Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

משעשע, אני חושב שזו כבר ה911 השלישית שאני רואה עם המספר 911 באמצע..

(ורק בשביל הכיף, אציין שהקודמת הייתה 911 טורבו, ונצפתה חונה בין שריידים וג'אסטים ברחוב הרא"ה ברמת גן).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
הוצאת לי את העיניים!! :shock::shock::shock: במיוחד עם הפורשה שעמדה על המדרכה........

אני צריך להסתכל על זה ומחר בבוקר לחזור ללאונה 89' שלי.

תודה רבה באמת! :cry::roll:

פנקס הקטן ממש... :shock::lol::lol::lol:

פורסם

אז זו הרביעית :D (זו בהחלט טורבו אחרת).

אגב, מישהו יודע כמה 911 טורבו נמכרו בארץ עד כה?

אוף, הטורבו.. :cry:

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אז זו הרביעית :D (זו בהחלט טורבו אחרת).

אגב, מישהו יודע כמה 911 טורבו נמכרו בארץ עד כה?

אוף, הטורבו.. :cry:

אני זוכר שבתחילת שנה היה רשום בעיתון כמה מיכל רכב נימגר בארץ ומפרשה אני חושב בערך 150...

:roll:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

חברה נסעתי בפורש הזאת!![אם כי כמה מטרים ספורים :lol: ]

היא הייתה של אחד שגר בטבעון,לפני כמה שבועות הוא מכר אותה וזכרתי אותה בדיוק לפי המספר :o

ואין איזה כיסויים לפתוחה האדומה הזאת? עריכה: סליחה לא ראיתי את ההודעה בדף הקודם :roll:

פורסם

אני מצליח להסתכל על כל המכוניות האלו באדישות מוחלטת. מה הטריק? לחשוב על הדלק שהם יזללו ועל המחיר של הביטוח. ואחרי זה אני מתיישב בווקטרה שהביטוח שלה זה שקל תשעים לשנה והיא אוכלת דלק ביחס של 16:1 כשאני נוהג D:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם
כל כבוד על ההשקעה!!

צריך לזה רישיון רגיל או טרקטור? כי 500 סמ"ק זה כלום :roll:

אני זוכר ששנה שעברה כשהייתי בצרפת ראיתי רכב כזה ואמרו לי ששם זה מגיל 15 ככה.

אצלנו בארץ לא יתנו לא אף אחד לנהוג על כזה דבר,אומנם קוראים לזה רכב לצעירים אבל לא לצעירי ארץ הקודש רוצה צעיר לך תקנה מיול! :D:lol::lol:

פורסם
אני מצליח להסתכל על כל המכוניות האלו באדישות מוחלטת. מה הטריק? לחשוב על הדלק שהם יזללו ועל המחיר של הביטוח. ואחרי זה אני מתיישב בווקטרה שהביטוח שלה זה שקל תשעים לשנה והיא אוכלת דלק ביחס של 16:1 כשאני נוהג D:

מקרר אוכל רק חצי קוט"ש והביטוח שלו ממש ממש זול במסגרת ביטוח התכולה של הבית.

מכונית היא אחת המכונות היחידות שמעוררת רגשות אצל בני האדם (יש עוד סוג , אבל המכונות ההן עובדות בעיקר אצל בנות המין היפה , ומכיוון שאתה עלול להיות קטין אני אמנע מלתת לך את הלינק :twisted: ) , ולפיכך הרבה פחות מעניין אותנו אם היא עולה לנו 3.70 ש"ח לק"מ או 3.68 ש"ח. :idea:

פורסם
כל כבוד על ההשקעה!!

אצלנו בארץ לא יתנו לא אף אחד לנהוג על כזה דבר,אומנם קוראים לזה רכב לצעירים אבל לא לצעירי ארץ הקודש רוצה צעיר לך תקנה מיול! :D:lol::lol:

אני אולי יקנה תומקאר בגיל 16 ולא מיול :wink:

יש לנו מדינה חרא גם מביאים לנו מכוניות ישנות באירופה(סמארט) מי שהיה בצרפת כנראה ראה סמארטים וכל מי שהיסתכל עליו מצלם בטוח צחק כי אצלם זה לא חדש ביכלל וגם מיגיל16 אפשר לעשות רישיון, והמחיר שלה בארץ גבוהה 100 אלף בשביל קופסה, ובטח גם זה יהיה באותו מחיר :evil:

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם
כל כבוד על ההשקעה!!

אני אולי יקנה תומקאר בגיל 16 ולא מיול :wink:

יש לנו מדינה חרא גם מביאים לנו מכוניות ישנות באירופה(סמארט) מי שהיה בצרפת כנראה ראה סמארטים וכל מי שהיסתכל עליו מצלם בטוח צחק כי אצלם זה לא חדש ביכלל וגם מיגיל16 אפשר לעשות רישיון, והמחיר שלה בארץ גבוהה 100 אלף בשביל קופסה, ובטח גם זה יהיה באותו מחיר :evil:

סחתיין על הכסף בשביל לקנות תומקאר.

מה אתה היית שם? צחקו עליי? ראית מי זה?

טוב נו בו נעלה תמונה של סמארט שצילמתי בצרפת..

ואם כבר מדברים על סמארט אני זוכר שבזמנו אמרו לי שהסמארט הי כמו פלאפון משמע הצבעים החיצוניים של האוטו הם פנאלים אשר אפשר להחליפם מתי שבא לך זה נכון?

טוב חיפשתי במחשב ואת התמונה של הסמארט לא סרקתי, תמונהה של ב.אמ.וו תעזור? :D

30.JPG

פורסם
מאחר וזה לא פורשה, עדין סביר שלבעלים הקודמים הייתה פרוטקציה במשרד הרישוי?

הייתי אומר שיש לו פרוטקציה בכנסת :twisted::roll:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...