Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5190 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורד פוקוס ידנית.

פורד פיאסטה ידנית.

טויוטה יאריס ידנית.

אני יודע שזה לא בדיוק אותו טווח מחירים, אבל זה לא חשוב. לכל אחד יש יתרונות. ואחרי בירורים מעמיקים הגעתי למסקנה שאלה המכוניות היחידות שמתאימות לי. אז בקיצור - איזה יהיה יותר קל (או פחות קשה...) למכור? נכון, אף אחד לא נביא, אבל פחות או יותר. יש לי נטייה להאמין שזאת הטויוטה, אבל נו טוב.

פורסם

זה שזה לא אותו טווח מחיר זה מאוד משנה.

לטויוטה יש מוניטין טוב מאוד, אבל יש גבול כמה המוניטין הזה יעבוד כשהיא יקרה מהמתחרות,עוד במיוחד כשיכנסו הצפות של מכוניות המיני והסופרמיני הידניות למעגל של היד שניה.

אז קודם כול תגיד על איזה טווח מחיר מדובר, ואז נוכל לעזור לך יותר.

פורסם

טווח של בין 75,000 ל 110,000. כסף זה לא בעיה, אבל אני יודע שיום אחד בהפתעה אני אעבור לחו"ל וכשהיום הזה יגיע אני לא יכול להתעכב במכירת רכב. בגלל זה קודם כל שיהיה קל למכור אותו. אחרי זה שיהיה ידני. ואחר כך כל השאר (ואני מבקש לא להציע לי מכוניות אחרות, כבר עשיתי בירורים ונסיעות וכו'). וכן, תמיד אפשר להוריד את המחיר, אבל אני מדבר תיאורטית - אם אני אנסה למכור במחיר של 3%-5% פחות מהמחירון אחרי שהרכב לא נסע הרבה והוא במצב מושלם.

פורסם

אם אתה שואל אותי,את הפיאסטה הידנית ב-75 אלף(אם הבנתי נכון וזה הרכב שאתה מדבר עליו) יהיה לך הכי קל למכור. אח"כ את היאריס שכבר השוק עושה את שלו בדגמים האלה והמחירון שלהם כבר לא איתן כמו שהיה פעם.

מהפוקוס הידנית הייתי נמנע. אמנם תמיד יכול לבוא האחד שיש לו ג'וק בראש והוא ירצה משפחתית ידנית, אבל עדיין רוב האנשים יראו שהם יכולים לקנות את הגרסא האוטומטית מליסינג באיזה 30 אלף פחות, או לחילופין אם כבר ידנית אז ללכת על אחת הסופרמיני.

פורסם

במצב השוק הנוכחי וברמת ההנחות הקיימות קח בחשבון לפחות 10% הפסד בעת המכירה - אם תצליח למכור ביותר - תראה בזה רווח נקי.

סביר להניח שתפסיד הכי פחות נומנלית - ברכב הזול ביותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...