Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מדבקה, זה דיסק מיוחד, אחרי הצריבה אתה מכניס אותו הפוך לצורב ובעזרת תוכנה מיוחדת הצורב עצמו מדפיס על הדיסק את מה שתרצה.

כמובן שצריך צורב שתומך lightscribe קיים בהמון דגמים של ניידים, לא יודע לגבי נייחים אבל בטח עולה איזה 100-150 שקל גג, בטח יש לך גם אחד כזה בבית מבלי שאתה מודע לאפשרות הזו בכלל :)

והנה סרטון שמדגים את הטכנולוגיה

צורב LIGHTSCRIBE מאפשר גם צריבה וגם הדפסה על גבי דיסקים ?

זה עולה ממש זול ב-EBAY. הוא בודאות עושה גם צריבה וגם הדפסה ?

מצאתי את זה באיביי, זה מה שאני מחפש ?

http://www.ebay.com/itm/External-Lightscribe-DVD-BURNER-Acer-Aspire-One-New-/150441124146?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item2306fd6132

מה לגבי מדפסת דיסקים, שמכניסים לה מחסנית דיסקים והיא מדפיסה אותם אחד אחד ?

פורסם

יש לי מדפסת של קנון IP4500, מדפיסה על דיסקים. תוצאות מצויינות לטעמי ולטעם לקוחותי. יהיה לי קשה להעריך עלויות דיו לכמויות שלך, אבל לתחושתי הלא מדודה המחסנית מספיקה לכמה מאות דיסקים (זו עבודת הצבע היחידה שהמדפסת שלי עושה). ההדפסה עמידה מאוד וגם אחרי שנים נראית רעננה.

Lightscribe למיטב ידיעתי מאוד מוגבל מבחינת צבעים, ולא מיועד לתמונות של ממש, יותר לרישום.

אם הרבה מהדיסקים שאתה הולך להוציא דומים ברובם, ז"א עיקר הגרפיקה דומה - שווה להדפיס כמות בבית דפוס ולהשלים את הפרטים הייחודיים ברישום בטוש מיוחד (בכתב יפה) או בחותמת.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
צורב LIGHTSCRIBE מאפשר גם צריבה וגם הדפסה על גבי דיסקים ?

זה עולה ממש זול ב-EBAY. הוא בודאות עושה גם צריבה וגם הדפסה ?

מצאתי את זה באיביי, זה מה שאני מחפש ?

http://www.ebay.com/itm/External-Lightscribe-DVD-BURNER-Acer-Aspire-One-New-/150441124146?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item2306fd6132

מה לגבי מדפסת דיסקים, שמכניסים לה מחסנית דיסקים והיא מדפיסה אותם אחד אחד ?

לא מדובר בהדפסה, הופכים את הדיסק והעינית צורבת את התמונה,

2 בעיות:

1. זה בשחור לבן.

2. זה לוקח יותר זמן מצריבה.

----

פורסם

אכן זה בשחור לבן , אבל האיכות לא רעה , בכול מקרה הצעתי את זה כאלטרנטיבה ביתית וזולה ואם זה מתאים לך אז אתה מסודר צורב כזה בזאפ עולה 180 שקל ואני בטוח שKSP ימכרו בפחות, ודיסקים 69 שח ל25 יח.

F10-disc-label_lightscribe_photopreview.jpg

אודי A4

דימה.

פורסם
אבל לתחושתי הלא מדודה המחסנית מספיקה לכמה מאות דיסקים (זו עבודת הצבע היחידה שהמדפסת שלי עושה).

כתבתי את זה לא ישר כשהתעוררתי, אלא כשלא נרדמתי. אני חושש שהגזמתי קצת, ומעריך שהדיו מספיק לבערך 100 דיסקים.

אחרי ניסיון רע עם דיו תחליפי חזרתי למקורי. להחליף ראשים קומפלט זה איזור ה-300 ש"ח אם אני זוכר נכון, מה שהופך את העניין לקצת בעייתי כלכלית עבורך, נראה לי.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כתבתי את זה לא ישר כשהתעוררתי, אלא כשלא נרדמתי. אני חושש שהגזמתי קצת, ומעריך שהדיו מספיק לבערך 100 דיסקים.

אחרי ניסיון רע עם דיו תחליפי חזרתי למקורי. להחליף ראשים קומפלט זה איזור ה-300 ש"ח אם אני זוכר נכון, מה שהופך את העניין לקצת בעייתי כלכלית עבורך, נראה לי.

יש מצב שתצלם דיסק שהדפסת שאראה את האיכות ?

• תוכן חדש...