Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטו: סוזוקי בלנו 2001.

האוטו עבר לאחרונה החלפת צינור לרדיאטור שהתפוצץ והוכנס בו נוזל קירור ירוק לרדיאטור.

נסעתי אתמול עם האוטו רבע שעה ויצא עם ההנעה טיפה עשן אבל ממש טיפה והמשכתי לנסוע ולא הרגשתי בעיה בהתחלה.

אחרי כמה זמן הרגשתי שהוא מגיב פחות טוב ועצרתי בדרך והוספתי לו מים.

המשכתי לנסוע ולאחר 10 דקות בערך מד החום שלו עלה כמעט לאדום וכמובן שעצרתי.

חיכיתי שיתקרר והמשכתי כי לא הייתה לי ברירה וככה גם 500 מטר בתקווה שלא יקרה לו כלום.

המאוורר תקין ואין נזילה מאף צינור.

לאחר שנתתי לאוטו לנוח כמה שעות הצלחתי להחזיר אותו הבייתה בלי בעיה אבל עדיין זה משהו שצריך לתקן.

למישהו יש מושג מזה זה?

לצורך העניין, קרה משהו מעניין. אחרי שהוא התחמם ועצרתי לכמה דקות, ניסיתי להניע אותו והוא הניע בקושי. ניסיתי לתת כמה מכות לרדיאטור ופתאום הוא הניע מצוין והצלחתי לנסוע איתו להרבה יותר זמן עד ששוב המחוג עלה למעלה ועצרי.

חשוב לציין שלא הייתה לי ברירה אלא להמשיך לנסוע ולעצור כי הייתי ממש באמצע הדרך אז רק כשהגעתי לפתח תקווה עצרתי לכמה שעות.

אשמח לעזרה כי זאת בעיה שחוזרת על עצמה...

תודה לעוזרים!

פורסם

עצם זה שחסר לך מיים ואתה נאלץ להוסיף במהלך הנסיעה קיימת פה בעייה. בצע בדיקה בלחץ למערת הקירור ותראה לאן הם בורחים לך. במיקרה הטוב מיכסה רדיאטור לא אוטם טוב או מיכסה מיכל עיבוי. במיקרה הרע המיים חודרים למנוע דרך אטם ראש פרוץ.

פורסם

בכל מקרה צריך ללכת למוסך שיבדוק:

רדיאטור סתום, יוניט מאוווררים ,טרמוסטט ,משאבת מים.

אצלי בסוויפט היתה בעיה דומה של התחממות ,בסופו של דבר החלפת משאבת מים פתרה את הבעיה.

• תוכן חדש...