Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

האוטו שלי עבר עד כה 25000 ק"מ ובתחילת יולי אני צריך לעשות טסט ראשון.

האם מומלץ להעביר את האוטו טיפול 30000 לפני הטסט?

כמו כן, את הטיפול הראשון עשיתי במוסך דב בפ"ת מכיוון שקיבלתי טיפול ראשון בחינם במוסך הזה כשקניתי.

האם כדאי לעשות במקום אחר טיפול 30000 או לדעתכם (מי שמכיר) המקום הזה בסדר?

מה העלויות של הטיפול הזה (30000) לרכב מסוג סוזוקי אלטו?

תודה רבה מראש :-)

פורסם

טיפול לפני טסט אין שום בעיה,להיפך הם מעלים את הרכב בודקים שהכול תקין.

כיוון שהרכב חדש צריך לעשות טיפולים במורשה יבואן,לא מכיר את המוסך הזה,אך אי אפשר ללכת לכול מוסך.באתר סוזוקי ניתן לראות עוד מוסכים מורשים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם לי יש אלטו וגם אני מטפל במוסך דב פ"ת ועשיתי שם את טיפול ה-30 אלף לפני כמה חודשים. לא רואה סיבה כל עוד הרכב חדש לבצע לפני את הטיפול. להעלות אותו לבדיקה לפני טסט אתה יכול. הרכב באחריות כך שלדעתי לא יימצאו משהו חריג. בכל מייקרה המוסך עצמו מוסך מאוד נחמד שעובד יפה ומקצועי. הטיפול עלה לי שם 800 ש"ח. תיזהר מהעניין שהם מנסים לדחוף תוסף לניקוי מערכת הדלק. תסתכל על המיפרט לפני שאתה חותם. זה מקפיץ משמעותית את המחיר ואתה לא צריך את זה.

פורסם

כמה עלה לכם טיפול ראשון?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האמת שבטיפול הראשון קיבלתי רושם די טוב מהמוסך, במיוחד שזה היה בחינם :lol:

אם אני לא טועה, היצרן הגדיר שצריך לעשות טיפול לרכב כל 15000 ק"מ או כל שנה (המוקדם מביניהם). אני טועה??

אם כך, אז בכל מקרה, גם אם לא הגעתי ל 30000 ק"מ אני צריך לעשות טיפול כאשר הרכב נמצא שנתיים על הכביש (סוף יוני) וזה בדיוק המועד שצריך לעשות טסט..

אז מה שאני חושב שבכל מקרה עדיף כבר לעשות טיפול שגרתי ובאותה נשימה להעביר אותו טסט אחרי שנבדק. מה דעתכם?

ושאלה אחרת : איפה כדאי לגשת לטסט באיזור פ"ת, ראש העין?

אני יודע שיש "יד יצחק" בראש העין, "מכון הדרום" בפ"ת.. יש המלצות?

תודה רבה

• תוכן חדש...