי הרבה יותר גם מבחינת איכות הנהיגה.

למשל פה, שומעים יותר את המוסטאנג, שזה קצת מציק ביום יום :)

http://www.youtube.com/watch?v=SnLM3EcFMks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ה 135 עם 350 כ"ס נכון לסרטון הזה.

המוסטנג עם צ'יפ וצנרת [כמו ששומעים]

בראן הראשון הבימר חופרת ב40 מייל, אני מכיר את זה אישית, כי גם אני חופר מ60 קמש

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
וכעת עם הרכב הנוכחי, יש בו 320 כ"ס, הוא לא נוסע בכלל הוא פשוט מפרפר ממקום למקום,

1.תחליף צמיגים.

2.תדליק את הבקרת אחיזה\משיכה.

עם כל הכבוד ל-320 כ"ס, הם לא אמורים לפרפר אותך ממקום למקום, בוא נודה בזה, יש רכבים חזקים יותר מהמספר הזה שנוסעים חזק וטוב.

אבל עדיין כמו ברכב הקודם, בסופה של החלקה יש את אותה תחושה שהקיר של הצמיג מתנגד ונמעך, הרגשה שאתה קצת מקלקל דברים בדרך.

זה טבעי, הזנב מחליק כי אין אחיזה, בשניה שחוזרת האחיזה אתה מרגיש את אותה התנגדות, זה לא יכול לעבוד אחרת.

.

מעבר לזה ידידי, עם כל הכבוד שיש לי למוסטנג, זה לא רכב ספורטיבי, במיוחד בדורות הקודמים ששם לקחו מכונית כמעט "רגילה" ושמו בה מנוע גדול (מי אמר the american way?).

לא נהגתי בה אבל יש מספיק מבחנים שתומכים בטיעון הזה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
.זה טבעי, הזנב מחליק כי אין אחיזה, בשניה שחוזרת האחיזה אתה מרגיש את אותה התנגדות, זה לא יכול לעבוד אחרת.

אם המעבר מהחלקה לנסיעה בקו ישר הוא הרמוני ומבוצע בצורה נכונה, לא אמורה להיות הטלטלה הזאת שקטלנית למיסבי אופן, למערך הבולם/ קפיץ ובכלל לכל הסרן האחורי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הטלטלה המתוארת נגרמת משילוב לא נכון של עבודה עם ההגה והעברות משקל,

נהגי דריפט מקצועיים מצליחים לייצר סחיפות זנב הרמוניות לחלוטין.

מחזק את ההמלצה על קורס לנהיגה מתקדמת.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
פותח השרשור,לפי דעתי אתה סתם קורע את הרכב בלשון המעטה כי היא לא בדיוק רכב ספורט,יש לי חבר עם לאון קופרה(לא שהיא בדיוק פרארי) אבל ללא ספק היא נותנת,הוא נוסע עליה ביום יום רגוע כי פשוט אין טעם להרוס את הרכב לטענתו(חבר פורום אגב).

אבל בלילות בקו ישר הוא נותן פה ושם פושים קטנים על הגז אבל לא יותר מדי, למה?

כי אין סיבה ולטענתו אין כל כך איפה לנסוע בארץ.

אבל עדיין אין כמו אחזקת רכב שונה (לטענתו).

למה אני רושם את זה,כי למדתי ממנו שאכן כך הדבר,אין סיבה להרוס את הרכב,אפשר לתת גז בקו ישר אבל החלקות וכל השטויות האלה? בשביל מה?

אם אין לך איזו S2000,מיאטה וכדומה לפי דעתי תימנע מכל מיני החלקות למיניהן ותחליף צמיגים.

+1

אני אותו דבר עם הלאון, לוחצים רק מידי פעם ,לא כול היום .

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
אם המעבר מהחלקה לנסיעה בקו ישר הוא הרמוני ומבוצע בצורה נכונה, לא אמורה להיות הטלטלה הזאת שקטלנית למיסבי אופן, למערך הבולם/ קפיץ ובכלל לכל הסרן האחורי.

אתה כמובן צודק אבל כתבתי את הדברים בהתייחס לתופעה שהבחור תיאר, כמובן שנהג שמיומן בענייני החלקות זנב יכול לבצע את זה בצורה הרמונית ללא טלטלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אל תשוו בין ה GT ל BMW.

מנהיגה יומית מלאה ב GT, הפלסטיקה שם בפנים ואיכות ההרכבה מרגישה כאילו ילד סיני בן 5 בנה ועיצב את הרכב.

הנהיגה לא נוחה, וסבבה יש סאונד וביצועים.

בבימר, האיכות גבוהה יותר, אפילו ה 135 שלי מבחינת פנים הרכב הרשימה אותי הרבה יותר גם מבחינת איכות הנהיגה.

למשל פה, שומעים יותר את המוסטאנג, שזה קצת מציק ביום יום :)

SnLM3EcFMks דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ה 135 עם 350 כ"ס נכון לסרטון הזה.

המוסטנג עם צ'יפ וצנרת [כמו ששומעים]

בראן הראשון הבימר חופרת ב40 מייל, אני מכיר את זה אישית, כי גם אני חופר מ60 קמש

חיפרו ואימצו :lol:

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...