Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי לגמרי את הנושא המקורי:

לגבי מיני מחוץ לעיר:

כל עוד אין עליות רציניות- אני בעד. מאד בעד. החיסכון בדלק עצום ואוטו חדש יסע מעולה.

אבל אם יש עליות הייתי שוקל לרדת בשנתון למשומש ולקנות משהו קצת יותר רציני. הקטנות הללו קצת חלשות למאמץ הזה לדעתי.

שמע, אני נוסע בטווינגו שנת 94 שבמקור באה עם 54 כ"ס וכיום כנראה שקצת פחות ומעולם לא נתקלתי בשום "בעיות עליה", לא בעליות של בית אורן, לא בחיפה ולא בזכרון.

העלייה היחידה שעשתה לי צרות היא העלייה להר בנטל עם 4 אנשים גדולים באוטו, ציוד ליומיים והתחלת העלייה ללא שכל :-P

כל עוד שולטים טוב ברכב ידני, גם עם רכבים ישנים יותר וחלשים יותר ניתן "לצלוח" עליות ללא חשש.

כבר חתמתי...

פורסם
למישהו- אולי נציגי קרסו בפורום- יש מושג לגבי תאריך הגעה מדוייק של הטווינגו החדשה; אם בכלל?

תודה מראש,

יגאל.

מעדכן:

השבוע דיברתי עם מוקד שירות הלקוחות של רנו (כוכבית 5501).

הנציגה במוקד ענתה לי, בזריזות מפתיעה, שהיבוא מתוכנן לקראת סוף שנת 2013 (!).

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• ספונסר פורום
פורסם

הייתי חושב, עם נסועה כמו שלך, בכיוון של איביזה/פביה 1.2 TSI משומשת -כמעט באותו המחיר של מיני חדשה.

הבדל זניח בתצרוכת הדלק, אם בכלל, השילוב הנכון ביותר של מנוע-גיר שנראה במחוזותינו בזמן האחרון - ויש כאלו לא מעטות למכירה. השאלה אם התקציב מאפשר לך.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...