Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני גר בבאר שבע יש לי רנו קליאו 2006 (הדגם הארוך) ומותקנות בה רק 2 רמקולים והם בדלתות הקידמיות, אני רציתי להוציא אותם ולשים במקום 4 רמקולים חדשים ( 2 מקדימה, ולהעביר כבלים ולעשות חורים בקרש מאחורה לעוד 2) + לקנות סאב חזק ואיכותי בעיקר ! , רדיו דיסק , מגבר מתאים שיחזיק לי את כל זה וישמעו עם איכות.

כדי שיהיה יותר מסודר:

1) 4 רמקולים חזקים ואייכותים ( 2 קידמיים + 2 בקרש מאחורה),

2) רדיו דיסק - סביר שישמעו באיכות העיקר שיהיה לו חיבור USB.

3) סאב - דיי חזק אבל איכותי בעיקר,

4) מגברים או 2 מגברים לפי הצורך שיחזיק לי את כל זה

5) טווטרים.

או שעדיף ללכת על קומפוננטים מקדימה?

התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח, האם אפשרי להביא את כל זה בתקציב הזה? ואם כן אז מאיפה?

תודה מראש.

פורסם

התקציב לך לא מאפשר את כל בקשותיך.

הינך סותר את עצמך, באומרך את המשפט הבא: "רדיו דיסק - סביר שישמעו באיכות העיקר שיהיה לו חיבור USB."

בתקופה האחרונה למדתי שבין הרכיבים אשר צריכים לקבל תשומת לב רבהי ותר הינו הר"ד, וכן, האיכות יקרה..

לצורך העניין בקשותיך הם אינם בקשותיו של מומחה מדיה המוציא כרגע עשרות אלפי שקלים על מערכת.

בתקציב של 500 ש"ח תוכל להביא רדיו דיסק של פיוניר.

בקשר למגבר וקומפוננטים השאלה אם אתה פתוח ליד 2.

דבר נוסף שלמדתי אח טרם חוויתי הוא העניין הוא שאת הכסף מומלץ להשקיע בקומפוננט ולא לחלק בקומפוננט זול יותר ו6X9.

JL Audio

פורסם

התקציב מאוד מאוד מוגבל לכל זה במיוחד אם אתה צריך 2 מגברים.

כמו שאמרו לפני עדיף לוותר על ה 6*9 מאחורה ולהשקיע יותר בקומפוננט ואז גם לא תצטרך עוד מגבר.

בכל מקרה התקציב עדיין לא מספיק. קח בחשבון התקנה וחיווט שהם גם לא חלק זול בכלל במערכת.

(רכיבים חדשים: מגבר-1000. רדיו דיסק-500. קומפוננט-600. סאב-500-1000 התקנה-300-500)

זה לא מספרים מדויקים זה רק בשביל להראות לך בערך כמה רכיבים איכותיים בסיסיים עולים.

כמובן אפשר לקנות כל רכיב ב300 ש"ח אבל אני בספק אם תצא לך מערכת איכותית.

לכן הייתי ממליץ למצוא חלק מהרכיבים יד שניה.

יש המון מציאות יד 2 פה בפורום. מחירי ריצפה למוצרים איכותיים.

רדיו דיסק אני הייתי מעדיף חדש. כל פיוניר עם usb ו 3 יציאות למגבר יעשה את העבודה.

חוץ מזה אתה יכול להריץ חיפוש בפורום לשאלה שלך.

נפתחו אינספור נושאים כמו שלך עם כמות מסחרית של תשובות ומידע.

תדפדף ותקרא קצת:type: תאמין לי זה עוזר זה מה שאני עשיתי ולמדתי ה-מ-ו-ן.

hu - clarion cz302a. amp - jbl px300.4

comp - jbl gti 608. sub - jbl p1220br

פורסם

אני מבאר שבע יש לי סאב ומגבר למכירה שלח ה״פ אם אתה מעוניין . התקציב ברשותך לא מאפשר לקנות את כול הרכיבים . תתחיל ברדיו דיסק ב700 וקומפוננט טוב בשאר הכסף עם אתה מביא רק קדמיים אז כדאי שהקידמיים יהיו טובים .( פוקאל, מוראל, הרץ) ולאט לאט תחסוך ותוסיף מגבר וסאב. הכי חשוב זה לבנות מערכת בשלבים ולא בwatt אחת .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• תוכן חדש...