Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי איביזה 2003 ועד עכשיו היה במקום נוזל קירור פשוט מים מהקומקום, קניתי מים ירוקים ואני רוצה לעשות ניקוז לכל המערכת שם כדי שלא ישארו מים רגילים על מנת להחליפם לחלוטין במים הירוקים.

כמובן שיש את האופציה הברורה של ניתוק הצינור הישיר שיוצא מהכדור, אבל אני מניח שיש עוד מים שמתקרבים יותר לאזור של המנוע (אני מניח אין לי מושג במכונאות) ואני מעוניין לנקז גם אותם.

כיצד עושים זאת והאם יותר פשוט (ואפשרי על מנת שלא יהיו בעיות) לנקז את הכדור ולשים רק במקומו מים ירוקים מבלי להסתבך יותר מדי?

הבנתי שיש ברכבים גם כפתור ניקוז מרכזי אבל לא מצאתי אצלי ברכב, תודה לעוזרים! :-D

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

דבר ראשון אסור לשים מים ירוקים במנוע אל רק נוזל קירור מסוג G12+ המאושר עי יצרן הרכב!!!

הצורה הטובה ביותר היא לפרק את הצינור של המים החמים שחוזרים לרדיאטור ולרוקן את כל המים ולאחר מכן להניע את האוטו בכדי להוציא את המים שנשארו במנוע.

אחר כך לסגור הכול ולמלא מים כרגיל עד הקו המסומן ולא לסגור את הפקק. אחר כך להניע את הרכב ולתת גז עד שיגע לטמפרטורת עבודה (האוויר יצא עם הגז שתתן ) למלא מים חזרה עד הקו ולשוב לתת גז בכדאי להוציא אויר ושוב למלא מים אם ירד וזהו בהצלחה!

פורסם

יש לי מים ירוקים שקניתי ב40 שקל, עד עכשיו הוא רץ על מים מהקומקום האם המים הירוקים יהרסו?

דבר שינ אני אגיע למצב שאין מים בכלל הראש מנוע יתפוצץ לי, בטוח להריץ עד שיגמרו המים?

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

שוב אני חוזר ואומר ,לא לשים מים ירוקים באיביזה רק מים ורודים (G12+) זה לא בריא למערכת הקירור של הרכב!!

ואתה לא מניע את האוטו להרבה זמן,רק לדקה עד שהמים הישנים ולא נקיים מהמנוע אז אין סכנה של התחממות המנוע וגם לא בטורים גבוהים כמובן.

ממליץ לך לנסות להחליף את המים הירוקים שקנית למים אשר מומלצים ע"י יצרן הרכב בלבד!

אל תחסוך בנושא הזה זה יכול לגרום לך להוצאה כבדה בעתיד.

פורסם

סבבה אני אשאיר את המים הירוקים לרכבים האחרים במשפחה, קניתי אות בזול בכל מקרה.

בהזדמנות אני אלך לאטו דיפו לקנות מים ורודים, מקריאות ברשת הבנתי שצריך G12++ ולא G12+, זה נכון?

השרשור הטוב ביותר בפורום

פורסם

באוטו דיפו תמצא מים ורודים, לא G12+. אותו ניתן לרכוש במוסכים המתמחים בדגמי VAG או בחנויות גדולות של חלקי חילוף.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מישהו יודע אולי איפה אני יכול למצוא מים מסוג G12++ בירושלים (מלבד בצ'מפיון)? כמה זה אמור לעלות בערך?

תודה,

צביקה

פורסם

השאלה היא האם מדובר על G12+ או סתם מים אדומים? ואם אכן אתם מדברים על המים המתאימים, האם אלה נקנו בירושלים ואם כן, איפה?

תודה,

צביקה

• תוכן חדש...