Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח לפיג'ו 206 שנת 2006, 1.6 one line pk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי לשאול כמה עולה פחות או יותר ביטוח לרכב הנ''ל לנהג שבעוד שבוע יהיה בן 24?

ועוד שתי שאלות נוספות-

1. האם הרכב מגיל ללא משענת ראש במושבים האחוריים?

2. האם יתכן שאין לרכב מפתח נוסף? (הבעלים אמר לי שמהיצרן הגיע כרטיס לשיכפול מפתח)

3. במה רמת גימור זו שונה מהאחרות?

תודה.

פורסם

1. אכן כך

2. לא ייתכן, אמורים להיות 2 מפתחות, אבל אם יש לו את הכרטיס שכפול לא תהיה בעיה לשכפל עוד אחד

3. אין לי מושג... אבל ב206 הרמות מתחלקות בד"כ ל"מראות חשמליות, 4 חלונות חשמל, מערכת שמע מקורית עם שליטה מההגה, מחשב דרך, חיישן גשם למגבים ואולי גם פנסי ערפל" מול "מראות ידניות, 2 חלונות חשמל, וידית האיתות על חשבוננו". תבדוק בעיניים לאיזו קטגוריה ה one line נכנסת.

לגבי הביטוח אין לי מושג, אני בקטגוריה ביטוחית של "נשים שעברו את גיל 30 עם רקורד סביר של חניות ברוורס", אז זה לא בר השוואה. עדיף לברר אישית בחברות הביטוח, ההבדלים יכולים להיות משמעותיים בין חברה לחברה.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

התוספות ברמתגימור XT - פיג'ו 206 1.4 שנת יצור 2006 -

בטיחות - 6 כריותאויר.

התראה לדלתותפתוחות.

כל 3 החגורות מאחורנגללות (בדגם ברגיל רק הצידיות).

נוחיות - ריפוד מושביםוציפוי דלתות קטיפה מפואר,

כיסי אחסון בגבהמושבים הקיימים.

3משענות ראש מאחור,

מושב אחורי מתקפלבחלוקה 1/3 ו - 2/3.

מערכת שמע - רדיו דיסק RDS אינטגראלי עם שליטה ממנוף ליד ההגה.

6רמקולים (2 טויטרים).

מחשב דרך (בדגם1.6בלבד).

רשת לעיגון חפצים בתאהמטען.

חישן תאורה - הדלקתתאורת דרך (בהתאם לעוצמת האור).

עם תחילת החשיכה אוכניסה למנהרה או חניון תת קרקעי.

יש פנסיערפל.

אפשרות השהיה לאורותל- 45 שניות לאחר ניתוק המנוע (עקוב אחרי הביתה).

מראות חיצוניותמתכוונות חשמלית (בדגם הרגיל כוונון ידני ע"י ידית).

חישן גשם - מפעיל אתהמגבים ברגע שמופיעות טיפות גשם ראשונות / שינוי הקצב בהתאם לכמות הגשם ומהירותהנסיעה.

(לדוגמא בעמידה ברמזורהמגבים עובדים לסרוגים במרווחים גדולים עם התחלת התנועה מוגבר קצב פעילות המגביםבהתאם לכמות הגשם ומהירות הנסיעה).

מראה חיצוני - פס ניקל מסביב לגרילהקדמי.

בברכה

איל

• תוכן חדש...