Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קצת שיפוצים לראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אני מעוניין לצבוע את התופסנים האדומים של חגורת הבטיחות ברכב (דהינו את ה"כפתור" שעליו לוחצים כדי לשחרר את חגורת הבטיחות)

מדובר כמובן בחגורה הסטנדרטית (את הספארקו פירקתי), התופסנים די שחוקים ודהויים אצלי, ואני מעוניין לצבוע אותם לכחול כמו כל הראלי שלי :)

האם זה אפשרי לעשות את זה ללא נזק?

איזה סוג צבע דרוש ע"מ לצבוע אותם?

האם צריך לפרק את התופסנים, ואיך?

---

2. אני מעוניין "לעגן" את שטיחי האלומיניום כך שלא יחליקו על השטיח הכחול של הראלי. החלטתי לקנות ניר שמצידו האחד הוא דביק (יבדק לשטיח אלומיניום), ומצידו האחר הוא מכיל סקוץ' (כך שידבק לבד של השטיח הכחול). איפה ניתן להשיג בזול? האם יש ב-Ace / Home Center ודומיו?

---

3. השטיח בבגאז' מלוכלך ומלא בכתמי שמן ברמה שאפילו ניקוי לא יחזיר אותו למצב חדש. אני רוצה לקנות את החומר, לחתוך, ולהכין שטיח חדש. לא הצלחתי להבין מאיזה חומר בנוי השטיח? פלסטיק דמוי עור (?!) אודה למי שיש לו ראלי ויוכל להגיד לי איזה מין חומר זה, והיכן ניתן לקנות אותו.

בכל מקרה של ספק, ניתן להסתכל על התמונות של הראלי בחתימה שלי.

אם אקבל מספיק תגובות עד הבוקר (שישי), אולי אספיק אפילו לעשות חלק מהדברים במהלך היום.

תודה :-D

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
1. אני מעוניין לצבוע את התופסנים האדומים של חגורת הבטיחות ברכב (דהינו את ה"כפתור" שעליו לוחצים כדי לשחרר את חגורת הבטיחות)

מדובר כמובן בחגורה הסטנדרטית (את הספארקו פירקתי), התופסנים די שחוקים ודהויים אצלי, ואני מעוניין לצבוע אותם לכחול כמו כל הראלי שלי :)

האם זה אפשרי לעשות את זה ללא נזק?

איזה סוג צבע דרוש ע"מ לצבוע אותם?

האם צריך לפרק את התופסנים, ואיך?

---

2. אני מעוניין "לעגן" את שטיחי האלומיניום כך שלא יחליקו על השטיח הכחול של הראלי. החלטתי לקנות ניר שמצידו האחד הוא דביק (יבדק לשטיח אלומיניום), ומצידו האחר הוא מכיל סקוץ' (כך שידבק לבד של השטיח הכחול). איפה ניתן להשיג בזול? האם יש ב-Ace / Home Center ודומיו?

---

3. השטיח בבגאז' מלוכלך ומלא בכתמי שמן ברמה שאפילו ניקוי לא יחזיר אותו למצב חדש. אני רוצה לקנות את החומר, לחתוך, ולהכין שטיח חדש. לא הצלחתי להבין מאיזה חומר בנוי השטיח? פלסטיק דמוי עור (?!) אודה למי שיש לו ראלי ויוכל להגיד לי איזה מין חומר זה, והיכן ניתן לקנות אותו.

בכל מקרה של ספק, ניתן להסתכל על התמונות של הראלי בחתימה שלי.

אם אקבל מספיק תגובות עד הבוקר (שישי), אולי אספיק אפילו לעשות חלק מהדברים במהלך היום.

תודה :-D

היי

1 לא רצוי ליצבוע את לחצני תופסני החגורות משני סיבות האחת הצבע יישחק עם הזמן והשימוש וידהה/יתלכלך הסיבה השניה היא בטיחותית אל תשחק עם זה.

הצעה קנה תופסנים חדשים.

2 נישמע פיתרון נחמד אך לא פרקטי לזמן הארוך היות והטמפרטורות הגבוהות הסוררות ברכב בימי הקיץ ימיסו את הדבק ועם ההזזות והטילטולים ....לא יחזיק מעמד אבל...תנסה.

3 השטיח מאחור הינו "לבד" חפש אותו בחנויות לממכר שטיחים מקיר לקיר -לפחות משהו דומה,נימכר לפי מ"ר.

פורסם
עצה שלי- קודם תחליף את הג'אנטים. הם זוועתיים.
רק עכשיו החליף אותם, למה לעשות לו רע?

האמת היא שהם נראים משמעותית טוב יותר במציאות. כנראה הם לא פוטוגניים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...