Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן... כי לרגע גם חשבתי שיש לו את ה power rfr3110 כמו שציין במפרט אולם

מדובר ב punch...

אבל עדיין, מערכת בהחלט מעולה, ושיתפגרו הקנאים... :lol:

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ה RFR3110 זה סדרת ה power ולא ה punch.

ה power זה מה שיש לי ומאוד רציתי לדעת איך הוא נהנה משני 10", אולם

זה לא אותו הדבר... :(

פורסם

אההה הבנתי אותך, טוב בכל זאת גבי או יניב תביא את הרשימה של הרכיבים שלך עם הדגמים שלהם והכל ואז אני ייתן לך הערכה מדוייקת!!

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

המפרט רשום בראש דפים אלו והסאב הוא אומנם PUNCH אבל במפרט הוא כמו הRFR 1000 RMS יכול להיות שפשוט אין כאלה בארץ כי יש את הדגם הזה שהוא 500 RMS וגם הוא נראה אותו דבר עם שני סלילים וכו' אבל זה מה שקניתי בחו"ל והוא אחד לאחד כמו הRFR שם אמרו שהוא יותר איכותי בגלל שיש לו מיברנה אחרת שבנויה ליותר איכות מלעוצמה

לא נראה לי שיעבדו עליי בארה"ב ובמיוחד חנות שאני מזמין ממנה כל כך הרבה דברים...

פורסם

לא יודע אם עבדו עלייך או לא אבל עובדים על כל אחד ובכל מקום. הרבה פעמים גם מי שמייעץ (למרות שהוא אמריקאי) מטעה גם בלי להתכוון, פשוט מחוסר ידע. אפשר לקרוא בפורומים אמריקאים כל יום על מקרים כאלה.

פורסם

לאלא אין לך מפרט שמה יש לך תיאור

זה מפרט :

סאבוופרים : rockford fosgate punch 1000w rms rfr10" X2

הד יוניט : pioneer deh-7600

וכו' וכו'...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

• תוכן חדש...