Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:

לפני כשבועיים סיימתי לבנות מערכת חדש ברכב והשקעתי לא מעט עבודה וכסף ורציתי לשאול אם אתם עדיין נפגשים בר"ג בימי שבת בשביל שאני יבוא לראות איך מתנהלים שם העינינים ואיפה אני עומד ביחס למשוגעים לדבר

קצת לגבי המפרט:

DVD של פיוניר

מעבד סאונד דיגיטלי של CLARION DVC920 עם 5.1 DTS, PRO LOGIC 2

מגבר רוקפורד POWER 851X

מגבר רוקפורד POWER 851S

שני סאבים "10 של רוקפורד RFR 1000W RMS

קומפוננט קדמי FNQ של רוקפורד

קומפוננט אחורי VEGA של סרווין ווגה

סנטר של פיוניר

מסך "7.2

קבל 1 F דיגיטלי

חיווט 4 גייג'

DYNAMAT ברוב האוטו

בדרך לארץ - שני מסכים בסוככי שמש "7 TFT

בנוסף רציתי שתעריכו מחיר עבור כל המערכת שלי, מחיר ריאלי ולא הפצצתי כמו שהוא עולה בארץ. תודה מראש....

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קודם כול אחלה מערכת יש לך ממש השקעה רצינית

בקשר למפגש הוא התנהל עד לא מזמן אבל כרגע אייל(אחראי הפורום) עסוק בבניית המערכת שלו אבל יש כאלה אני מאמין שעוד הולכים ברר עם אייל

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

בהערכה גסה כלפי מטה אני אומר זה 25 אלף...

ואחלה מפרט חבל על הזמן אפילו הייתי אומר מפרט פצצה לאללה

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

סחתיין

אחלה של מערכת

בימי שבצ מגיעים תמיד אנשים

בערך כ3-10 איש

חברה צריך להגדיל את כמות האנשים שבאים

יאללא חברה שתיה עליי(מיים) :twisted:

פורסם

מערכת מעולה כך נשמע :!:

אתה מרוצה מהרוקפורדים? באיזה תיבה שמת אותם?

גודל, נפח, אטום/פתוח?

עם מה אתה מגביר אותם בדיוק? עם ה 851s?

פורסם

המערכת נמצאת על גולף קבריולט 88 כמו בתמונה

הסאבים נמצאים בתיבה יחסית קטנה שכרגע יש לה פורט אבל אני הולך כנראה לסגור אותו הסאבים נותנים צלילים עמוקים ודי חזקים כשצריך (אני בדרך כלל לא מחפש עוצמה אני מחפש איכות 5.1)

המגבר שמרים את הסאבים הוא ה 851S מגבר בהמה ואיכותי ביותר ומוציא 450RMS על כל סאב שיורד ל2 אום (לסאבים שלי יש סליל כפול לכל אחד ככה שכל אחד יורד ל2 אום) זאת אומרת בכללי באיזור ה 900W RMS בכללי לסאבים

אתם באים גם למפגשים בימי שישי בר"ג?

פורסם

אחי קבל את כל הפירגונים שבעולם אל המערכת!!!!!!!!!!!

אבל מה הקטה של כזאת מערכת חלומית בכזה אוטו מעפן???????????

ועוד משהו מערכת כזאת יקרה ואיכותית איך אתה מתכוון להגן אליה מפני פריצות?(איפה אתה גר)?

פורסם

מה הקשר בין המערכת לבין האוטו?

לטעמי אין שום קשר. יש אנשים שגרים בדירות קטנות ויש להם מערכת בשווי עשרות אלפים בבית. מי שחושב שיש קשר בין הרכב לבין המערכת רק מראה שהוא בעניין בשביל ה"שואו" והפוזה, כי תכלס אין שום קשר בין הדברים.

נכון שאפשר לעשות בניות יפות וזה חלק מהעניין, אבל שוב, זה לא צריך להיות קשור לרכב.

פורסם

אני הייתי באחד המפגשים לפני שבועיים אני חושב

וראיתי ושמעתי את המערכת..

קודם כל הבניה שם לפי דעתי פצצהה רואים שעשו עבודה מקצועית מאוד..

גם האוטו לפי דעתי נראה בן ***

ויהיה מאוד קשה לפרוץ לאוטו הזה אחרי שראיתי את האזעקה שיש לך..

והמערת מפציצה סוף הדרך!!!

מערכת כזאת בארץ תעלה בסביבות ה30 אלף שקל.

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

תתחדש :)

שאלה אחת קטנה

אתה מנצל את הסאב שלך בכלל? זה 1000WRMS, מעניין אותי לדעת באיזה עוצמה אתה נוסע כי זה עוצמה ממש מטורפת

קבל ח"ח על המערכת שלך.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

לגבי פריצות אין מה לדאוג כי האוטו הזה שוכב רוב הזמן בחניון של בית פרטי (יש לי גם אופנוע)

ולגבי האוטו עצמו הוא אחד המושקעים בארץ לפני המערכת השקעתי די בקוסמטיקה וזה שהיא לא מלאה בספוילרים סטייל הונדה טייפ ערס אז זה לא אומר שהיא מעפנה (להגיד על אוטו שהשקעת בו את כל החיים שלך מעפן זה כמו שאומרים את זה לבן שלך, לא?!?! :-)) ככה אני אוהב אותה פשוטה אבל עדיין מיוחדת בדיוק כמו הבניה שעשיתי, בלי הרבה SHOW אבל עם הרבה GO.

לגבי הסאבים, הם באמת לא מגיעים לקצה גבול היכולת שלהם בדיוק כמו הקומפוננט אבל אני מאמין שכמו שיותר כיף לנסוע על 100 באוטו שיכול להגיע ל300 מאשר על אוטו שמגיע רק ל 100 קלטתם??? בקצוות מתחבאים לנו הרבה עיווטים שאף אחד לא רוצה לשמוע (עדין לא הגעתי לעיווטים האלה גם ב140+ DB ) והכי חשוב יש הגנה טובה יותר על הרכיבים.

בנוסף אני יוסיף שאני לא חובב גדול של עוצמה אלא של איכות ובגלל זה ה 5.1

פורסם

לא ברור לי למה DVD ומערכת עם צליל היקפי, אבל ההשקעה יפה בהחלט.

לגבי האוטו - מכיוון שהייתה לנו אחת כזו בעבר (מודל 88, לבנה עם קיט של כרמן על האוטו) יש אליו רגשות סנטימנטליים רציניים.

לנו היה SETUP שונה באוטו (מערכת סטריאו בלבד) אבל ללא ספק, הצליל שהתקבל כשהאוטו עמד היה מדהים.

(בנסיעה הגג מרעיש למדי, ככה שכל מערכת תתקלקל)

יפה מאוד.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אחלה מערכת יש לך וגם הרכב מדהים! :p

ניראה לי שראיתי את הרכב במפגש ביום שישי, חנית עם החבר'ה עם החיפושיות. אם אני לא טועה זה היה בחג בפורים, כי הסתובבו שם הרבה קטינות שמחופשות לשוטרות. שמעתי גם את המערכת, אבל ניראה לי שהיא היתה בשלבי בנייה.

• תוכן חדש...