Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום ושבת שלום

אז ככה:

במהלך החודש-חודשיים הקרובים אני אמור להחליף רכב, לג'יפון חדש /ג'יפ חדש

כשהמועמדים הרלוונטים הם

GV ארוך (2.4)

פאגרו קצר (3.2)

לנד קרוזר קצר (3)

אשמח לחוות דעת / השוואה בניהן מבחינת עבירות בשטח, אבל שכבדקתי את עניין צריכת הדלק, התקבלו נתונים קצת מוזרים.

כיום אני בעל טויוטה RUNX 1.6 2005 ומצאתי את הקטלוג שלה ברכב מאז שקניתי.

הנתונים מופיעים בסדר הבא: עירוני, בין-עירוני, משולב.

- - - - -ראנאקס: 9.4 , 15.6 ,,, 12.6

- - גראנד ויטארה: 8 ,, 12.35 , 10.31

- - - פאגרו קצר: 10 ,,, 13.9 ,,, 12.2

לאנד קרוזר קצר: 10.4 , 14.3 ,,, 12.7

כל אלא נתונים מהמפרט.

קצת מוזר, תמיד אומרים שצריכת הדלק תלוייה בעיקר בנפח המנוע.

איך יתכן שלפג'ארו וללאנד יש צריכת טובה יותר מלראנאקס כשהמנוע הוא בנפח כפול?

ודווקא לויטארה יש את צריכת דלק הפחות טובה, גם מהפרייבט וגם מהג'יפים שגדולים ממנו.

נניח והנתונים לא ממש אמינים, אז זה בטח בכל הדגמים לעיל. ככ שהדירוג נשאר זהה.

אשמח לעזרה, רן.

פורסם

- - - - -ראנאקס: 9.4 , 15.6 ,,, 12.6

- - גראנד ויטארה: 8 ,, 12.35 , 10.31

- - - פאגרו קצר: 10 ,,, 13.9 ,,, 12.2

לאנד קרוזר קצר: 10.4 , 14.3 ,,, 12.7

אני משער שאפילו התוצאה הפחות טובה של הגרנד ויטארה היא אופטימית מדי.

את התוצאה של הפאג'רו והלנדקרוזר השיגו כנראה על הירח, ללא כבידה והתנגדות רוח, וגם זה בירידה... (לחדי המחשבה, אל תתקנו אותי...)

תשכח מצריכת דלק שכזו בשני הג'אמוסים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אם ההנתונים טובים מידי כדי להיות אמיתיים, אז ככה אמור להיות גם בראנאקס. אם הסטאנדארט של החברות הוא לפרגן לעצמם בנתונים אז זה בטח יהיה בכל החברות, כולל הפרייבטים. ולכן זה עדיין בערך אותה צריכה.

לגבי הבנזין, ליטר סולר עולה כמעט כמו ליטר 95.

מחפש הסבר לכך:

מכיוון שלפי הנתונים והעלויות, הצריכת דלק החודשית שלי מבחינה כספית תעלה ב-10-20% בלבד.

תמוהה משהו.

פורסם

כמו שנאמר - לשני הראשונים מנוע בנזין ולשני האחרים דיזל. מנועי דיזל הם חסכוניים יותר, זה הכל. בפועל, אגב, צריך לנהוג עם ביצה בין הרגל לדוושה בשביל להשיג את הנתונים האלה. רוב הסיכויים שגם עם מנועי הדיזל, הג'יפים המגודלים יוציאו צריכה נחותה משל הקורולה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני עם פראדו 2002, דיזל 3 ליטר, אוטומט, מגיעה ל 1 ל-10 בנסיעה משולבת.

האוטו אצלי כבר 3 שנים.

אבא שלי עם לאנד קרוזר 2004, 3 ליטר, אוטומט, מגיע ל 1 ל-11, 80% בין עירוני. אבל הוא מאוד מאוד עדין.

פלג_

פורסם
כמו שנאמר - לשני הראשונים מנוע בנזין ולשני האחרים דיזל. מנועי דיזל הם חסכוניים יותר, זה הכל. בפועל, אגב, צריך לנהוג עם ביצה בין הרגל לדוושה בשביל להשיג את הנתונים האלה. רוב הסיכויים שגם עם מנועי הדיזל, הג'יפים המגודלים יוציאו צריכה נחותה משל הקורולה.

הדיזל גם כל הזמן עולה, מה שווה בזה?

• תוכן חדש...