Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צירפתי תרשים של התאונה ותמונה של הזירה בה היא התרחשה.

אני ברכב האפור, הנהג הפוגע ברכב השחור, ניסה להדחף ולפנות ימינה תוך כדי שהוא חותך אותי, לא יכלתי לדעת שהוא מתכוון לעשות זאת עד הרגע שהוא ניסה וגם עצרתי את הרכב אך לא בזמן ולצערי הרכבים שלנו נפגשו.

נתחיל מזה שהנהג הפוגע טוען שמאחר ואני הייתי מאחוריו הייתי צריך לתת לו להכנס לנתיב. בעצם הנהג השני מבסס את הגנתו בכך שהוא רצה לבצע פניה, ראה שהנתיב פנוי והניח שאם אני חצי מטר מאחוריו אז הוא מסוגל לעשות זאת ושהחוק לצידו.

לי ברכב הייתה ידידה אשר תשתמש כעדה.

מה שקרה זה שכנף שמאל שלי נפגעה, וכעת בכל פעם שאני רוצה לפתוח את דלת הנהג, אני נתקל בכנף והדבר מקשה עליי את פתיחת הדלת. עד שאני פותח אותה בחוזקה, נשמע רעש של מתכות מתנגשות והדלת נפתחת.

העניין הוא כזה, הכנף הזו עברה תאונה בעבר ויש עליה פגיעה נראית לעין. גם כשיצאתי מהרכב הרגעתי את הנהג השני ואמרתי לו שהפגיעה הייתה קיימת לפני כן ואני לא אנסה אפילו לתפור עליו אותה. כמובן שהוא התחיל להשתולל והתעצבן שאני אנסה להאשים אותו בפגיעה ישנה.

על מנת להבהיר את הדברים, בעבר הכנף שלי נפגעה, אך הדבר לא הפריע לי. כעת היא נפגעה שוב וכתוצאה מכך הדלת שלי לא נפתחת היטב.

עכשיו 3 השאלות שלי הן כאלו -

1. לפי התיאור שלי, האם אני יכול להניח שהוא האשם?

2. האם עדות של מכרה שלי תופסת כעדות אמינה בבית משפט?

3. האם פגיעה ישנה בכנף עלולה להרוס לי את הסיכויים לקבל פיצוי על תיקון הנזק החדש?

אני מאוד מודה לכל מי שייקח מזמנו כדי לעזור לי.

1.png

2.jpg

פורסם

לדעתי הבלתי מקצועית הנהג ברכב שחור אשם מכיוון שחתך אותך. לפי התיאור אני גם מבין שפגעת לא בחלק האחורי שלו, אלא בצד שלו על ידי כנף רכב שזה סימן שאני רואה אותו כעדות לכך שהוא חתך. אם הרכב שלך היה אז במקום שהוא בתמונה, הרי מה שעשה נהג השני זו בריונות.

אבל תמתין למגיבים נוספים שמבינים יותר בדיני תעבורה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

איפוא הפגיעה ברכב של הנהג השני?

לפי הצילום של הזירה הרי גם חתך, וגם עבר על הקו הלבן.

ידידתך עדה כשרה אבל בית המשפט מתייחס אליה קצת באי אימון בגלל הידידות. אם היא לא תבוא להעיד בית המשפט מסיק מכך שעדותה הייתה יכולה להזיק לך, לכן היא חייבת לבוא להעיד.

חלוקת הנזק יכולה להיות כזו שכל העלות תיפול על הנהג השני ללא קשר לנזק שהיה קיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

היי קודם כל בשביל שהדלת תפתח ותסגר כמו שצריך תקח מברג יחסית דק וגדול ותלפף בקצה נייר דבק שכבה או שתיים כדי שלא תפגע בצבע תכניס את המברג כשהדלת סגורה בין הכנף לבין הדלת ותרים את הכנף כלפי מעלה לצדדים עד תגיע למצב שהקנט במקום גם מבחינת מרחק וגם מבחינת גובה ככה לא יהיה לך בעיה והדלת תסגר ותפתח ובקשר לתאונה זה לא משנה הנזק שהיה לך עכשיו יש לך נזק מהבחור האשם והוא צריך לשלם על כל הנזק מקווה שעזרתי.

פורסם

מבצע קדש פינת וולנברג.

זה היה רק עניין של זמן.

כל יום אנשים נדחפים בכוח לנתיב של הפניה ימינה ועולים על הסימון הלבן (שהוא לא קו הפרדה רצוף אלא 815)

נעשו בעבר פניות למשטרה בקשר לצומת הנ"ל, אך לא יצא לי לראות אכיפה.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם

כן, יש בפניה הזו הרבה חולירות שעוקפים את כל התור ומנסים להדחף בהזדמנות הראשונה.

זה קרה בשעות העבודה? היה פקק באותו זמן?

אם זה קרה נגיד בשעות הבוקר שבה אנשים נוסעים לעבודה, אולי תנסה לברר איפה הבחור הזה עובד, אם הוא עובד ברמת החייל אז הוא כנראה נסע לעבודה, הגיוני גם שהוא עושה את הדרך הזו כל יום. מה שלא הגיוני זה אדם שנוסע כל יום לאותו מקום ולא זוכר שהוא צריך לקחת את הנתיב הימני כדי לפנות ימינה. אולי תוכל להוכיח בבית המשפט שלמרות שהוא עושה את הדרך הזו כל יום הוא ניסה להדחף ולכן גרם לתאונה.

• תוכן חדש...