Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני באמת שלא מבין על מה כולם מתפעלים מהקיה הזאתי.

מסכים

הקיה מכוערת לדעתי, ובכלל לקנות גיפון ללא 4X4\כוונה להיכנס לשטח זה מיותר לחלוטין.

פורסם

כך בחשבון שנכנסת השבוע סובארו XV תחפשו באינטרנט עם אותם נתוני מנוע +- כמו מזדה

שאמורה להגיע בגרסת בסיס 4X4 כמובן 2.0 ליטר מנוע מרווח גחון יותר גבוה מהאחרות 22 ס"מ. בגג' בדקתי 380 ליטר

כשבOUTLANDER זה 220 ליטר מנוע וגיר חדשים מנוע עם שרשרת טיימינג וגיר 6 הילוכים

על פי נתונים בחול עושה 1.14 שזה מדהים לקטגוריה וגם המחיר על פי הסוכנות אמור להיות 160 וקצת

אני הייתי קופץ לראות את האוטו על פי ביקורות בחול האוטו גם מבחינתץ עיצוב פנים וחוץ מהפכני לסובארו

2012-Subaru-XV-Interior_5.jpg

SubaruXV-01-1211-lg.jpg

subaru-xv-2012-small.jpg

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם

הסובארו נמצאת כבר בארץ. רכב עם שיממון עיצובי ובכלל נראת גם קטנה יותר.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
כך בחשבון שנכנסת השבוע סובארו XV תחפשו באינטרנט עם אותם נתוני מנוע +- כמו מזדה

שאמורה להגיע בגרסת בסיס 4X4 כמובן 2.0 ליטר מנוע מרווח גחון יותר גבוה מהאחרות 22 ס"מ. בגג' בדקתי 380 ליטר

כשבOUTLANDER זה 220 ליטר מנוע וגיר חדשים מנוע עם שרשרת טיימינג וגיר 6 הילוכים

על פי נתונים בחול עושה 1.14 שזה מדהים לקטגוריה וגם המחיר על פי הסוכנות אמור להיות 160 וקצת

אני הייתי קופץ לראות את האוטו על פי ביקורות בחול האוטו גם מבחינתץ עיצוב פנים וחוץ מהפכני לסובארו

1. באאוטלנדר יש תא מטען ענק, הנתון של 220 ליטר (שאין לי כוח אפילו לחפש מאיפה הבאת אותו) הוא כאשר כל שבעת המושבים פתוחים. כמה מושבים יש לסובארו?

2. 1:14 הוא יעשה כאשר לחזירים יהיו כנפיים.

3. עיצוב הפנים תואם דווקא את הגישה המסורתית של סובארו, כלומר שיעמום שחור.

פורסם

הסובארו קצת מצחיקה, מדובר באימפרזה החדשה בדגם ה-5 דלתות שהגביהו אותה מעט, הוסיפו לה קצת פלסטיק שחור בפגושים וג'אנטים קרביים. היא יצאה גם מאוד מאוד מכוערת וגם לא ג'יפית מספיק בשביל רוכשי הג'יפונים, נראה לי שגורולה יהיה זהה לשל הדגם הקודם.

פורסם

אם הקיה זה לא הדגם פרימיום אז לך על המאזדה.

היתרונות של הקיה זה שהיא 4 על 4 אם אני לא טועה אבל לדעתי הוא בכל מקרה לא יכנס לשטח עם רכב כזה.

פורסם

אני הייתי הולך על קיה יפה יותר בהרבה , האיבזור במאזדה טובה יותר והכי חשוב המאזדה החדשה מאוד חסכונית בדלק

והיא תיקח לך פחות דלק משמעותית !!!!

פורסם
1. באאוטלנדר יש תא מטען ענק, הנתון של 220 ליטר (שאין לי כוח אפילו לחפש מאיפה הבאת אותו) הוא כאשר כל שבעת המושבים פתוחים. כמה מושבים יש לסובארו?

2. 1:14 הוא יעשה כאשר לחזירים יהיו כנפיים.

3. עיצוב הפנים תואם דווקא את הגישה המסורתית של סובארו, כלומר שיעמום שחור.

הנתון מהאתר של מיצובישי ישראל

ה7 מושבים זה דגם הרבה יותר יקר ולא מחיר הזה

וסובארו קיבלה ביקורות מצויינות באוסטרליה וגרמניה וארה"ב

תצרוכת דלק מסרטון שעשו אליה באוסטרליה

תפסיקו ללכלך על יצרן שנאמן ליצור יפני.

מתי ישבת בסובארו פעם אחרונה שאתה כזה מלכלך דברים השתנו משנת 2000

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
הסובארו קצת מצחיקה, מדובר באימפרזה החדשה בדגם ה-5 דלתות שהגביהו אותה מעט, הוסיפו לה קצת פלסטיק שחור בפגושים וג'אנטים קרביים. היא יצאה גם מאוד מאוד מכוערת וגם לא ג'יפית מספיק בשביל רוכשי הג'יפונים, נראה לי שגורולה יהיה זהה לשל הדגם הקודם.

קצת מוגבת? היא יותר גבוהה בגחון מפורסטר אוטלנדר והמזדה 22ס"מ גחון זה ממש לא קצת

לגבי הדגם הקודם אתה צודק בגלל זה הוחלף מהר אבל הדגם הזה מראה כבר אכשיו נתונים יפים מאוד בארה"ב ואוסטרליה

שיכולים ללמד אותנו על שטח

פורסם
הסובארו נמצאת כבר בארץ. רכב עם שיממון עיצובי ובכלל נראת גם קטנה יותר.

הדגם היוצא קיים בארץ אכשיו יוצא חדש אחר לחלוטין

חברה התגובות שלכם ממש אנטי ואני בטוח שלא ראיתם ביקורות בחול נתונים של הרכב ולשפוט כזה נחרץ על פי הדגם הקודם שלא היה משהוא

פורסם

דרך הגב האימפרזה שאתה מדבר אליה חודש שעבר זכתה מקום ראשון בCONSUMER REPORT של ארה"ב בקטגוריה שלה

פורסם
קצת מוגבת? היא יותר גבוהה בגחון מפורסטר אוטלנדר והמזדה 22ס"מ גחון זה ממש לא קצת

לגבי הדגם הקודם אתה צודק בגלל זה הוחלף מהר אבל הדגם הזה מראה כבר אכשיו נתונים יפים מאוד בארה"ב ואוסטרליה

שיכולים ללמד אותנו על שטח

ועדיין היא לא אמורה להתחרות במאזדה CX5, קיה ספורטאז' וכד' כי הם מתחרים בפורסטר שהוא קרוס אובר.

ה-XV הזאת זה למעשה גירסה של אימפרזה והגג לדעתי שראוי לתמחר אותה זה סביב המחיר של הסקודה יטי ואתה יודע מה, סוזוקי הראו שפלסטיקה שחורה עולה אפילו פחות ואני מציע לך להסתכל במחיר של ה-SX4 אאוטדור, אם סובארו ישראל יחליטו לתמחר אותה מעל היטי אז אני מתאר לעצמי שהם ישמרו את רוב הרכבים לעצמם, הלקוח הישראלי שרוכש בסכומים האלה רוצה לקבל משהו שנראה כמו ג'יפ ולא כמו אימפרזה שהתחפשה, יכול להיות שמדובר ברכב לא רע אבל בתמחור הלא נכון הוא יהפוך לכישלון שיווקי.

פורסם
הנתון מהאתר של מיצובישי ישראל

ה7 מושבים זה דגם הרבה יותר יקר ולא מחיר הזה

תן קישור איפה זה כתוב (חיפשתי ולא מצאתי).

בכל מקרה זה לא נכון ותא המטען בו ענק וגדול יותר מכל רכב בסגמנט.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...