Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שחולגי אמר.

אם ממשיך ליפול-פרק אותו לגמרי (משוך בזהירות את המדרכה כלפי מעלה,היא על קליפסים)ומשוך אותו החוצה בזהירות.

כשהוא מונח על הצד על רצפה חלקה (לא על האספלט!) תן לו מכות קלות עם פטיש פלסטיק לכל האורך. זה יסגור את החבק שלו ואז תחזור על הפעולה שמציע חולגי.

אין סיבה להחליף גומיה אלא אם היא קרועה.

אם אתה בכ"ז רוצה הכוונה לחנות חלפים שמוכרת כאלה חדשות, תן אזור בארץ ונעזור.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שלום. ניסיתי להחזיר אך זה נופל עם כל פתיחת דלת. אנסה את העניין עם הפטיש. תודה

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

דפקתי עם פטיש של שניצלים מפלסטיק עם הצד השטוח שלו. החבק של הגומי נסגר, החזרתי הכל למקום זה עדיין נראה טיפה רפוי. הזמן יוכיח אם זה עזר או לא. אם לא כנראה שאקנה חדש. אני מחדרה.

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

כנראה שאיזה שהוא מתקין אינטיליגנט פירק אותה באלימות.

אם החבק שם גמור אין לך מנוס מלקנות חדשה. זה גם מרגיז את מי שפותח את הדלת וגם מקלקל את בידוד הרעשים (הלא רע בכלל בד"כ) של האופטרה.

אני לא מכיר מישהו באיזור שלך שמתעסק עם GM קוריאה, אבל המובילים בקטע הזה הם אוטו מודיעין מבני ברק (יש להם עוד כמה סניפים, אף אחד לא באזור שלך) הם הצילו אותי כבר כמה פעמים עם הדייהו של אשתי. גם אם אין, הם משיגים לך תוך 24 שעות, והמחיר מצויין.

דבר עם ג'אמל (וואלה, אני מקווה שאני לא טועה בשם שלו) מסניף ב"ב - 052-9122712,

או ישירות עם המרכז שלהם - 1-700-55-7000 . אולי יש להם רכב שמסתובב באיזור שלך, שלם בוויזה והם יורידו לך אחת בבית.

פורסם

אם העסק שציינת הוא מוסך אז כן יש בחדרה מוסך מורשה UMI "כהן מוטורס" שהם מאוד תותחים. השאלה היא האם זה משהו שמצריך ללכת למוסך

מיכאל

Hyundai I20 Inspire 2010

פורסם

מה שי לכם

קצת דבק, סיליקון\הדבק של הגומי בחלונות בלגים...

או כל דבק אחר, לא צריך הרבה, רק נקודות.

הגומיות האלו נראות פשוטות, אבל לא זולות כל כך.

בטח לא בחברה.

בהצלחה

פורסם

העסק אינו מוסך, אלא חברה ליבוא ושיווק חלקי חילוף (במיוחד למכוניות קוריאניות,אבל יש להם באמת הכל).

במוסך מורשה/מרכזי זה באמת יעלה הון.

"אוטו מודיעין" מביאים גם תחליפי (איפה שיש ואפשר) וזה אכן לא זול, אבל לדעתי גם לא כ"כ נורא עד כדי שזה מצדיק הדבקה חאפרית.

(אגב- סיליקון,ודבקים על בסיס סיליקון תוקפים את צבע הרכב. השילוב של מקום סגור שאוגר לחות, עם חסימת מעברי מים טבעיים בתוך הגומיה ע"י הדבק, עם דבק שפוגע בצבע הוא ממש לא מומלץ).

פורסם

סופר 7.

דבק חזק שלא תוקף, מיועד למראות.

יש גם שפורפרות קטנות, לא צריך לקנות טיובה שלמה.

כמה נקודות בחלק הפנימי ונגמר הסיפור.

• תוכן חדש...