Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה חשוב לבעלי רכב ליסינג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז שמתי לב שיש פה הרבה בעלי רכב חברה.

מה חשוב לכם כאשר אתם מכניסים אותו לטיפול?

מה מפריע לכם כאשר הרכב חוזר מטיפול?

תודה.

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך דוגמאות למשהו יותר ממוקד מנסיון עבר זה יהיה טוב.

אני מקווה לייעל את השרות בצי שאני עובד בו.

פורסם

בנוסף למה שאליבאבא כתב: שישתמשו אך ורק בחלפים מקוריים ושלא ישכחו לאפס את מונה הטיפולים. זה מעצבן לקבל בכל התנעה התראה על כך שהרכב לא עבר טיפול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

חלפים מקוריים זה לא מבחירה של המוסך,זה או שקיים בהסדר מולו או לא.

עד עכשיו לפחות אצלי בצי,אני מנסה לגמור את התופעה של להרכיב מקדימה צמיגים חדשים רק כי עוד מעט נחליף גם את האחוריים :evil:.

וכמובן,מקווה מאוד שיסכימו לי פינת לחץ אוויר בתוך המתחם של הצי....

האמת,שיש לי תחושה שזה יוציא אותי קצת "עפיפון" כי קשה לי להאמין שבעלי הרכב חברה ישתמשו.

פורסם

לי חשוב שיטופל במוסכים מורשים, אם אפשר של היבואן, שהצמיגים יהיו נורמליים ולא ינסו למרוח אותי ב-"חברת בת של...".

אני לא אוהב שלוקחים את הרכב שלי לטיפול כי אז באמת אין לי מושג מה הולך שם, אני מפנה לעצמי בוקר ולוקח בעצמי למוסך שחברת הליסינג עובדת איתו.

פורסם

דברים כמו חלקי חילוף מקוריים וצמיגים איכותיים,זה חלק מההסדר של חברת הליסינג מול חצב ומול המוסכים.

דברים כמו מגבים,אנחנו מנסים מתוך המבחר שלנו לנסות להרכיב את הדגמים של הסיליקון בעיקר כי הם שקטים יותר.

מה מפריע לכם יותר בהתנהלות מול אנשי הקשר?

בהתנהלות הצי ?

כל חברת ליסינג עומדת בתנאי האחזקה שתואמים לתקן היבואן,כמובן שבמינימום הוצאות.

כדי לשמר את אחריות היבואן - לגבי חלקי חילוף מקוריים? במה זה רלוונטי ללקוח בעל רכב חברה? אלא אם הוא רוצה לקנות את הרכב.

פורסם

בתור קצין רכב הייתי מצפה ממך להכיר יותר לעומק את נוהל "טיפולי השמש" ודברים בסגנון.

כמעט לכל הפנצ'ריות שבהסדר יש צמיגי ליסינג שנראים כאילו יצאו מתבניות יציקה של צעצועים סיניים ויש גם מותגי אמצע וצמיגים מחברות גדולות ומוכרות, יש כאלה שמוכנות תמורת 200 או 300 שקל להרכיב צמיגים קצת יותר נורמליים על האוטו, מניסיון.

אשת הקשר באויס יותר הבינה לליבי, בסיקסט הבקשות שלי נשמעות כמו מדע בידיוני.

פורסם

אני לא קצין רכב,אלא נציג מטעם שלמה.

לגבי צמיגים,אתה טועה ובגדול.

רק כאשר המידת צמיגים נורא ייחודית ואין ייבוא של צמיגים בינוניים כמו של הליסינג - אז מרכיבים מותג.

בגדול?

רוב הרכבי ליסינג אצלי בצי מחזיקים 30 אלף קילומטר כי אנשים נוסעים על לחץ אוויר 18, אז לטעמי חבל קצת להרכיב לו מישלין... גם אם היה לי את האפשרות.

למה להרכיב לבן אדם צמיג של 600 שקל כאשר הוא לא ידאג לשמור עליו?

פורסם

האמת? לא יצא לי להתקל במשהו שנעלם מהרכב.

מה שכן יצא לי להתקל בו זה האשמות על דברים שנעלמו,ולבסוף הבן אדם מודיע שאשתו שמה את זה בבית בערב שלפני הטיפול.

פורסם
אני לא קצין רכב,אלא נציג מטעם שלמה.

לגבי צמיגים,אתה טועה ובגדול.

רק כאשר המידת צמיגים נורא ייחודית ואין ייבוא של צמיגים בינוניים כמו של הליסינג - אז מרכיבים מותג.

בגדול?

רוב הרכבי ליסינג אצלי בצי מחזיקים 30 אלף קילומטר כי אנשים נוסעים על לחץ אוויר 18, אז לטעמי חבל קצת להרכיב לו מישלין... גם אם היה לי את האפשרות.

למה להרכיב לבן אדם צמיג של 600 שקל כאשר הוא לא ידאג לשמור עליו?

לא ביקשתי מישלין, אני אסתפק בקומהו, פאלקן, הנקוק וכדומה.

אבל אטרזו? אתה שמעת פעם על המותג הזה? אבנט? אתה ראית איך הצמיג נראה? ויש עוד מלא חברות עלומות שם עם צמיגים מתחת לכל ביקורת ותאמין לי יצא לי לנוהג על המון רכבי ליסינג עם מבחר של צמיגים זוועתיים במיוחד.

הצמיגים שרכבי הליסינג מקבלים הם לא בינוניים הם זוועתיים ותאמין לי שאני עדין.

אני אישית מכיר נגד בחיל האויר שנוהג בקיה ריו, הוא לא נוסע הרבה ושומר על הרכב כאילו היה שלו, הרכב תמיד שטוף ונקי וחונה עם מראות מקופלות, ממש מתנהג אליו כמו לרכב הפרטי שלו ובין היתר מודד לחץ אויר. בטיפול הראשון שאליו הגיע הרכב הוא קיבל 2 צמיגי גודרייד חדשים מקדימה במקום הקומהו שהגיע עם הרכב, למה זה טוב??

כשהוא התלונן אז בחברת הליסינג היו בשוק, על צמיגים חדשים אתה מתלונן?

פורסם

אצלינו בעיקר עובדים עם FEDERAL ו MATADOR .

אגב,הצמיגים האלה לא גרועים בכלל.

הם לא גרועים מבחינת אחיזה,אולי לא לימי מסלול אבל לנסיעה יומיומית הם לגמרי בסדר ... הפלא ופלא גם בחורף :roll:.

פורסם

פדרל זה המיץ של הזבל, תחפש בפורום הייתה לי סאגה ארוכה עם חברת הליסינג בקשר לצמיגים האלה (האחיזה שלהם ברטוב פשוט סכנת נפשות).

אז אני בזמנו קיבלתי זיכוי לפי עלות הצמיגים לחברת ליסינג וקניתי סט של יוקוהמה לבד. זה עדיין משאיר עשרות נהגים שלא מודעים עם צמיגים מסוכנים.

אחרי שדחפתי את העניין במשך הרבה זמן,

לאחרונה הם הסכימו לעבור למטדור שעולים 50 שח יותר לצמיג בממוצע, לכל הצי.

מטדור זה מותג של קונטיננטל ולא זבל סיני כמו פדרל, אבל אני עדיין צריך לבחון את זה בשטח.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

סכנת נפשות? ממש לא,אלא אם אתה מתחרע על רטוב... ואז באמת אתה צריך צמיג איכותי ביותר.

אני רואה אנשים שנוהגים עם הפדרל,מטדור,אוונט האלה ללא כל בעיה.

אגב, גם הנקוק הייתה חברה בינונית מינוס לפני מספר שנים... כנ"ל גם קומהו.

אלו דברים שלא ניתן לשנות,אלו הסכמים חתומים מראש עם חברות. לפחות לא במעמדי...:oops:

מה שכן ניתן לשנות,ולפחות אצלינו אנחנו מיישמים...

רכב נכנס להחלפת מגבים,עושים בדיקת אורות,בדיקת צמיגים, בודקים שהרכב לא חורג טיפול וכן הלאה.

מה שכן,אצלי בצי ההסכם הינו על חלקי בילום מקוריים!!! וגם זה מגיע ח"ח לקצין בטיחות שלנו.

בנוסף לכך,על כל תלונת בלמים הרכב נכנס למוסך - מיידית!

• תוכן חדש...