Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור שקרה לי ושאלה,

לפני 3 שני מכרתי סובארו B3 אחרי שנה וחצי על הכביש עם 26,000 ק"מ, בבדיקה שהקונה ביצע בדינמומטר ירושלים הכל היה תקין (V) חוץ מ-X במנוע והסיבה הייתה "רעשים במנוע" כמובן שהקונה נלחץ אבל השתכנע לקחת את הרכב אחרי שהבאתי לו מכתב חתום משמעון ברזילי בעצמו שאין שום בעייה במנוע (המכונאי שבדק צחק ואמר שככה עושה מנוע).

השאלה היא אם לא ניתן לתבוע את המכונים האלה שהם ממצאים דברים במקרה והמכירה לא מבוצעת בגלל השטויות שרשמו ?, יש הרבה על מה לתבוע אותם :בזבוז יום עבודה, עוגמת נפש הוצאת הבדיקה (במקרה והייתה התחייבות)

פורסם
Nimnim, הדבר המנחם היחידי שאני יכול לומר לך הוא ש:

א. אם אלו היו שני הריג'קטים היחידים שהדאיגו אותו - תן לו עוד כמה ימים להמשיך לחפש מכוניות משנת 2001 ושיחווה על בשרו איך אנשים שומרים על רכבים. אין מה לעשות, לאנשים שאין מושג ירוק בתחום צריכים לחוות על בשרם כמה וכמה רכבים כדי להבין מה נחשב מצב טוב ומה לא. אני מקווה שהוא יחזור אליך.

אני מקווה שאתה צודק.

לאנשים משום מה לפי מה שראיתי עד היום יש נטייה "לקחת דברים אישית", ו"להיפגע" ברמת האגו - כך שגם אם יבין שעשה טעות, יש מצב ש"לא מן הכבוד שלו" לחזור אליך. אם זה המצב, לא הפסדת כלום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני פשוט לא מבין מדוע מכוני הבדיקה הללו עדיין רלוונטים?,

הרי הכי פשוט לפסול רכב מן הקצה אל הקצה,איזו אינדיקציה יש לאדם על הרכב לאחר הבדיקה?

אני מבין שמכון הבדיקה מגן על עצמו במפני תביעות,

אולי פשוט יחתימו את הלקוחות על מסמך של העדר אחריות,וניתוח מצב הרכב היינו המצלה מקצועיתבלבד!

Porsche 944 turbo

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכי מצחיק זה שהוא יקח רכב כמו שאתה מוכר מאיזה מגרש/ השכרה לשעבר (יתפתה מהמחיר הזול כאחד שלא מבין) לאותו מכון ויקבל טופס בדיקה נקי, כשבפועל מצב הרכב על הפנים.

חוץ מזה, מי לוקח רכב בן 12 לבדיקה ב500 ש"ח?! שיחסוך את זה לטיפול הראשון.

רוב המכונים האלה לא שווים כלום. שלדה אפשר לבדוק גם אצל פחח ומכלולים מכאניים אצל מכונאי אמין.

אם אלו הליקויים שנמצאו אז המכון עשה עבודתו נאמנה, הרצועות אכן יבשות וישנה נזילת שמן מראש המנוע.

הבעיה היא בך שלא הצלחת לשכנע את הקונה שמדובר בתקלות מינוריות שמטופלות בקלות ובזול יחסית.

הוא כתב נזילת שמן מאטם השסתומים. זה דבר שאפשר לסדר ב10 דקות, מחליפים אטם גומי. לא נראה לי שקיים רכב בן 12 שלא מזיע טיפה שמן משם. כשאומרים "נזילת שמן מראש המנוע" זה סתם נשמע מפחיד ויקר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...