Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתי מחנייה והתחכחתי ברכב אחר שעמד ליד. בעל הרכב היה בתוך הרכב. אני לא שמתי לב שהתחכחתי, רק צעקתי עליו שיזוז מאמצע הכביש. אחרי שהוא זז, נסעתי משם, הוא צעק עלי "חכה", אבל מיהרתי. אחרי שעצרתי, פתאום שמתי לב שיש סימן של הצבע שלו על האוטו. מיד חזרתי לשם, אבל הוא כבר לא היה. יש סיכוי שהוא הצליח לרשום את המספר שלי, זה היה באמצע היום ולא נסעתי מהר.

מה אני עושה עכשיו? צריך לדווח על זה? אין לי מושג מה המספר שלו, או אפילו איזה רכב זה היה.

פורסם

אם אכן חזרת אז יצאת גבר!

בחיים את תברח מאחריות, את זה עושים רק הפחדנים!!!

אם הוא לא ימצא אותך "זכית" (לא באמת) ואם ימצא אותך פשוט תסביר לו שלא שמת לב ושתף פעולה.

תצלם את הרכב שלך מכל הזוויות על מנת שהוא לא יוכל להפיל עליך עוד תיקי דפיקות ברכב שלו ככה על הדרך.

בהצלחה.

ובפעם הבאה, אל תמהר כל כך, זו יכולה הייתה להיות אמא ועגלה עם תינוק שרק רצו להגיע לרכב בחניון ולך לא היה שדה ראייה!

תחשוב על זה וסע בזהירות.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

מה יעזור לצלם את הרכב? גם ככה הוא יראה אותו דבר.. השאלה אם צריך לפנות למשטרה, ואם זה יעזור במשהו, בהנחה שהגיש תלונה.

פורסם

לגופו של עניין. תמיד במקרים כאלו מומלץ לגשת לתחנת המשטרה ולדווח על המקרה. זה עניין קצר, יש לקחת עמך תעודת זהות ורשיון רכב בכדי למלא את הטופס. אם הנפגע פנה גם כן למשטרה, הם יקשרו בינכם ותפתרו את הנושא הזה באמצעות הביטוח.

פורסם
יצאתי מחנייה והתחכחתי ברכב אחר שעמד ליד. בעל הרכב היה בתוך הרכב. אני לא שמתי לב שהתחכחתי, רק צעקתי עליו שיזוז מאמצע הכביש. אחרי שהוא זז, נסעתי משם, הוא צעק עלי "חכה", אבל מיהרתי. אחרי שעצרתי, פתאום שמתי לב שיש סימן של הצבע שלו על האוטו. מיד חזרתי לשם, אבל הוא כבר לא היה. יש סיכוי שהוא הצליח לרשום את המספר שלי, זה היה באמצע היום ולא נסעתי מהר.

מה אני עושה עכשיו? צריך לדווח על זה? אין לי מושג מה המספר שלו, או אפילו איזה רכב זה היה.

ראשית , שנה את הכנוי בפורום מדי 10, לדי 9.

שנית,להבא אל תיפגע ברכב אחד, פגע בשניים, זה יבלבל אותם ובמהומה שתתפתח, תוכל לברוח.

שלישית, מה פתאום הוא שם שם ת'אוטו?פעם הבאה אל תצעק סתם, תאיים.

כשהוא צועק, תגביר את הרדיו שלא יפריע לך, אל תמהר- שיבין שאתה מצפצף עליו וככה לא יתלונן. זה מקובל פה בהרבה מקומות ואתה בדרך הנכונה.

פתאום שמת לב לצבע, לא נורא, יהיו עוד.אתה בדרך הנכונה.

חזרת והוא לא היה? בעיה שלו, חסר התחשבות שכמותו.

למי לדווח? את זה אני משאיר למומחי הפורום. עלה והצלח, אתה בדרך הנכונה, מיהרת...

פורסם

[פנדוב זה פשוט כתוב :lol:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

גם במידה ורשם את לוחית הזיהוי שלך התרחיש הסביר הוא כי במידה ונגרם נזק יקר הוא יפנה למשטרה על מנת לקבל את פרטיך -> היומנאי יתקשר אליך וינסה לברר איתך מה קרה תוך המלצה להחליף טלפונים ביניכם ולסגור את זה בלי בלאגן של תלונה (שזה גם הגיוני וגם עוד ניירת בשבילו). במקרה כזה אתה מוזמן לספר לשוטר ולנפגע את גרסתך ואפילו תוכל להוכיח על ידי קישור לשרשור הנ"ל שחזרת לאחר שגילית את הפגיעה.

במידה והנזק זניח, מניח שהנפגע יוותר על הטרטור. אגב, אין לך הרבה זמן לדאוג מכיוון שניתן להגיש תלונה תוך 48 שעות בלבד.

בהצלחה וכל הכבוד!

• תוכן חדש...