Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר עזרה בשביל חבר.

לחברי יש רכב מסוג הנ"ל שנת 99, היתה לו בעיה בגיר שהגיר לא נכנס להילוך ראשון בבקרים קרים. רק אחרי עמידה כשהרכב מונע ל10 דק' היה נכנס ההילוך ב'מכה' כזאת. שאר הנסיעה הלכה חלק.

הבחור הלך והחליף גיר במוסך כלשהוא (אני לא יודע מי בדיוק, מדבריו הבנתי שזה חאפר, מדרכה, או משהו כזה), ועכשיו יש בעיה בגיר שהוא לא מעביר משלישי לרביעי בשום מצב. הוא חזר למוסך ההוא, והוא אומר לו שזה לא קשור, עכשיו הבעיה היא הטורק. (מה זה בדיוק?) הוא הלך לבדיקה במוסך אחר, ושם חיברו אותו למחשב דיאגנוסטיקה, הוא אמר לו שיש לו בעיה בסולונואידים של הגיר.

השאלה שלי, יש משהו חשמלי בכלל בגיר המדובר? או שהוא כולו מכני?

מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שהגיר דפוק מלכתחילה?

(ספי?)

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

ממש לא חייב מורשה,יש פה בפורום כמה בעלי מקצוע שמתמחים בגירים,מאיפה אתה בארץ?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מרכז.

השאלה נשארה, הגיר הזה חשמלי או מכני לחלוטין?

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
  • ספונסר פורום
פורסם

אין דבר כזה גיר מכאני לחלוטין. לכל גיר אוטומטי יש "רכיב חשמלי" כלשהו.

אני ממליץ לך לפנות אל חבר הפורום ספי ממכון גירים אוטומטיים צומת סגולה כדי שיוכל לבדוק את הבעיה מקרוב.

פורסם

או קי תודה. אני אשלח אותו.

פורסם

שלום רב,

ראשית, ברצוני ליידע אותך כי ממש לא היית צריך להחליף גיר, בסך הכל היה צורך להחליף בוכנה של הילוך ראשון.

בגיר הקיים כיום, אין שום קשר בין התקלה לבין הטורק. להערכתי התקלה הינה בסולונואידים החשמליים היושבים במוח.

מקווה שעזרתי,

טוני דאו, מנהל טכני ומנהל מכון גירים אוטומטיים קבוצת טכנו טסט

נייד: 057-7372306

• תוכן חדש...