Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

e-Hdi C3 Stop&start סיטרואן - מישהו מכיר ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבוע הבא יש יריד מכירות של סיטרואן ופגו...

חסכון בדלק מבחינתי מהווה עדיפות ראשונה כאשר התקציב שלי הוא 120,000 ש"ח ואני לא רוצה רכב פיצפון(כמו 107 לדוגמא).

יש 2 מועמדים , רנו פלואנס (עשיתי נסיעת מבחן המחשב דרך הציג לי בנסיעה קלילה בלי פקקים תוצאה של 1 ל 13.5 ככה שדי התאכזבתי).

המועמד השני זה הסיטרואן החדשה שהיצרן מצהיר 1 ל 28 במשולב...

נשמע לי דימיוני , מישהו יכול לנדב מידע על הרכב,האם הרכב נבדק פה על ידי מישהו או נקנה

אשמח לפרטים !!

פורסם

מדובר בדגם חדש לגמרי, אני לא בטוח שהוא כבר זמין באופן מיידי למי שרוצה לקנות (למרות שמופיע באתר של לובינסקי). לגבי צריכת הדלק, לא יודע אם זה יהיה תואם את מה שעל הנייר אבל סביר להניח שלא רחוק מזה...המבחנים יגידו. בכל מקרה, מחיר מופקע למדי לרכב סופר מיני...מה שיהפוך אותו לנדיר על הכביש לצערנו.

פורסם

יצא לי לנהוג ב-C3 פיקאסו המצויידת באותו המנוע והגיר. צריכת הדלק שלו הייתה מצוינת אבל קצת פחות טובה משל הפלואנס דיזל - 18 קילומטר לליטר ב-C3 לעומת 19 בפלואנס. יכול להיות שה-C3 הרגילה, שהיא כנראה קלה יותר, תהיה טיפה יותר חסכונית ותקזז את הפער הזה לחלוטין.

אבל -

1. הגיר הרובוטי שלה ממש לא מרשים. בפלואנס יש גיר רובוטי נהדר.

2. מערכת ה-Start&Stop שלה די מציקה. היא מכבה את המנוע כבר כשאתה יורד למהירות שנמוכה מ-10 קמ"ש ואז גם נסגר המזגן. יאווארדי, איזה חום :shock3:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1. הגיר הרובוטי שלה ממש לא מרשים. בפלואנס יש גיר רובוטי נהדר.

2. מערכת ה-Start&Stop שלה די מציקה. היא מכבה את המנוע כבר כשאתה יורד למהירות שנמוכה מ-10 קמ"ש ואז גם נסגר המזגן. יאווארדי, איזה חום :shock3:

Tzvika-Pick, אשמח להתיחסות נוספת לסעיפים האלו שרשמת. בפלואנס גיר דאבל קלאץ' ומניח שהוא מתפקד דומה לDSG (כלומר אני מעריך שהוא מתפקד נהדר). הגיר של C3 זה רובוטי עם קלאץ' בודד. עד כמה זה בא לידי ביטוי? יש אותם חסרונות כמו טיוטה רובוטית? העברות הילוכים איטיות?

מערכת ה-Start&Stop לא ניתנת לביטול?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

העברות ההילוכים ב-C3 פיקאסו דיזל מאוד מורגשות. אני לא יודע לייחס לך את זה אל מול הקורולה הרובוטית אבל בהשוואה לתיבות רובוטיות אחרות עליהן נהגתי לאחרונה (C1 ו C4 פיקאסו) היא פחות טובה.

מערכת ה-Start&Stop ניתנת לביטול אבל היא נדרכת מחדש בכל התנעה של הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על התשובה. יצא לי לנסוע פעם אחת על 207 עם מנוע בנזין וגיר רובוטי והעברת הילוכים הייתה ברכב די סבירה אם כי רחוקה מאוטומט. המפתח היה להוריד רגל קצת מהגז במעבר הילוך. אם זה באותה רמה בC3, אז מבחינתי מקובלת על הדעת עם כזה חיסכון של סולר (מצד השני הפרש לפלואנס לא היסטרי, צריכת סולר שם גם נמוכה מאוד והרכ הרבה יותר מרווח וזה כבר חומר למחשבה).  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...