Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Windows Home Server 2011 - סוגיית שירותים (SERVICES)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן להתקין שרת ביתי מבוסס WHS2011, לא בטוח לחלוטין מה אני יכול לעשות איתו ומה לא.

חוץ מקונסול השליטה הרגיל, האם אפשר להריץ עליו שירותים? (כמו TORRENT לדוגמה)

הוא צריך להיות NAS, שרת גיבוי, לספק שירותים כמו TORRENT, שרת עדכונים, וגישה למולטימדיה

האם ניתן להריץ עליו חבילת אבטחה/אנטי וירוס, כתור שירות? (כדי להוריד מעמסה מתחנות העבודה,שיתחזק את תחנות העבודה).

COMP: ARC AUDIO Black 6.2

AMP: GENESIS Series III Four Channel

SUB: ARC AUDIO Black 12V2 D2

פורסם

ברשת ביתית אין שום צורך בשרת עדכונים וכו'.

לגבי אנטי וירוס, אין אופציה להעמיס הכל עליו, האנטיוירוס צריך לסרוק את המחשב עצמו.

אתה כן יכול לפלטר פקטות אבל זה ברמת פיירוול.

לגיבויים אתה יכול להשתמש בHD חיצוני.

פורסם

תודה על התגובה.

הגיבויים בWHS2011 נעשים בצורה אוטומטית לכל התחנות, כי אני מתעצל בעצמי לגבות (כן אני יודע, לא טוב)

חוץ מגיבויים אני רוצה שישמש כתור מרכז מדיה, שזה כולל שהשרת יבצע את כל ההורדות (הרלוונטיות כמו סרטים לדוגמה)

ישירות אליו, לצורך העניין אם אני עובד בתחנת העבודה שלי ואני בוחר לינק מסוים (טוררנט לדוגמה) אני רוצה שהשירות יקלוט את זה אוטומטית ויתחיל הורדה. מה גם שניתן להגדיר לו רוחב פס ע"פ לוחות זמנים ושעות (נאמר במהלך הלילה משעה מסוימת עד שעה מסוימת הוא יקבל רוחב פס מלא).

לגבי האנטי וירוס אשאר אם התצורה הנוכחית (תוכנה עבור כל תחנת עבודה).

דעתכם?

פורסם

שמע גיבויים אפשר לתזמן גם מכל מחשב בנפרד לHD חיצוני.

אבל אם אתה מתכנן באמת לעשות הורדות והזרמת מדיה וכמובן את כל מה שציינת,

זה נשמע פתרון טוב.

פורסם

השאלה אם ניתן לסדר ששירות טורנט יקלוט לינקים?

כי בדקתי וקיימת גירסת UTORRENT לWHS2011, שעובדת כתור SERVICE, אני רק לא יודע אם יכול לבצע "קלית לינקים".

• תוכן חדש...