Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ושבוע טוב לכולם.

חבר שלי מעוניין לפתוח אתר אינטרנט עבור העסק שלו. מדובר בעסק של שיפוצי בתים.

הוא פנה אלי עקב ההתעסקות שלי בתחום המחשבים אבל איני מתעסק עם בניית אתרים וקידום אתרים.

הציעו לו בדפי זהב שיבנו לו אתר ב 300 שקלים לחודש אבל לא אמרו לו האם מדובר ב DOMAIN משלו

או ב DOMAIN עם השם שלהם ועל פניו לי ניראה שזה בסך הכל איזושהיא תבנית שהם בונים.

מבחינה כספית אין לו בעיה להשקיע, הוא מעוניין באתר טוב ומקצועי ומה שחשוב שמי שיבנה אותו יהיה מקום אמין שאפשר לסמוך עליו.

איזו חברה מומלצת לבניית אתרים?

תודה לכולם,

איתמר.

פורסם

שיברח מדבפי זהב כמו מאש. החברה האלה נוכלים ולא אמינים.

אני בניתי אצלהם אתר ואחסנתי אצלם כשהתשלום נעשה מידי חודש בחודשו בצ'ק (תשלום מראש) כי אני לא אוהב לתת גישה לחשבון שלי לכל מיני גופים לא בהוראת קבע ולא בחיוב חופשי דרך כרטיס אשראי.

אחרי כשנה ומשהו אני מקבל פתאום טלפון מלקוח שלי שהאתר לא באויר. טלפון מהיר לדפי זהב מניב תשובה שהאתר הורד ולא יעלה עד שאחליף את אמצעי התשלום לכרטיס אשראי (באופן חד צדדי, בלי שאני חייב להם משהו וללא הודעה מראש). נאבקתי בהם יותר משבוע כדי לקבל את הקבצים של האתר (אתר שלי ששילמתי עליו) וגם אז קיבלתי אותם בלי יכולת לעדכן למרות שזה היה ההסכם שחתמתי איתם.

ממה שהבנתי מאנ שים אני לא היחיד וכל מי שבוחר להעביר שרת אחסון מהם למישהו אחר מאבד את היכולת לעדכן את האתר שלו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

דפי זהב לא שווה את זה.

דומיין מזמינים מLiveDns, אחסון טוב אפשר להשיג ב30 שקל לחודש(במידה וקונים לתקופה מקבלים הנחות) ועכשיו החלק היקר .. האתר עצמו.

השאלה הנישאלת איזה אתר הבחור רוצה? אתר תדמיתי? אתר שמתעדכן בצורה שותפת? סתם גלריית תמונות? כל זה פרמטר ודורש דברים שונים וכמו כן עולה אחרת.

לא חסר חברות אתרים טובות בשוק. יותר מזה אפילו הייתי מציע לך לחפש בחורים צעירים (18~) שיעשו את העבודה ברמה לא פחות טובה מחברה כזאת או אחרת במחיר נמוך בהרבה. כמובן שתבדוק אותם טוב טוב תבקש לראות לקוחות קיימים וצור איתם קשר לגבי האמינות של אותו בחור.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

מה שצריך זה לרכוש דומיין ולשכור שרת וירטואלי. כדי לבנות אתר לא צריך להיות מתכנת, יש להתקין על המחשב מערכת ניהול תוכן ולמלא שם את הפרטים של העסק וכד. זה סיפור של כמה שעות התקנה בפעם הראשונה ותשלום של כמה עשרות שקלים בחודש. אלא אם כן אתה רוצה אתר ייחודי, אצל סטודנט אפשר להסתדר על כמה אלפי שקלים ואצל מקצוען בכמה עשרות אלפים וזה יראה טוב בהתאם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...