Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש עד 250K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שבוע טוב,

אני מעוניין להחליף את הרכב הנוכחי שלי ברכב חדש מהחברה.

התקציב 250K והדרישות:

קודם כל,מפנק ויוקרתי (כמה שאפשר שתקציב הנ"ל)

בעל ביצועים סבירים

וככל הנראה אני אלך על ג'פ

חשבתי על כמה אפשריות אשמח אם תעירו את עיניי לגבי אחד מהדגמים:

פורד אדג' (המוביל כרגע )

סובארו B9

פולקסווגן טיגואן

גרנד צי'רוקי

תודה רבה ויום טוב

פורסם

קודם כל הגרנד צ'ירוקי עולה כ-280 (לפני הנחות נקודתיות) והוא מעולה לטעמי וגם די מאובזר, אבל אין ספק שהפורד יהיה :

א. זול יותר - גרסא מאובזרת ביותר ב-250 אלף

ב. מאובזר יותר

ג. פחות "סמל סטטוס" - השאלה כמה זה חשוב לך.

בכל מקרה אני לא רואה איך אפשר לבחור בלי ללכת פיזית לאולמות תצוגה, לעשות נסיעת מבחן אך במיוחד להתרשם מכל הפינוקים והפיצ'רים שיש לכל אחד מהרכבים להציע. יכול להיות שלשניהם תתחבר מאוד, יכול להיות שאחד תפסול די מהר בגלל שהוא פשוט לא עושה לך את זה

פורסם

תודה רבה

זה די בטוח ושקוף שאעשה נסיעות מבחן לפני הרכישה, אני מעוניין בדעתכם המלומדת קודם כל כדי שיהיה לי קלפי כניסה טובים יותר ולבוא עם איזה דעה מגובשת

תודה

פורסם

אם לא היית צריך "ג'יפ" בשביל הפוזה ופיצוי על השם יודע מה, הייתי מציע לך אינפיניטי G37 שתענה לכל הדרישות שלך, אולי IS, ואולי אפילו פאסאט מאובזרת במידה מסוימת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...