Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ועדיין היא לא אמורה להתחרות במאזדה CX5, קיה ספורטאז' וכד' כי הם מתחרים בפורסטר שהוא קרוס אובר.

ה-XV הזאת זה למעשה גירסה של אימפרזה והגג לדעתי שראוי לתמחר אותה זה סביב המחיר של הסקודה יטי ואתה יודע מה, סוזוקי הראו שפלסטיקה שחורה עולה אפילו פחות ואני מציע לך להסתכל במחיר של ה-SX4 אאוטדור, אם סובארו ישראל יחליטו לתמחר אותה מעל היטי אז אני מתאר לעצמי שהם ישמרו את רוב הרכבים לעצמם, הלקוח הישראלי שרוכש בסכומים האלה רוצה לקבל משהו שנראה כמו ג'יפ ולא כמו אימפרזה שהתחפשה, יכול להיות שמדובר ברכב לא רע אבל בתמחור הלא נכון הוא יהפוך לכישלון שיווקי.

הפלסטיקה בXV חדשה לחלוטין ולא רואים אותה בשום דגם.

עוד פעם בארה"ב הרכב מתומחר מעל CX5 ומוכר יותר אז אני לא יודע למה החלטת ככה

SX4 זה פיאט עזוב אותך משטויות אתה משווה רכב יפני לצ'כי או סלובני.

קיצר בוא נסכם יגיע הרכב פיזית תראה אותו ותראה גם את CX5 וסורנטו ואז תגיד לי פלאסטיקה ,איבזור ,איכות, מרווח פנים, יטי לא יטי

אז גבר באמת זה מאוד לא רציני ללכלך לפני שיושבים או מתקרבים לאוטו

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
תן קישור איפה זה כתוב (חיפשתי ולא מצאתי).

בכל מקרה זה לא נכון ותא המטען בו ענק וגדול יותר מכל רכב בסגמנט.

http://www.parkers.co.uk/cars/reviews/facts-and-figures/mitsubishi/outlander/estate-2007/49624/

תסתכל Luggage Capacity

הרי מחשבים את זה עד גובה חלונות האחוריים בגלל זה אולי זה כזה נמוך כי עד החלון אין הרבה גובה

גם תשים לב שזה כנארה הסיבה שלא רושמים את זה באתר של מיצובישי !!!! עם זה היה הכי גדול נראה לי היו קצת מתגעים בזה

עוד דבר נתוני מכירות ארה"ב אפריל עם לSUBARU 26.000 אלף מכוניות. למיצובישי פחות מ6.000 שתיהם בעליה במכירות דרך עגב

מזדה עם 22.000

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

פורסם
הפלסטיקה בXV חדשה לחלוטין ולא רואים אותה בשום דגם.

עוד פעם בארה"ב הרכב מתומחר מעל CX5 ומוכר יותר אז אני לא יודע למה החלטת ככה

SX4 זה פיאט עזוב אותך משטויות אתה משווה רכב יפני לצ'כי או סלובני.

קיצר בוא נסכם יגיע הרכב פיזית תראה אותו ותראה גם את CX5 וסורנטו ואז תגיד לי פלאסטיקה ,איבזור ,איכות, מרווח פנים, יטי לא יטי

אז גבר באמת זה מאוד לא רציני ללכלך לפני שיושבים או מתקרבים לאוטו

אתה סתם זורק לאויר שטויות, מה זה משנה איפה יוצק הסוזוקי ובשיתוף עם מי? הרכב לא רע בכלל והתמחור אטרקטיבי ועובדה שאנשים קונים, אם היה רכב כל כך גרוע אני בטוח שלא היינו רואים כאלה על הכבישים בכמויות שיש עכשיו.

אני לא מתכוון לסכם איתך שום דבר כי לדעתי הרכב הזה התמחור המתוכנן הוא דיי מיותר עוד בשלב הקטלוגי וחבל שאתה זורק שמות כמו סורנטו שהוא בכלל קטגוריה אחת למעלה, איי שם ליד השברולט קפטיבה ואחיו לפלטפורמה היונדאי סנטה פה.

ואם לא אכפת לך אני לא לכלכתי על האוטו, לכלכתי על התדמית שמנסים ליצור לאימפרזה המקושטת ותמחור הצפוי, כתבתי שהרכב עצמו יכול להיות לא רע בכלל.

אישית, כשיהיה לי את התקציב לחדש את אשתי בג'יפון חלומותיה אני אקנה לה משהו שהשקיעו בתחפושת שלו ולא משפחתית עם קיט פלסטיקה חיצוני בתמחור גבוה.

פורסם

עם הוא יעלה 162 לדגם 4X4 וCX5 עולה 161 לדגם 2X4 .

אני לא מבין את המשפט שלך לא מתומחר יפה הוא מתומחר מצויין יחסית לתמורה וזה עוד לפני שנגענו בבטיחות.

ומה שאמרת במשפט אחרון- ממש ממש חכם!!! מה שאתה בעצם אומר שאתה קונה אוטו רק בגלל יופי !!!

1. שלא משנה בטיוחות

2. יציבות

3.מרכז כובד

4. 4X4

5.איבזור

6.אמינות

מה שמעניין זה רק יופי. אז אדוני להרבה מאוד אנשים אתה צודק אבל יש אנשים שיופי זה לא הכל בחיים ויש קצת מחשבות מעל

כל זוג עם ילדים הבטיחות של הילדים אמורה לעניין אותו ורק זה שהוא קיבל ציון הכי גבוהה במבחנים לילדים אי פעם מאוד חשוב להם.

אני מסתכם רק על הוידאו הנ"ל

פורסם

דגם 4X4 שלא הולך לראות שום שטח זה מיותר לדעתי, רק מגדיל את צריכת הדלק והמשקל של הרכב וכמו שכבר נכתב כאן עשרות פעמים אין יתרון בטיחותי לרכב המצויידת במערכת הזאת בימינו בהם בקרת יציבות היא חובה.

בקטגוריית הג'יפונים עיצוב מוכר, וזה מה שמניע את רוב הקונים, אחרת הם היו רוכשים משפחתית גדולה באותו המחיר שהיא מרווחת וזריזה יותר וחסכונית יותר ומתנהגת טוב יותר אבל היא לא נראית כמו ג'יפ ואת הקטע הזה הסובארו הזאת שאתה כל כך מתלהב ממנה פשוט מפספסת.

מבחינת בטיחות לתאומים לבית יונדאי קיה-יונדאי יש 5 כוכבי בטיחות והמאזדה קיבל ציון לשבח אם אני לא טועה במבחן של חברות הביטוח האמרקיאיות.

פורסם

יש המון במה שאתה אומר. פשוט לפי דעתי יש עוד אופציה לרכישה ששווה בדיקה יציבות לאוטו בטוח תהיה יותר טובה ומרכז כובד עדיף.

צריכת דלק לפי דעתי הם שיפרו משמעותית לפי הוידאו לפחות.

ומחיר רק לידע באנגליה ורוסיה לא בדקתי מדינות אחרות כי אני לא קורא גרמנית :-D

הXV יותר יקרה מפורסטר במדינות הללו במנוע 2.0 כך שהמחיר בארץ מאוד טוב יחסית לחול בהשוואה

עם כל הכבוד לESP

AWD זה AWD מבחינת בטיחות פסיבית זה מאוד חשוב

תראה את הוידאו ששלחתי בקישור

פורסם

אם הם מתמחרים אותה יותר מהפורסטר זה באמת הופך להיות מגוחך, כמעט כמו הדיון הזה.

בוא נסכם ונסיים, אתה התלהבת לא יודע ממה, אני לא ונגמר הסיפור.

שבת שלום.

פורסם
דרך הגב האימפרזה שאתה מדבר אליה חודש שעבר זכתה מקום ראשון בCONSUMER REPORT של ארה"ב בקטגוריה שלה

דרך אגב חבר, לא דרך הגב...

פורסם
דרך אגב חבר, לא דרך הגב...

כן יש לי קצת דיסלקציה עם קבלות.

וזה באמת היה ממש חשוב להדגיש דברים כאלה שולחים בפרטי או לא בכלל:x:x:x

פורסם
הדגם היוצא קיים בארץ אכשיו יוצא חדש אחר לחלוטין

חברה התגובות שלכם ממש אנטי ואני בטוח שלא ראיתם ביקורות בחול נתונים של הרכב ולשפוט כזה נחרץ על פי הדגם הקודם שלא היה משהוא

הדגם החדש כבר נמצא בארץ. ראיתי אותו בנמל באילת והוא ממש מכוער

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
הדגם החדש כבר נמצא בארץ. ראיתי אותו בנמל באילת והוא ממש מכוער

נמצא בנמל!!! לא אומר שיש בסוכנויות. ולגבי היופי זה עניין של דעה אותי מעניין על מה אתה נוהג?

פורסם
נמצא בנמל!!! לא אומר שיש בסוכנויות. ולגבי היופי זה עניין של דעה אותי מעניין על מה אתה נוהג?

תסתכל בחתימה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

• תוכן חדש...