Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מצאתי פורום אחר לשאול בו את השאלה הזו, אך זה משהו שמאוד מעניין אותי.

לאחרונה החלפתי מרכב סטנדרטי, הנעה אחורית (ספורטיבי אך לא חזק מאוד- סדרה 3) לרכב ספורט אמיתי, חיה, שרק מתחנן שתלחץ על הגז ביציאה מהכיכר.

אך הדברים שהפריעו לי ברכב הקודם, וחשבתי שכאן לא יפריעו, עדיין נמצאים!

אני מדבר לדוגמא על יציאה מהחלקה בסיבוב, עם הרכב הקודם בסיום ההחלקה היית מרגיש מעין התנגדות של הצמיג והיה נצבט קצת הלב כי הרכב לא ממש מיועד לזה, תמיד היה פחד שהרגעי הנאה הקטנים האלה עולים לך בנזקים גדולים לרכב.

וכעת עם הרכב הנוכחי, יש בו 320 כ"ס, הוא לא נוסע בכלל הוא פשוט מפרפר ממקום למקום, אבל עדיין כמו ברכב הקודם, בסופה של החלקה יש את אותה תחושה שהקיר של הצמיג מתנגד ונמעך, הרגשה שאתה קצת מקלקל דברים בדרך.

זה הכל פסיכולוגי? אפשר להנות והכל בסדר? הרכב לא יתפרק לי עוד שבוע?

איך אתם נוהגים ברכב שלכם ביום יום, נוסעים רגיל כאילו זה מאזדה 3 ופשוט מאיצים מהר מפעם לפעם,ואת ההנאות שומרים לסופ"ש? או רק מחכים שיהיה איזה סיבוב ותיהיו לבד על הכביש כדי לתת דריפט קטן שעושה טוב על הלב.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכבים היחידים שאני מכיר שהם הנעה אחורית ומגיעות עם 320 כ"ס הן : mustang GT קליפורניה, פורשה קיימן S וטויוטה GT 86 בגירסת "על" ככה ששלושתן בנויות להתעללויות ואם הרכב שלך מגיע סטאנדרט עם 320 כ"ס חוץ משריפת הצמיגים ודפיקת הרכב בעמוד אין לך על מה לבכות.

עם הרכב שלי אני נהנה מתי שצריך להינות, ולא בכביש ציבורי.

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

פורסם

זה ממש לא משנה כמה כוחות סוס יש לך ברכב ומה סוג ההנעה. כל עוד הרכב "מפרפר ממקום למקום" זה אומר שהצמיגים שלך מתים לעומת הכ"ס שיש לרכב.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בכל מקרה - מה שאתה לא עושה בדרכים תמיד תזכור שאתה לא לבד בכביש

יש עוד נהגים והולכי רגל בסביבה אז אל תעשה שטויות.

פורסם

אני לא הגננת שגם ככה בטח יגיעו תיכף הרבה כאלו , אבל אני בכל אגיד שאולי כדאי לקחת קורס נהיגה מקצועי (אל תהיה לי רגיש , לא שופט , אבל קח בחשבון שאם אתה אכן חסר ניסיון אמיתי , או בגרות , אתה חייב שיתקנו לך את זה) .

נכון , כל פעולה אגרסיבית שתעשה עם המכונית תפעיל עומס ובלאי על מגוון מכלולים - מכונית ספורט אמיתית , אם שלך אכן כזו ולא רק חזקה ומהירה , לרוב תהיה בנויה לעמוד בעומסים האלו (ביחס למכונית שהיא לא) .

כל אחד נוהג אחרת , בהתאם לשכל ולכיס - שניהם יקבעו עד כמה הוא יכול להרשות לעצמו בלאי ברכב , פגישות עם המשטרה או פגישות מהסוג הפחות נעים - אני לא מתחכם , פשוט כל אחד באמת נוהג אחרת .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

הרכב הוא מוסטנג ג'יטי,

ואין צורך בהטפות מוסר, לעולם לא אנהג בפזיזות כשאני עם אחרים על הכביש, לכן ציינתי בהודעה "רק מחכים שיהיה איזה סיבוב ותיהיו לבד על הכביש כדי לתת דריפט קטן".

בכל המקרה אני שואל את זה כדי לקבל חוו"ד מאנשים שמחזיקים רכבים כאלה כבר מספר שנים, ומנסיונם ניתן אולי ללמוד על האצת בלאי במידה ודוחקים את הרכב לקצה כל יום, או שנוהגים בו כבכל רכב.

אני מבין שתשובה חד משמעית לא תהיה, אבל אשמח לשמוע ממישהו שהוא נוסע ברכב כל יום בצורה מאומצת, ולמרות זאת אינו רואה מוסך מלבד טיפולים שגרתיים, זאת מטרת הפוסט.

פורסם

כל אחד נוהג אחרת, להבדיל אלף הבדלות היתה לי קליאו ספורט שלחצתי איתה בכל הזדמנות ובכל נסיעה בין אם זה לעבודה, לחבר למסיבה או וואטאבר, אבל מה שהכריע אותי בסוף זה הבלאי המוגבר, ובשלב מסוים פשוט הפסקתי ללחוץ לחלוטין כי יש סוף לעומק שאפשר לדחוף יד לכיס בגלל הבלאי הזה שהוא כבר הרבה מעבר לסביר.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

"לחיצות" לא מומלצות כאשר המנוע קר.

כאשר המנוע בטמפ' עבודה נכונה, לא יקרה כלום אם תלחץ ותהנה מהרכב לך.

יש בלאי לצמיגים ולעוד מספר מכלולים. אבל לא דבר שהרכב שלך לא יעמוד בו, מנועי ה-V8 אמינים מאד.

פורסם

אולי אין לי רכב ספורט רציני (גם המוסטנג ממש לא אגב..) אבל לפחות אני ב-95% מהזמן נוסע מאוד רגוע.

לעומת זאת 6 חברים על GTI, STI, 370Z, AUDI S8 (מהם 3 על GTI דור 5 ו-6) פשוט קורעים לאוטו את הצורה ברמות

שלא יאומן. תתאר את הכי גרוע שאתה יכול... זה יותר גרוע :lol:

הדוושה או בפול גז או פול ברקס, אין באמצע. בינתיים כולם מציגים אמינות מצוינת ועושים רק טיפולים שגרתיים, הפתיע גם אותי.

אבל הרכבים האלו חדשים יחסית, ברור שיש יותר בלאי למנוע שמגיע 100 פעם למנתק על בסיס יומי.

היד ה-4-5 של הרכבים האלו כשהם יהיו כבר בני יותר מ-10 שנים "יאכלו אותה" כי הזמן פה יעשה את שלו.

בסוף הדריפט פשוט תוסיף טיפונת גז וזה יסתדר, נהגתי על רכבי הנעה אחורית חזקים, זה רק עניין של קצת תרגול.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

מצטער, אבל מוסטנג GT היא לא "רכב ספורט רציני". היתה לי כזאת למשל שבועיים בארה"ב, חיבבתי אותה, אבל קשה לי להתייחס אליה כרכב ספורט.

emotion of motion

פורסם

וכעת עם הרכב הנוכחי, יש בו 320 כ"ס, הוא לא נוסע בכלל הוא פשוט מפרפר ממקום למקום, אבל עדיין כמו ברכב הקודם, בסופה של החלקה יש את אותה תחושה שהקיר של הצמיג מתנגד ונמעך, הרגשה שאתה קצת מקלקל דברים בדרך..

ללא ספק, בעיה בטכניקה שלך ולא ברכב.

ממליץ על קורס נהיגה מתקדמת, בייחוד לאור כך שנהיגה בטכניקה נכונה לא תפגום ברכב (בעיקר בצמיגים) בעוד שנהיגה בטכניקה לא נכונה בהחלט יכול להסב יותר בלאי ונזק למכלולי הרכב השונים.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...