Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להרכיב מערכת אבל אין לי שמץ של מושג רמקולים יש לי כבר מורכבים ברכב עם רדיו דיסק סביר.

הרמקולים מותקנים בדלתות קדימה ואחורה 4 רמקולים שנשמעים יחסית ממש טוב אז זה האחרון בסדר עדיפויות.

אני לא יודע עם לקחת דאבל דין או רדיו דיסק רגיל שכולל בלוטוס וUSB.

מגבר/מגברים,סאב,וכו'....

התקציב סביב ה 3000 בלי ההתקנה....

מישהו יכול להסביר לי מה עדיף רמקולים או קומפוננטים אין לי מושג מה ההבדל ומה עדיף ?

פורסם

אם ההצעה ללכת ולשמוע קומפוננטים אז שישמע גם סאבים..

אני אישית לא מת על הסאבים המוצעים, ובכלל הדבר הכי טוב לעשות הוא לקנות קודם את הקומפוננט והמגבר ורק אחרי שהכל מחובר לבחור סאב כשהוא נבחן יחד עם כל רכיבי המערכת, ככה ידע הכי טוב איזה סאב נשמע טוב לו בסטאפ שלו.

פורסם
פתוח ליד 2?

בכל מקרה, בתקציב הזה אני הייתי הולך על המגבר JBL 1004

סאב - JBL 1024BR / CVR 12 Kicker

קומפוננט - אני לא יודע איזה סגנון אתה מחפש, תלך למקום ותשמע מה אתה הכי אוהב.

להמליץ על סאבוופרים ואז לטעון שצריך לבדוק איזה סגנון הוא מחפש בשביל הקומפוננטים זה לא חכם.. יש סאבוופרים מהירים, עמוקים, וכו'..

וחוץ מזה JBL ממוצעים בסאבוופרים, יש לבחור תקציב למה אתה ממליץ לו על זה?

JL Audio

פורסם

ברכב שלים יש 4 רמקולים מה עדיף להשאיר אותם או להוציא שניים ולשים במקומם קומפוננטים?...

אני צריך שתיתנו לי בבקשה דגמים של כל דבר כי אין לי מושג וכמה עלות בערך....

תודה.

פורסם

אם תיתן את הדגם המדויק של הרמקולים שיש לך נוכל להמליץ אם להחליף או לא.

ואז גם נדע איזה רכיבים להתאים לתקציב

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

איך אני בודק תדגם ***כלומר את הדגם*** שלהם פשוט יש עליהם תרשת ***כלומר את הרשת*** הזאת ולא רשום כלום יש מצב שזה הרמקולים המקוריים של הרכב?

***שים לב לסגנון הכתיבה שלך***

פורסם

אתה יכול לפרק אותם ולבדוק על המגנט מאחורה בד"כ כתוב הדגם.

אתה יכול לצלם אותם ולהעלות תמונה. אולי מישהו פה יצליח לזהות אותם.

אתה גם יכול להגיד לנו איזה רכב יש לך(זה גם יעזור)

אגב. לא אמרת שהם נשמעים 'ממש טוב'?

אם אתה אוהב אותם וזה מספיק לך לא הבנתי מה אתה רוצה לשדרג?

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

ההבדל העיקרי בין קומפננטים לרמקולים הוא האיכות.

קומפוננטים זה רמקולים יקרים, אך עם צליל נקי מאוד וגם העוצמה להם יחסית ל 2 רמקולים היא מאוד חזקה (תלוי בסוג הקומפוננט שתרכוש).

סט קומפוננט מכיל: 2 וופרים (רמקולים), 2 טווטרים , ו 2 מוחות קטנים שדרכם עובר כל הצלילים והם מחליטים איזה צלילים ישמיעו הוופרים ואיזה צלילים ישמיעו הטווטרים .

• תוכן חדש...