Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

בעיה דחופה שנתקלתי בה:

הגענו לביתנו בצפון אחרי נסיעה מהמרכז. לפתע שמנו לב שהאוטו מטפטף (נראה כמו מים) מתחתיו, מצד ימין מקדימה (סמוך לצמיג).

מצ"ב תמונה של הנזילה.

האוטו מניע, ומחשב הרכב לא מזהה שום בעיה.

הדגם פיאט פונטו ספייס 2005 16V (אוטו').

בדרך המזגן נחלש מאד מבחינת עצמה והטמפרטורה שהוא הוציא היתה יחסית גבוהה, ולא קרה כמו שהיה עד עכשיו - לא יודע אם זה קשור (לדעתי המזגן זה פילטר שצריך ניקוי), אולי כן.

לפני שאני רץ למוסך, למיהו יש אינדיקציה מה הבעיה?

המון המון תודה מראש,

מתן

פיאטבעיה.jpg

פורסם

זה אומר שאין מה לדאוג? למעשה גם המזגן אמור להסתדר?

(זה רכב ראשון שלי, והוא כחצי שנה אצלנו, ככה שאני עוד לא מכיר אותו בקיץ :))

פורסם

יש מצב שהמנוע שלך התחמם? כשהמנוע מתחמם אז המזגן לא מקרר כמו שצריך.

לגבי הטפטוף זה נראה כמו מי עיבוי של המזגן.

If you live by the GUN

You die by the GUN

פורסם

עקרונית הנזילה התחילה אחרי שהאוטו היתה כבוי, וחצי שעה אחר כך זה עדיין טיפטף. זה ירד בטיפות. דמה קצת לעיבוי. המזגן - שתי הבעיות - גם עוצמת הרוח נמוכה, וגם הטמפרטורה גבוהה יחסית (לא חם, אבל לא אוויר רק מאד כפי שהיה).

פורסם
יש מצב שהמנוע שלך התחמם? כשהמנוע מתחמם אז המזגן לא מקרר כמו שצריך.

לגבי הטפטוף זה נראה כמו מי עיבוי של המזגן.

לא שמתי לה לטמפרטורה גבוהה במיוחד. אבל אולי פספסתי.

לפי הטפטוף היתה נסיעה רצופה של שעתיים וחצי, ביום חם - זה יכול להיות בגלל זה? המנוע גם קצת התאמץ.

פורסם

לא בטוח שזה המקרה שלך, אבל מציע לעקוב בימים הקרובים אחר הטמפרטורה לכל מקרה.

בכל אופן בדוק אם לא חסרים לך מי קירור (במיכל עיבוי וגם ברדיאטור) ואם לא חסר אז כנראה שאלה סה"כ מי עיבוי של המזגן.

האם המזגן חזר לקרר כמו שצריך אחרי מנוחה של הרכב?

If you live by the GUN

You die by the GUN

• תוכן חדש...