Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע להשכרת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתכוון להשכיר רכב בזמן הקרוב ואני כרגע בעיצומו של סקר שוק .

המחירים שקיבלתי סבירים אבל דבר שמטריד אותי הוא עניין ההשתתפות העצמית בנזקים וכ'ו.

הרכבים שמקבלים הם לא חדשים ועברו לא מעט , והחשש שלי שיפילו עלי איזה תיקון/שריטה/שפשוף של הרכב שלא אני גרמתי לו.

אני ממש לא מבין ברכבים ואין לי מושג לגבי סדרי גודל של מחירים של נזקים או דברים שהם לא באמת באשמתי .

הבנתי שעושים בדיקה לפני שיוצאים , אבל אני מדמיין שאני מגיע והרכב מלא שריטוות ושפשופים , לך תרשום את כולם כדי לדעת בסוף שאתה לא עשית את זה ??

נניח יצאתי מהגרש , תוך חצי שעה עולה לי עשן ממנוע ...

בקיצור אני רוצה לשמוע מנסיונכם לגבי חברות שאולי ינצלו תחורים האלו , ויעשו תיקונים על חשבון הלקוחות , ובאופן כללי ..

תודה

פורסם

אני חושב שזה שיש הרבה שריטות ברכב השכרה זה דבר מצוין לשוכר. כשאתה עושה את הבדיקה החיצונית לרכב, לפני שאתה חותם על הרכב, לא מסמנים כל שריטה ושריטה אלא מסמנים על הטופס אזורים פגועים. למשל שריטה בחלק התחתון של דלת נהג או שריטה במרכז פגוש אחורי. אם אתה מוסיף עוד שריטה לאזורים שכבר מסומנים כפגועים - "הרווחת".

אם אתה כל כך חושש מהעניין הזה, ברוב (אם לא כל) החברות יש אופציה לרכוש ביטוח לביטול ההשתפות העצמית. במקרה הזה כמעט כל נזק שיגרם לרכב לא ידרוש ממך תשלום של השתתפות עצמית.

אני מציע לך להתמקד בחברות הגדולות - אוויס, אלדן, הרץ וכו'. לכל אלו יש נציגי שירות לקוחות שפעילים כאן בפורום, פנה אליהם ובקש את עזרתם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אל תשכח לבדוק גם כל מיני שטויות בתוך האוטו.

עלי "הלבישו" העלמות של מצת שלא היה שם מלכתחילה. אפילו מצאתי בתא הכפפות טפסי השכרה של שוכרים קודמים ששם צוין החוסר במצת. אבל לך תוכיח שאתה לא העלמת אותו אם לא סימנת את זה כשלקחת את האוטו (החברה היתה קל-אוטו דרך אגב).

טוב לפחות זה היה רכב חלופי מהביטוח ולא שילמתי על השבועיים השכרה האלו.

• תוכן חדש...